GAMMA Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de GAMMA klantenservice?

Bel nu Bel nu

GAMMA Bellen

Telefoonnummer
Adres
Storkstraat 2, 3833 LB Leusden
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
12:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij GAMMA. 

Waarom GAMMA bellen?

U heeft vragen over de voordeelpas

U kunt met GAMMA contact opnemen wanneer vragen over de GAMMA voordeelpas heeft. Hoe de voordeelpas werkt? Hoe u een pas kunt regelen? Of u een GAMMA account nodig heeft? De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg over de GAMMA voordeelpas geven.

U wil meer informatie over uw bestelling

Heeft u een bestelling bij GAMMA geplaatst, maar geen bevestiging ontvangen? Of wilt u de bezorgdatum van uw bestelling weten of wijzigen? Neem contact op met GAMMA klantenservice en zij kunnen aan de hand van u gegevens nagaan wat de stand van zaken rondom uw bestelling is.

U heeft de GAMMA klusservice nodig

Wanneer u denkt dat u wel wat professionele klushulp nodig heeft dan kunt het GAMMA nummer bellen. U kunt bij de GAMMA verschillende soorten vakmannen inhuren. Neem contact op met de klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de verschillende klusvakmannen en hoe u een afspraak met één van hen kunt regelen voor uw huisklus.

U wilt informatie over de openingstijden

Weet u niet zeker meer of/en wanneer de GAMMA bij u in de buurt open is, bel dan gerust de GAMMA klantenservice. Zij weten de exacte openingstijden en locatie van iedere GAMMA, dus ook van die bij u in de omgeving.

U wilt gereedschap huren

Heeft u bepaald gereedschap of apparatuur eenmalig nodig voor een klus, dan kunt u het GAMMA telefoonnummer bellen. De klantenservice kan u uitleggen hoe het huren van gereedschap bij de GAMMA in zijn werk gaat en hoe u een huurafspraak bij de GAMMA bij u in de buurt kunt maken.

U heeft een cadeaubon ontvangen

U kunt met GAMMA contact opnemen wanneer u een cadeaubon heeft ontvangen en niet zeker weet of u deze bij de GAMMA kunt gebruiken. De klantenservice medewerker kan deze vraag beantwoorden en u meer informatie over het gebruik van diverse cadeaubonnen geven.

Chatten met GAMMA

Chat met GAMMA

U kunt rechtstreeks met GAMMA klantenservice chatten op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. U kunt een chat starten door op de tekstballon rechtsonder op de contactpagina te klikken.

Chatten met GAMMA

Contact met GAMMA via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar GAMMA klantenservice sturen via het contactformulier. Stel uw vraag of meld een klacht door het contactformulier onderaan op de contactpagina in te vullen. GAMMA klantenservice zal telefonisch of per e-mail op uw bericht reageren.

Contact met GAMMA via contactformulier

Contact met GAMMA via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

GAMMA heeft een Facebook-pagina met nieuws, aanbiedingen, tips, adviezen en inspiratie om doe-het-zelven gemakkelijker te maken. De GAMMA klantenservice is via Facebook-Messenger rechtstreeks bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Contact met GAMMA via Facebook

Contact met GAMMA via Twitter

Bekijk GAMMA op Twitter

GAMMA heeft ook een Twitter-pagina waar u rechtstreeks op de pagina uw vraag kunt stellen. Op de Twitter-pagina van GAMMA zijn de verschillende vragen van klanten incl. de antwoorden van GAMMA te lezen. U kunt ook via DM uw vragen aan GAMMA klantenservice stellen. De klantenservice is via Twitter op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact met GAMMA via Twitter

GAMMA op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

GAMMA heeft een Instagram-pagina met nieuws, aanbiedingen, klustips, adviezen én inspiratie om doe-het-zelven nóg makkelijker te maken, met de nieuwste woon- en interieurtrends voor in en om het huis. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met GAMMA klantenservice.

GAMMA op Instagram

GAMMA op Linkedin

Bekijk GAMMA op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van GAMMA delen zijn berichten met tips, adviezen, inspiratie en informatie over GAMMA, doe-het-zelf, klussen, woon- en tuinideeën en woontrends. Er staan geen vacatures op de Linkedin-pagina van Gamma en u kunt ook geen rechtstreeks bericht naar GAMMA klantenservice versturen via Linkedin.

GAMMA op Linkedin

GAMMA op Youtube

Bekijk GAMMA op Youtube

Op het Youtube-kanaal van GAMMA staan diverse handige video’s met tips, adviezen en informatie op het gebied van klussen, doe-het-zelf, en woon- en tuinideeën en woontrends. Er zijn verschillende playlists zoals ‘Wanden en plafonds | GAMMA’, ‘Verven | GAMMA’, ‘Tuinklussen | GAMMA’ en diverse andere playlists met klusadviezen en informatie.

GAMMA op Youtube

GAMMA op Pinterest

Bekijk GAMMA op Pinterest

GAMMA is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen met als doel hun klanten inspireren. Mooie foto’s met woon- en tuinideeën en woontrends voor klussen & inrichten. Ontdek hoe u als doe-het-zelf-er eenvoudig uw huis kunt inrichten. GAMMA klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

GAMMA op Pinterest

Meer informatie over GAMMA

GAMMA is een franchise-winkelketen van bouwmarkten in doe-het-zelf- en tuinartikelen in Nederland en België. GAMMA is onderdeel van Intergamma. In 1971 is de eerste GAMMA winkel in Breda geopend. De winkelformule is/was een zelfbedieningswinkel voor de ‘gewone’ klusser. De GAMMA-bouwmarkten zijn eigendom van zelfstandige ondernemers, die zelf een locatie huren of kopen en ook verantwoordelijk zijn voor het pand en het personeel. Intergamma is de franchisegever Intergamma en zij verzorgen de inrichting van de bouwmarkt, stellen het assortiment samen, kopen producten in en verzorgen de publiciteit. GAMMA is met meer dan 166 winkels de grootste doe-het-zelf winkel in Nederland. Sinds 2013 kunnen klanten ook online bij GAMMA terecht en is het bijvoorbeeld mogelijk om iets in de GAMMA webshop te kopen en de bestelling vervolgens zelf op te halen en te betalen in de GAMMA bouwmarkt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.