Expert Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Expert?

Bel nu Bel nu

Expert Contact

Telefoonnummer
Adres
Gildenstraat 7, 3861 RG Nijkerk
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Expert. 

Waarom Expert bellen?

Wilt u gebruik maken van extra service?

Wilt u gebruik maken van extra service? Bel het Expert telefoonnummer wanneer u gebruik zou willen maken van de extra services van Expert. Wilt u gebruik maken van de installatieservice? Of de inmeetservice? Of de computerservice? Expert klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven hoe u deze en andere extra service kunt regelen.

Hoe kan ik online bestellen bij Expert?

Bel het Expert telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Expert. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Expert.

U wilt informatie over de bezorging of zelf afhalen

Wilt u weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Of wilt u zelf uw bestelling ophalen? Wat zijn de algemene levertijden? Neem contact op met Expert klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over levering en/of afhalen van uw bestelling.

Kan ik producten retourneren of ruilen?

U kunt het Expert nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten omruilen. Expert klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren en ruilen van producten en de voorwaarden die daarvoor gelden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Expert account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Expert telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Een besteld product is kapot? Wat nu?

Bel het Expert telefoonnummer wanneer een product defect is of niet goed werkt en hulp nodig heeft? Expert klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de reparatieservice van Expert en hoe u een reparatieverzoek kunt indienen?

Contact via contact/serviceverzoekformulier

Contact/serviceverzoekformulier

U kunt rechtstreeks berichten naar Expert klantenservice sturen via het contact/serviceformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Klik op ‘Neem contact met ons op via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Expert klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Expert via WhatsApp

Chat via WhatsApp met Expert

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Expert is +31610083639. U kunt via Whatsapp op uw telefoon of op uw computer met Expert klantenservice chatten gedurende de openingstijden.

Facebook-pagina Expert

Neem contact op via Facebook

Expert heeft een Facebook-pagina met diverse berichten van Expert zoals kortingsacties, tips en informatie over producten. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Expert klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30-17.00 uur en zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Expert

Contact opnemen via Twitter

Expert heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Expert. Het laatste bericht is van 2019 en het is niet duidelijk of het Twitter account nog actief is. En het is dan ook niet zeker of er op een bericht van u gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Expert

Bekijk Instagram-pagina

Expert heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts en reels over acties, aanbiedingen en activiteiten van Expert. U kunt ook een bericht sturen naar Expert klantenservice en om advies vragen.

Expert op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Expert is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Expert vindt u diverse nieuwsberichten over Expert, werken bij Expert en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Expert is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Expert

Bekijk Expert op Youtube

Expert heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Expert en de vele verschillende elektronische apparaten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals reviews, unboxing en adviezen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Expert klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Expert

Expert International GmbH is een winkelketen in consumentenelektronica uit Zwitserland. Het internationale hoofdkantoor van Expert is in Zug (Zwi) gevestigd. Expert is in 1967 gestart onder de naam Intercop GmbH en op 30 maart 1971 is de naam Intercop veranderd in Expert International GmbH. De eerste Expert winkels werden natuurlijk geopend Zwitserland, maar ook in Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken en Duitsland, en zo ontstond er direct een grote internationale keten van samenwerkende, zelfstandige ondernemers. Tegenwoordig zijn er ongeveer 5000 aangesloten winkels in 22 landen, waarvan ongeveer 140 in Nederland. Expert is een speciaalzaak en verkoopt hoofdzakelijk elektronica voor thuis, zoals onder andere vaatwasmachines, wasmachines, droogkasten, mixers, blenders, robotkokers, stoomkokers, broodroosters, broodbakmachines, ventilatoren, airconditioners, alarmen, smartphones, batterijen, gps-displays, printers, muizen, toetsenborden, laptops, desktop computers, tablets, monitoren en nog veel andere elektronische artikelen. Naast de winkels, heeft Expert ook een online webshop.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.