Eyelove Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Eyelove?

Bel nu Bel nu

Eyelove Contact

Telefoonnummer
Adres
Amersfoortsestraat 84-a, 3769 AM Soesterberg
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-19:00
Donderdag
08:30-19:00
Vrijdag
08:30-20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Eyelove. 

Waarom Eyelove bellen?

Hoe kan ik een bril bij Eyelove kopen?

Bel het Eyelove telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u een bril kunt bestellen bij Eyelove. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het bestellen van een bril bij Eyelove.

U wilt meer informatie en uitleg over oogmetingen

Wilt u weten of en hoe Eyelove oogmetingen uitvoert? Wat kost de oogmeting? Neem contact op via het Eyelove nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over oogmetingen door Eyelove.

Biedt Eyelove garantie op brillen?

U kunt het Eyelove nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Eyelove. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid en de garantievoorwaarden van Eyelove.

Wanneer is mijn bril gereed?

Heeft u een bril besteld bij Eyelove en wilt u weten wanneer u uw nieuwe bril ontvangt? Bel dan naar het Eyelove klantenservice nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de bestelstatus en levertijd van uw bril.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het Eyelove telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Eyelove klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Eyelove en de klachtenprocedure.

Waar kan ik Eyelove vinden?

Bel het Eyelove telefoonnummer wanneer u een bril wilt kopen bij Eyelove, maar niet weet of er een Eyelove verkooppunt bij u in de buurt is. Eyelove klantenservice kan u helpen bij het vinden van een Eyelove verkooppunt bij u in de buurt.

Eyelove op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Eyelove heeft een Facebook-pagina met waar zij foto’s delen. U kunt een bericht naar Eyelove klantenservice sturen via Facebook Messenger. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Eyelove via Twitter

Bekijk Eyelove op Twitter

Eyelove heeft een Twitter-pagina waar zijn Tweets delen over Eyelove. U kunt via Twitter een DM naar Eyelove klantenservice sturen. Eyelove klantenservice zal zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Eyelove op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Eyelove heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten, foto’s en informatieve video’s over van Eyelove. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Eyelove klantenservice via Instagram.

Linkedin-pagina Eyelove

Bekijk Eyelove op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Eyelove staat in het kort wat algemene informatie over Eyelove, en de klantenservice van Eyelove is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin.

Eyelove op Youtube

Youtube-kanaal bekijken

Op het Youtube-kanaal van Eyelove staan enkele video’s over Eyelove. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Eyelove klantenservice via Youtube.

Schrijf een brief aan Eyelove

Het postadres is:

Eyelove
Postbus 77
3769 ZH Soesterberg

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Eyelove klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Eyelove.

Meer informatie over Eyelove

Eyelove is een opticien keten in 2010 in Nederland opgericht door Paul Berkelmans en Léon Melchior. Eyelove is een concept van Orangelight B.V. en is gebaseerd op het shop-in-shop concept. Eyelove heeft geen eigen winkels en zij leiden de medewerkers zelf op, met als gevolg een enorme besparing in de huur- en opleidingskosten. De Eyelove-verkooppunten bevinden zich in diverse winkels zoals in drogisterijen, apotheken en bij zelfstandige opticiens. Eyelove is sinds 2017 ook aanwezig in België. In 2022 lag het aantal verkooppunten in Nederland en België op 160. In ruim 160 verkooppunten in Nederland & België! Eyelove biedt een breed assortiment (zonne)brillen aan die in consignatie worden gegeven aan zelfstandig ondernemers. De ondernemers ontvangen een marge over ieder verkochte bril en lopen geen inkooprisico.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.