FedEx Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van FedEx?

Bel nu Bel nu

FedEx Contact

Telefoonnummer
Adres
Taurusavenue 111, 2132 LS Hoofddorp
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij FedEx. 

Waarom FedEx bellen?

U heeft vragen over een factuur

Bel het FedEx telefoonnummer wanneer u vragen heeft over de factuur. Waar staat de factuur? Waar staat het factuurnummer? Wat is de MID code? FedEx klantenservice kan u vragen beantwoorden en meer uitleg en informatie verstrekken over facturen.

Het pakket is beschadigd

Neem contact op met FedEx klantenservice wanneer u een pakket via FedEx heeft ontvangen en het is beschadigd. Of de goederen in het pakket zijn beschadigd of zitten niet in het pakket? FedEx klantenservice kan u samen met u kijken naar een oplossing van uw probleem en eventueel meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klacht.

U kunt niet inloggen op uw FedEx account

Wilt u een pakket versturen en lukt het inloggen op uw FedEx account niet? Bel het FedEx telefoonnummer en de klantenservice zal aan de hand van uw gegevens nagaan wat het probleem is en samen met u op zoek gaan naar de oplossing.

Wat zijn de verzendkosten bij FedEx?

U kunt het FedEx nummer bellen wanneer u vragen heeft over de verzendkosten bij FedEx. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verzendkosten en de opbouw van deze kosten.

Heeft u geen Product Key voor verzending van een pakket

Wilt u een pakket verzenden maar kunt u de Product Key niet vinden? Hoe werkt dat? Hoe komt u aan een Product Key? Neem contact op via het FedEx telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de Product Key voor verzending.

Wanneer wordt uw pakket geleverd?

U kunt het FedEx nummer bellen wanneer u bericht heeft ontvangen dat er een pakket naar u is verstuurd. Wilt u weten wanneer het pakket zal worden bezorgd? FedEx klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wanneer het pakket bezorgd zal worden.

Chatten met FedEx

Chat met FedEx

Neem rechtstreeks contact op met FedEx klantenservice via de chat. Rechtsonder op de klantenservice-pagina ziet u een Chat-icoon ‘Vraag FedEx’. Klik op dit icoon en begin uw chat met een FedEx klantenservice medewerker.

Chatten met Chatbot FedEx

Chat met FedEx Chatbot

Neem rechtstreeks contact op met FedEx klantenservice via de virtuele assistent. De virtuele assistent van FedEx is er om u te helpen met uw vragen over FedEx diensten. Typ uw vraag in en de virtuele assistent (Chatbot) zal direct reageren door u informatie te geven over de gevraagde onderwerpen.

Contact met FedEx via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar FedEx klantenservice sturen via het contactformulier. Stuur uw vragen, opmerkingen of suggesties naar FedEx klantenservice en zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Kies een onderwerp, vul de gevraagde gegevens, stel uw vraag en verzend het contactformulier.

Contact met FedEx via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

FedEx heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van FedEx. Zij publiceren hier ook vacatures bij FedEx. FedEx klantenservice is via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en FedEx klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met FedEx via Twitter

FedEx op Twitter bekijken

De klantenservice van FedEx is ook actief op Twitter. Hier delen zeer uiteenlopende Tweets. U kunt een DM naar FedEx klantenservice sturen. FedEx klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Twitter-bericht reageren.

Linkedin-pagina FedEx

FedEx op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van FedEx Europe vindt u diverse nieuwsberichten van FedEx en de activiteiten van FedEx. Zij delen hier ook actuele openstaande vacatures in diverse Europese landen. De klantenservice van FedEx is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

FedEx op Youtube

Bekijk FedEx op Youtube

FedEx Nederland heeft ook een eigen YouTube kanaal met informatieve video’s over FedEx en de activiteiten van FedEx. De video’s zijn ingedeeld in een aantal playlists: ‘FedEx Champions League’, ‘Recente Video’s’, ‘Populaire Video’s’, ‘Sport’ en ‘Hoe hebben wij andere bedrijven geholpen?’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met FedEx klantenservice.

Meer informatie over FedEx

FedEx, voluit FedEx Corporation biedt logistieke en koeriersdiensten aan via grond, zee en lucht, inclusief zware vracht. De originele bedrijfsnaam is Federal Express en FedEx is de officiële merknaam die wereldwijd herkend wordt als de standaard voor snelle, betrouwbare dienstverlening. FedEx wordt zelfs wereldwijd ISO 9001-gecertificeerd, waarmee FedEx het eerste grote vervoersbedrijf is dat aan deze kwaliteitsnorm voldoet. Federal Express is in 1971 door Frederick W. Smith in Little Rock (Arkansas) opgericht. In 1973 verhuist het bedrijf naar Memphis (Tennessee) omdat de luchthaven van Little Rock weigerde om nog langer diensten aan FedEx te verlenen. De belangrijkste tak van vervoer is het vervoer van pakketten en documenten door FedEx Express. FedEx heeft nog drie andere bedrijfsonderdelen FedEx Ground, FedEx Freight en FedEx Services. De Verenigde Staten zijn de belangrijkste en grootste markt van FedEx. Hier werd in 2020 ongeveer 70% van de totale omzet gerealiseerd. Verder staan hier ook de aandelen van het FedEx staan genoteerd als FDX op de New York Stock Exchange. FedEx is sinds 1984 actief in Nederland en in 1985 openen zij het Europese hoofdkantoor in Brussel. FedEx blijft zich door de jaren heen verder moderniseren en lanceert onder andere FedEx 24-uurs leveringen tussen de VS, Europa en Azië met het merk ExpressFreighter. Het biedt FedEx EuroOne waarbij er één tarief tussen alle landen/gebieden van de Europese Unie gehanteerd wordt. Intra-Europe Economy service is de laatste ontwikkeling, waarbij TNT verder geïntegreerd is in FedEx.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.