Eye Wish Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Eye Wish?

Bel nu Bel nu

Eye Wish Contact

Telefoonnummer
Adres
Amersfoortsestraat 84a, 3769 AM Soesterberg
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Eye Wish. 

Waarom Eye Wish bellen?

Kan ik online bestellen bij Eye Wish?

Bel het Eye Wish telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online kunt bestellen bij Eye Wish. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen bij Eye Wish.

Wanneer wordt mijn bril geleverd?

Heeft u een bril besteld bij Eye Wish en wilt u weten wanneer u uw nieuwe bril ontvangt? Bel dan naar het Eye Wish klantenservice nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de bestelstatus en levertijd van uw bril.

Wat houdt het lenzenabonnement in?

Neem contact op via het Eye Wish telefoonnummer als u meer informatie wilt over het lenzenabonnement van Eye Wish. Wat is dat? Wat kost het? Hoe sluit u dit af? Eye Wish klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het Eye Wish lenzenabonnement.

U wilt informatie over de brilverzekering van Eye Wish

U kunt het Eye Wish nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de brilverzekering van Eye Wish. Wat dekt deze verzekering? Wat zijn de kosten? Eye Wish klantenservice kan u meer informatie geven over deze verzekering.

Biedt Eye Wish garantie op gekochte brillen en lenzen?

Biedt Eye Wish garantie op gekochte brillen en lenzen? U kunt het Eye Wish nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Eye Wish. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid en de garantievoorwaarden van Eye Wish.

U kunt niet meer inloggen op met uw account?

Lukt het inloggen op uw Eye Wish account niet? Bent u uw wachtwoord vergeten? Bel dan het Eye Wish telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Contactformulier Eye Wish

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Eye Wish klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u vragen of bent u niet tevreden over onze dienstverlening, in de winkel of online? Vul het Eye Wish contactformulier in en verstuur het formulier. Eye Wish klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Facebook-pagina Eye Wish

Bekijk Facebook-pagina

Eye Wish heeft een Facebook-pagina waar zijn diverse delen met tips en inspiratie. U kunt Eye Wish klantenservice een bericht sturen via Facebook Messenger. Eye Wish klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Eye Wish via Twitter

Bekijk Eye Wish op Twitter

Eye Wish heeft een Twitter-pagina waar u voornamelijk berichten met vragen van klanten leest met de reacties van Eye Wish klantenservice. U kunt de klantenservice van Eye Wish ook een DM sturen. Zij zullen zo snel mogelijk op uw Twitter-bericht of DM reageren.

Eye Wish op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Eye Wish heeft ook een Instagram-pagina waar zij foto’s en berichten delen. De Instagram-foto’s zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Optica’, ‘Trends’, ‘Iconic Shapes’ en ‘Brands’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Eye Wish klantenservice.

Linkedin-pagina Eye Wish

Bekijk Eye Wish op Linkedin

De Linkedin-pagina van Eye Wish is voornamelijk gericht op werken bij Eye Wish. Zij delen hier ook de actuele openstaande vacatures bij Eye Wish. De klantenservice van Eye Wish is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Eye Wish op Youtube

Bekijk Eye Wish op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Pearle vindt u vele verschillende video’s met informatie en aanbiedingen van Pearle. Er zijn ook een aantal playlists waaronder onder andere ‘Stylingadvies van onze stylisten’, ‘Services van Eye Wish opticiens’ en ‘Commercials’. Pearle klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Schrijf een brief aan Eye Wish

Het postadres is:

Eye Wish
Antwoordnummer 3004
3760 VD Soesterberg

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Eye Wish klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Eye Wish.

Meer informatie over Eye Wish

Eye Wish Opticiens is een opticien-keten van in Nederland. Eye Wish is in 1934 in Dordrecht opgericht door Roel Groeneveld. In 2001 zijn alle Groeneveld winkels overgenomen door investeringsmaatschappij HAL en in 2002 werd Groeneveld omgedoopt tot Eye Wish Groeneveld. In de jaren daarna bleef het bedrijf groeien. Na de overname van Het huis Opticiens in 2012 is de naam veranderd in Eye Wish Opticiens.  In 2011 zijn de opticiens van Eye Wish Benenlux en Eye Wish verder gegaan onder een nieuwe naam, GrandVision. Sinds 1 juli 2021 is het Frans-Italiaanse bedrijf EssilorLuxottica de nieuwe eigenaar van GrandVision en heeft het de aandelen van HAL overgenomen. De Europese commissie heeft enkele voorwaarden aan deze overname verbonden en GrandVision werd verplicht om in Nederland een deel van haar Eye Wish winkels (inclusief de merknaam) te verkopen en in België moet GrandVision afstand doen van alle GrandOptical winkels. De verkoop van deze winkels zal in 2022 afgerond. Eye Wish verkoopt een uitgebreid assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Verder biedt Eye Wish oogmetingen en persoonlijke stijladviezen aan.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.