Evides Klantenservice

Bent u op zoek naar de Evides klantenservice?

Bel nu Bel nu

Evides Klantenservice Nederland

Telefoonnummer
Adres
Schaardijk 150, 3063 NH Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Evides. 

Waarom Evides bellen?

U wilt meer weten over uw factuur

Bel het Evides nummer wanneer u vragen heeft over een factuur. Evides klantenservice kan aan de hand van uw gegevens uw factuur opzoeken en uw vragen beantwoorden.

U gaat verhuizen

Neem met Evides contact op voor antwoord op uw vragen als u gaat verhuizen. De medewerker kan u meer informatie geven of uw nieuwe huis gebruik maakt van de diensten van Evides, maar ook hoe en wanneer u verhuizing kunt doorgeven.

Er komt geen water uit uw kranen

U kunt het Evides telefoonnummer bellen wanneer er plots geen of vervuild water uit uw kranen komt. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan over er geplande werkzaamheden plaatsvinden of dat er een storing is. Zij zullen u helpen het probleem op te lossen.

U wilt het termijnbedrag aanpassen

U kunt Evides bellen voor vragen over uw termijnbedrag. De Evides klantenservice kan samen met u nagaan wat uw huidige termijnbedrag is en met u bespreken of en hoe u dit bedrag kunt verlagen of verhogen.

U moet de meterstand doorgeven

Neem contact op via het Evides telefoonnummer wanneer u vragen heeft over het doorgeven van de meterstand. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen waar u de meterstand precies vindt en hoe u deze kunt doorgeven.

U wilt informatie over de tarieven van Evides

Bel Evides klantenservice voor vragen over de tarieven van Evides. De klantenservice kan u uitleg geven over de tarieven en de opbouw van de tarieven van Evides.

Chatten met Evides

Chat met Evides

U kunt rechtstreeks contact met Evides opnemen door een chatgesprek te starten links in het contactmenu halverwege op de contactpagina. De klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar via de chat.

Chatten met Evides

Contact met Evides via WhatsApp

WhatsApp Evides

U kunt rechtstreeks berichten naar Evides klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Evides is 06 20089861. De klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar.

Contact met Evides via WhatsApp

Contact met Evides via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Evides via het contactformulier, wanneer u een vraag, klacht of opmerking heeft. U zult binnen ongeveer 5 tot 10 werkdagen een reactie van Evides klantenservice ontvangen.

Contact met Evides via contactformulier

Via Facebook contact met Evides opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Evides heeft een Facebook-pagina met berichten over water, schoon water, natuur. Maar ook over projecten en activiteiten van Evides op het gebied van water. U kunt Evides klantenservice op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur bereiken en men zal binnen ongeveer 60 minuten antwoorden.

Via Facebook contact met Evides opnemen

Contact met Evides opnemen via Twitter

Bekijk Evides op Twitter

Evides heeft een Twitter-pagina met vele video’s en foto’s over water, natuur, schoon water, en de vele projecten en activiteiten van Evides. U kunt Evides klantenservice een bericht sturen via Twitter en zij zullen op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur binnen ongeveer 60 minuten op uw bericht reageren.

Contact met Evides opnemen via Twitter

Evides op Instagram

Evides Instagram-pagina

Evides heeft ook een Instagram-pagina. Hier vindt u berichten over acties, projecten en activiteiten van Evides. Verder vindt u ook berichten over schoon water, drinkwater, water en natuurfoto’s. Zij zijn op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar.

Evides op Instagram

Evides op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Evides staan nieuwsberichten over actuele onderwerpen met betrekking tot water, schoon water, kraanwater en hoe Evides met haar projecten en activiteiten hiervoor zorgt en wat u zelf kunt doen. U vindt hier ook actuele vacatures bij Evides. U kunt geen rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice via Linkedin.

Evides op Linkedin

Evides op Vimeo

Bekijk Vimeo-kanaal

Op het Vimeo-kanaal van Evides staan een aantal video’s van met name grote waterprojecten van Vimeo. U kunt Evides klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Vimeo.

Evides op Vimeo

Meer informatie over Evides

Evides NV is een Nederlands waterleidingbedrijf en is in 2004 ontstaan uit een fusie van het Rotterdamse WBE (Waterbedrijf Europoort) en het Zeeuwse DWB (Delta Water Bedrijf). Evides is actief in zuidelijk Zuid-Holland, Zeeland en een klein stukje van westelijk Noord-Brabant. Evides is na Vitens de tweede drinkwaterproducent van Nederland. De activiteiten van Evides op het gebied van drink- en industriewater is gesplitst in Evides Drinkwater B.V. (EDW) en Evides Industriewater B.V. (EIW). EIW is ook verantwoordelijk voor de zuivering van afvalwater. Beide onderdelen zijn 100% in handen van Evides NV. Evides is ook actief in het afvalwater zuiveren rondom Schiphol en in de Harnaschpolder. Het drinkwater komt voor 80% voort uit de Maas, voor 16% uit grondwater en voor 4% uit duinwater. Evides heeft verschillende productielocaties waaronder Beerenplaat (bij Spijkenisse), Rotterdam (Kralingen, aan de Schaardijk naast de Van Brienenoordbrug), Baanhoek (Dordrecht), Haamstede en de Demiwater Plant (DWP, op het Huntsman terrein).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.