fit20 Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van fit20?

Bel nu Bel nu

fit20 Contact

Telefoonnummer
Adres
Konijnenbergerweg 3, 8051 CC Hattem
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij fit20. 

Waarom fit20 bellen?

U wilt informatie over de fit20 abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor fit20 te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn en wat de voordelen zijn van de verschillende abonnementen. Bel het fit20 nummer en de klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Bent u op zoek naar een fit20 studio bij u in de buurt?

Bel het fit20 telefoonnummer wanneer u op zoek bent naar een fit20 studio bij u in de buurt. Fit20 klantenservice kan deze informatie voor u opzoeken en/of uitleggen hoe u de fit20 studio’s bij u in de buurt kunt vinden.

Hoe werkt fit20?

U heeft gehoord over fit20 en wilt u graag weten hoe het precies werkt? Hoe vaak moet u trainen? Wanneer kunt u komen trainen? Krijgt u een eigen personal trainer? Fit20 klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over fit20 en het sporten bij fit20.

Wilt u een sportstudio franchisen bij fit20?

Bel het fit20 telefoonnummer wanneer meer wilt weten over het openen van een eigen fitnessstudio bij fit20. Wilt u een afspraak maken voor een informerend gesprek? Wilt u meer informatie? Fit20 klantenservice kan u meer informatie geven en samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het fit20 nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij fit20. Bent u sportinstructeur of personal trainer? Of studeert u aan de sportacademie? Zoekt u werk of een stageplek voor uw opleiding? fit20 klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij fit20.

Kan ik het gewoon een keer uitproberen?

Bent u geïnteresseerd in fit20, maar weet u niet zeker of het bij u past? Wilt u het gewoon een keertje uitproberen? Kan dat? Neem contact op via het fit20 klantenservicenummer en zij kunnen u meer informatie geven over een sessie om fit20 uit te proberen.

Facebook-pagina fit20

Neem contact op via Facebook

Fit20 heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over fit20, fitness en gezondheidstips. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met fit20 klantenservice.

Via Twitter in contact met fit20

Contact opnemen via Twitter

Fit20 heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over fit20, fitness en gezondheid. U kunt een DM naar fit20 klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina fit20

Bekijk Instagram-pagina fit20

Fit20 heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over fitness en gezondheid via posts en guides. Er is een 2-tal thema’s: X fitnation en X Perfect Age. U kunt ook rechtstreeks een bericht naar fit20 klantenservice sturen via Instagram.

fit20 op Linkedin

Linkedin-pagina fit20 bekijken

Fit20 is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van fit20 vindt u diverse nieuwsberichten over fit20, werken bij fit20, franchise mogelijkheden en actuele openstaande vacatures bij fit20.

Youtube-kanaal fit20

Bekijk fit20 op Youtube

Fit20 heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over fit20, fitness en gezondheid. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals ‘fit20Experiences’, ‘Kracht van Kracht NL’ en onder andere de commercials van fit20.

Meer informatie over fit20

Fit20 is een internationaal fit20. De eerste fit20 studio in Nederland is in 2009 geopend. Er zijn inmiddels meer dan 140 fit20 studio’s in Nederland. Fit20 heeft ook studio’s in België, Qatar, de UK, de USA, Nieuw Zeeland, Duitsland. Fit20 is een franchiseorganisatie. Iedere fit20 studio is in handen van een franchiseondernemer en over het algemeen werken er meerdere personal trainers in een fit20 studio en vaak ook een studiomanager, die de operationele zaken van een fit20 studio regelt. Het hoofdkantoor van fit20 staat in Hattem. De franchisenemers, studiomanagers en personal trainers van fit20 worden opgeleid via een uitgebreid opleidingsprogramma in de eigen fit20 Academy. Een aantal grote bedrijven zoals, Ahold, Randstad, Siemens, Yokogawa en Heerema werken samen met fit20 via de zogenaamde formule fit20@work en hebben zelfs eigen fit20 studio’s, waar eigen personeel kan trainen. Fit20 presenteert zichzelf als een innovatieve en unieke fitness methode, waarbij men maar 20 minuten per week traint, één op één met personal trainer en op en met kwaliteitsapparatuur. Er zijn maximaal drie personen in de trainingsruimte (de personal trainer en maximaal 2 klanten) en men kan bij fit20 gewoon in de eigen dagelijkse kleding trainen. In fit20 studio’s wordt geen muziek gedraaid, waardoor er geen afleiding is en men zich in een rustige ruimte volledig kan focussen op het sporten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.