Gall & Gall Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Gall & Gall?

Bel nu Bel nu

Gall & Gall Contact

Telefoonnummer
Adres
Provincialeweg 11, 1506 MA Zaandam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-16:00
Dinsdag
10:00-16:00
Woensdag
10:00-16:00
Donderdag
10:00-16:00
Vrijdag
10:00-16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gall & Gall. 

Waarom Gall & Gall bellen?

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Gall & Gall account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Bel dan het Gall & Gall telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt meer informatie over de Gall & Gall cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Gall & Gall ontvangen? Wilt u uw Gall & Gall cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met Gall & Gall klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van Gall & Gall cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

U wil meer weten over Gall & Gall Premium

Wat zijn de voordelen van Gall & Gall Premium (klantenkaart)? Zijn er kosten verbonden aan Gall & Gall Premium? Hoe kan ik Gall & Gall Premium regelen? Bel het Gall & Gall nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over Gall & Gall Premium.

Kan een bestelling geannuleerd of geretourneerd worden?

U kunt het Gall & Gall nummer bellen wanneer u een bestelling terug wilt sturen en/of uw bestelling wilt annuleren (voor of na levering). Gall & Gall klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de diverse voorwaarden en het retourneren van uw bestelling.

U wilt informatie over Club Gall & Gall

Neem contact op via het Gall & Gall telefoonnummer als u er over denkt om te gaan sparen via Club Gall & Gall. Hoe doet u dat? Hoe kunt u deelnemen? Hoe werkt Club Gall & Gall? U kunt met al deze vragen terecht bij Gall & Gall klantenservice. Zij kunnen meer uitleg en informatie geven over Club Gall & Gall.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het Gall & Gall telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Gall & Gall klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Gall & Gall en de klachtenprocedure.

Chatten met Gall & Gall

Chat met Gall & Gall

Neem rechtstreeks contact op met Gall & Gall klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u via de chat een chatgesprek starten met een Gall & Gall klantenservice medewerker. Het is mogelijk om met Gall & Gall klantenservice te chatten van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 20:00 uur. Klik op ‘Chat met ons’ en start uw chat-gesprek.

Gall & Gall op Facebook

Contact met Gall & Gall via Facebook

Gall & Gall heeft een Facebook-pagina waar zijn verschillende berichten delen over de producten die u bij Gall & Gall kunt kopen. Gall & Gall klantenservice is van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en Gall & Gall klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Gall & Gall via Twitter

Bekijk Gall & Gall op Twitter

De klantenservice van Gall & Gall is ook actief op Twitter. Zij delen hier diverse Tweets met aanbiedingen, tips en informatie over producten die Gall & Gall verkoopt U kunt een DM naar Gall & Gall klantenservice sturen. Gall & Gall is van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur bereikbaar via Twitter en zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Linkedin-pagina van Gall & Gall

Gall & Gall op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Gall & Gall vindt u aantal informatieve berichten over Gall & Gall. Verder deelt Gall & Gall hier ook de actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Gall & Gall is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Gall & Gall op Youtube

Bekijk Gall & Gall op Youtube

Gall & Gall heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Gall & Gall en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Hoe maak je cocktails’, ‘Verhaal achter de fles’, ‘Zo word je een dranken expert’ en ‘Wijn en spijs’. Hierdoor wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Gall & Gall klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Gall & Gall

Gall & Gall B.V. is een Nederlandse slijterijketen en zij maken deel uit van Ahold Delhaize. Gall & Gall is in 1884 opgericht door Maria Gall, de weduwe van H.J.T. Gall. Zij is het bedrijf gestart om in haar eigen onderhoud te kunnen voorzien. Het was een unieke situatie omdat zij één van de eerste vrouwelijke ondernemers van die tijd was. Maria is in 1920 overleden en zij twee winkels na, die door haar twee zonen werden overgenomen. Tot die tijd heet het bedrijf 'Firma Wed. H.J.T. Gall' en de zonen namen het besluit om er een extra Gall aan toe te voegen. Gall & Gall groeide verder uit, nadat Herman Gall zich uit de zaak had teruggetrokken (in 1957), tot de marktleider in de Nederlandse slijterijmarkt en in 1984 telde Nederland 100 Gall & Gall winkels en was Gall & Gall eigendom van Bols Nederland. In 1989 is Gall & Gall overgenomen door Ahold, waar het anno 2022 nog steeds deel van uitmaakt. Door de jaren heen zijn andere slijterij formules zoals Alberto, Impodra, Aguilar, Party Shop en Klerks de naam Gall & Gall gaan voeren. In 2009 is het oude Gall & Gall logo vervangen door het huidige Gall & Gall logo. Het hoofdkantoor van Gall & Gall is in Zaandam gevestigd en het distributiecentrum bevindt zich in Delfgauw.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.