fonQ Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van fonQ?

Bel nu Bel nu

fonQ Contact

Telefoonnummer
Adres
Reactorweg 53, 3542 AD Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-22:00
Dinsdag
09:00-22:00
Woensdag
09:00-22:00
Donderdag
09:00-22:00
Vrijdag
09:00-22:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij fonQ. 

Waarom fonQ bellen?

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw fonQ account niet? Bent u uw wachtwoord of inlog naam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het fonQ telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het fonQ telefoonnummer wanneer u een artikel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. FonQ klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling, de bestelstatus en levertijd geven.

U wilt een product in de fonQ showroom uitproberen

Wilt u de fonQ showroom bezoeken om een product uit te proberen voordat u het gaat bestellen. Of wilt u uzelf eerst oriënteren? Neem dan contact op met fonQ klantenservice. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het bezoeken van de fonQ en de openingstijden.

U wilt een product retour zenden. Kan dat?

Neem contact op met fonQ klantenservice wanneer u een artikel retour wilt zenden. Hoe kunt u dit het beste regelen? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het retourneren van artikelen naar fonQ.

U wilt meer informatie over de fonQ giftcard

Heeft u een cadeaukaart van fonQ ontvangen? Wilt u uw fonQ giftcard inwisselen? Neem contact op met fonQ klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van fonQ giftcards en kortingscodes of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw giftcards.

Biedt fonQ garantie op gekochte artikelen?

U kunt het fonQ nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van fonQ. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid en de garantievoorwaarden van fonQ.

Chatten met fonQ

Chat met fonQ

Neem rechtstreeks contact op met fonQ klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een fonQ klantenservice medewerker. Klik rechtsonder op de pagina op het ‘Help?’-icoon. Gedurende de openingstijden van fonQ klantenservice zal uw chat starten. Buiten deze uren kunt u een bericht sturen en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met fonQ via contactformulier

Contactformulier invullen

Neem rechtstreeks contact op met fonQ klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een fonQ klantenservice medewerker. Zodra de chat beschikbaar is, ziet u rechtsonder op de website het chat-icoon. Klik op het icoon en start uw chatgesprek met fonQ.

Contact met fonQ via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van fonQ kunt op zoek gaan naar inspiratie voor uw interieur. U vindt hier vele berichten over diverse producten en acties van fonQ. De klantenservice van fonQ is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en men zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Via Twitter contact opnemen met fonQ

fonQ op Twitter bekijken

fonQ heeft een Twitter-pagina waar zij producten uit het fonQ assortiment presenteren via Tweets. U kunt een DM naar fonQ klantenservice sturen en fonQ klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina fonQ

Bekijk Instagram-pagina

fonQ heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s van producten uit het fonQ assortiment. De fonQ Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waardoor u snel op de juiste plek bent. Voorbeelden zijn ‘Tips & Advies’, ‘Woonstijlen’ en ‘Shop the look’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met fonQ klantenservice via Instagram.

fonQ op Linkedin

fonQ op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van fonQ vindt u diverse nieuwsberichten met nieuws, nieuwe ontwikkelingen en acties/aanbiedingen van fonQ. Naast deze nieuwsberichten deelt fonQ ook haar actuele openstaande vacatures via Linkedin. De klantenservice van fonQ is echter niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal fonQ

Bekijk fonQ op Youtube

fonQ heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over fonQ en de producten van fonQ. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Geef je huis wat fonQ’, ‘Binnenkijken bij | fonQ’, ‘Koophulp | fonQ’, en ‘Interieurtrends | fonQ’. Zo kunt u sneller de juiste informatie en inspiratie vinden. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met fonQ klantenservice via het Youtube-kanaal.

Pinterest-pagina fonQ

fonQ op Pinterest bekijken

fonQ is ook actief op Pinterest, waar zij diverse mooie interieurfoto’s delen van producten uit het assortiment van fonQ. De klantenservice van fonQ is niet rechtstreeks te bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over fonQ

FonQ is een Nederlandse webshop gericht op wonen, koken & tafelen, tuin & balkon en het huishouden. FonQ is in 2005 opgericht door Joost Wells. De grote concurrent van fonQ was Mailorder Solutions. Dit bedrijf is in 2003 Patrick Kerssemakers als online warenhuis Voeljegezond.nl. opgericht en heeft vervolgens in 2004 Nonplusultra.nl (een webshop gespecialiseerd in design, cadeaus en gadgets) overgenomen. In 2005 veranderde Kerssemakers de fonQ van zijn bedrijf, vanaf dat moment heette het Mailorder Solutions. In 2005 werd ook Solutions Apartdesign.nl overgenomen. In 2009 zijn fonQ en Mailorder Solutions gaan samenwerken en in 2010 zijn beide bedrijven samen verder gegaan onder de fonQ fonQ. In 2011 heeft RFS Holding B.V. een meerderheidsbelang in fonQ genomen en in 2013 is RFS volledig eigenaar van fonQ.nl. Eind 2016 is fonQ overgenomen door AJS, de investeringsmaatschappij van Ad Scheepbouwer, voormalig grootaandeelhouder en commissaris van RFS (Wehkamp). Het hoofdkantoor van fonQ is in Utrecht en wordt gebruikt als magazijn, maar ook als kantoor en showroom. Het gehele ordertraject wordt van hieruit in-house afgehandeld. FonQ heeft begin 2022 een eigen private label by fonQ gelanceerd. De fonQ eigen collectie bestaat uit onder meer banken, kasten en stoelen en zal verder worden uitgebreid.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.