GaiaZOO Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van GaiaZOO?

Bel nu Bel nu

GaiaZOO Contact

Telefoonnummer
Adres
Gaiaboulevard 1, 6468 PH Kerkrade
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij GaiaZOO. 

Waarom GaiaZOO bellen?

Wat zijn de openingstijden van GaiaZOO?

Bent u een bezoek aan GaiaZOO voor over een tijdje aan het plannen en wilt u weten wanneer GaiaZOO rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar GaiaZOO? Bel GaiaZOO klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor GaiaZOO te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn? Wat zijn de voordelen of extra’s van een abonnement? GaiaZOO klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

U wilt entreekaartje kopen

Bel het GaiaZOO telefoonnummer wanneer u graag naar de GaiaZOO wilt en benieuwd bent naar het soort entreekaartjes dat zij bieden. Hoe kunt u kaartjes kopen? Kan dat online? GaiaZOO klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van kaartjes.

Wat kan ik allemaal doen in GaiaZOO?

Wilt uw weten wat u allemaal kunt doen in GaiaZOO? Welke activiteiten organiseert GaiaZOO? Wat kunt u allemaal bezoeken? Moet u hiervoor reserveren? Bel GaiaZOO klantenservice en zij kunnen u alles vertellen en uitleggen over de diverse activiteiten op GaiaZOO.

U heeft een GaiaZoo Cadeaubon ontvangen

Bel het GaiaZOO telefoonnummer wanneer u een GaiaZOO cadeaubon heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt gebruiken. Kunt u de cadeaubon ook in een GaiaZOO winkel gebruiken of voor eten/drinken in het park? GaiaZOO klantenservice kan u meer uitleg geven over het gebruik van uw GaiaZOO cadeaubon.

U wilt informatie over de arrangementen van GaiaZOO

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op de GaiaZOO? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het GaiaZOO telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse arrangementen.

Contact met GaiaZOO via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar GaiaZOO klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar onderen op de pagina en vul de gevraagde gegevens in. Verstuur vervolgens het contactformulier. GaiaZOO klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina GaiaZOO

Neem contact op via Facebook

GaiaZOO heeft een Facebook-pagina met leuke berichten, acties, activiteiten, foto’s en video’s van GaiaZOO. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met GaiaZOO klantenservice.

In contact met GaiaZOO via Twitter

Via Twitter contact opnemen

GaiaZOO heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets en Re Tweets over de dieren op GaiaZOO en in het algemeen. U kunt een DM naar GaiaZOO klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina GaiaZOO

Bekijk Instagram-pagina

GaiaZOO heeft ook een Instagram-pagina waar u prachtige foto’s kunt bekijken. De Instagram-berichten worden gepubliceerd via posts, reels en zijn verdeeld in een aantal categorieën waaronder ‘Quizzen’, ‘Q&A’, ‘Flamingo hulp’ en ‘Dierenverzorger’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met GaiaZOO klantenservice.

GaiaZOO op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van GaiaZOO vindt u diverse nieuwsberichten activiteiten in GaiaZOO, werken bij GaiaZOO en enkele actuele openstaande vacatures. De klantenservice van GaiaZOO is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal GaiaZOO

Bekijk GaiaZOO op Youtube

GaiaZOO heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over GaiaZOO en de vele verschillende activiteiten, dieren, werk en acties. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld vlogs, Gaia Nature Fund en dierennieuws. U kunt via Youtube niet rechtstreeks contact opnemen met GaiaZOO.

GaiaZOO op Pinterest

Bekijk GaiaZOO op Pinterest

Op de GaiaZOO Pinterest-pagina vindt u diverse leuke en mooie foto’s met pins zoals Funny Animals, Dieren Tekenen, GaiaZOO's DIY tips en Winter in GaiaZoo. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over GaiaZOO

GaiaZOO is een dierentuin in Kerkrade (Limburg) en is in 2005 geopend. De naam Gaia verwijst naar Gaia, godin van de aarde. De Gaia-gedachte is, dat de aarde één groot levend organisme is en dat de planten, dieren, het water, de lucht en de bodem deel zijn van dit organisme. Dit is ook het marketingconcept van de dierentuin. Tot 2011 heette het dierenpark GaiaPark. GaiaZoo ligt in de Anstelvallei en is onderdeel van de toeristische zone Parkstad Limburg, waar ook andere attracties zoals Snowworld en Megaland deel van uitmaken. GaiaZoo is opgebouwd uit een aantal gebieden: de Taiga, Limburg, Savanna, Rainforest en de DinoDome. In GaiaZOO verblijven ongeveer honderd verschillende diersoorten. Naast de algemeen bekende dierentuindieren zoals gorilla's, neushoorns en leeuwen, leven er in GaiaZoo ook een aantal diersoorten die niet vaak of helemaal niet in andere Nederlandse dierentuinen voorkomen, zoals de boshond uit het Amazone-regenwoud en de grootoorvos van de droge savanne. GaiaZOO is lid van de Europese Associatie van Dierentuinen en Aquaria (EAZA) en neemt deel aan verschillende fokprogramma's. Het park beheert zelf vijf fokprogramma's: het fokprogramma van de puna-ibis, de goudbuikmangabey, de kuifmangabey, de berberaap en de Springbok.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.