Gemeente Almere Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Almere?

Bel nu Bel nu

Gemeente Almere Contact

Telefoonnummer
Adres
Stadhuis - Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Almere. 

Waarom Gemeente Almere bellen?

U wilt een huis bouwen in gemeente Almere

Wilt u meer informatie over wat er geregeld moet worden om een huis te kunnen bouwen in gemeente Almere? Bel gerust met de klantenservice van gemeente Almere waar u meer informatie kunt vinden over dit proces.

U wilt informatie over uitkeringen

Zit u zonder werk? Wilt u weten of u recht hebt op een uitkering? Gemeente Almere helpt u graag. Bel het Gemeente Almere telefoonnummer en de klantenservice kan u verder op weg helpen en meer informatie geven.

U wilt informatie over belastingen

U kunt het Gemeente Almere nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over belastingen binnen Gemeente Almere. De helpdesk van de gemeente helpt u graag verder met u vraag.

U wilt informatie over onderscheidingen

Wilt u weten hoe u binnen de gemeente Almere iemand kan voordragen voor een lintje? Bel gemeente Almere met u vraag en de klantenservice legt u uit hoe u deze bijzondere plaatsgenoot kunt eren!

U gaat verhuizen

Staat u op het punt te verhuizen? Bel de gemeente Almere met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente Almere denken graag met u mee.

U wilt de geboorte van uw kind aangeven

Hebt u recent een kindje gekregen? De Gemeente Almere klantenservice informeert u graag hoe u uw kind kunt aangeven bij de gemeente.

Contactformulier Gemeente Almere

Contactformulier invullen

Gemeente Almere een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Almere klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Almere zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Almere

Gemeente Almere via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Almere vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Almere. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Almere via Facebook

Contact Gemeente Almere via Twitter

Gemeente Almere op Twitter

U kunt de Gemeente Almere ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Almere. U kunt een DM naar Gemeente Almere klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Almere via Twitter

Gemeente Almere op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Almere heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Almere, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Almere . Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Almere klantenservice via Instagram.

Gemeente Almere op Instagram

Gemeente Almere op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Almere met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Almere, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Almere. De klantenservice van de Gemeente Almere is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Almere op Linkedin

Gemeente Almere op YouTube

Bekijk het YouTube kanaal

Op het YouTube kanaal van Gemeente Almere vind u video's over de politiek, evenementen en stad Almere. De klantenservice van Gemeente Almere is niet direct bereikbaar via YoTube.

Gemeente Almere op YouTube

Brief schrijven naar Gemeente Almere

Het postadres is:

Postbus 200, 1300 AE Almere

Wilt u graag iets melden of toelichten aan Gemeente Almere per brief. Dat kan, u kunt uw brief sturen naar de postbus van de Gemeente Almere. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Almere

Almere is een gemeente in de provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. De gemeente telde op 1 december 2021 217.669 inwoners. Almere grenst aan de landzijde aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Aan zijn waterkant ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. De stad ligt, op de dijken na, geheel onder zeeniveau (2 tot 5 meter), en ongeveer evenveel onder het niveau van de genoemde meren. De eerste woningen in Almere werden in 1976 opgeleverd. Daarmee werd een begin gemaakt aan de tweede grotere star in de provincie Flevoland. Almere is de hoofdstad van Flevoland, Lelystad, in inwonertal ver voorbijgestreefd. In 2020 is zij qua inwoners de achtste gemeente van het land. Naar verwachting zal de stad kunnen uitgroeien tot een inwonersaantal van 350.000.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.