Gemeente Arnhem Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Arnhem?

Bel nu Bel nu

Gemeente Arnhem Contact

Telefoonnummer
Adres
Stadhuis - Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Arnhem. 

Waarom Gemeente Arnhem bellen?

U wilt een paspoort aanvragen

Tijd voor een nieuw paspoort? Of een paspoort nodig voor een reis? Neem contact op met Gemeente Arnhem als u wilt weten hoe u het paspoort kunt aanvragen.

U gaat trouwen

Gaat u trouwen of wilt een partnerschap registreren? Of wilt u uw partnerschap omzetten naar een huwelijk? Dat kan natuurlijk bij Gemeente Arnhem. Hoe u dit precies regelt kunt u ook telefonisch navragen bij de klantenservice van Gemeente Arnhem.

U wilt een ja-nee of nee-nee sticker

Wilt u zelf bepalen hoeveel ongeadresseerde post/reclame u ontvangt? Dat doet u door middel van een sticker op uw brievenbus. Deze sticker kunt u bij de receptie van Gemeente Arnhem gratis afhalen. Wilt u weten wanneer u terecht kunt bij de receptie neem dan gerust contact op met de klantenservice.

U wilt informatie over het Mijn Arnhem account

Belt u gerust het Gemeente Arnhem nummer wanneer u meer informatie en uitleg wilt over het openen van een uw account via Mijn Arnhem. De klantenservice kan u meer vertellen over Mijn Arnhem en uitleggen hoe u kunt inloggen.

U heeft overlast van uw buren

Overlast van buren kan heel vervelend zijn. Wilt u weten hoe gemeente Arnhem u hierbij kunt helpen? U kunt gemeente Arnhem bellen om meer informatie te vragen.

U wilt meer weten over sociale voorzieningen of professionele hulp binnen de gemeente Arnhem

Wilt u weten welke sociale voorzieningen of professionele hulp u in uw situatie kunt krijgen? Gemeente Arnhem heeft sinds 2015 sociale wijkteams om u hierbij te helpen. De coach bekijkt met u wat de mogelijkheden zijn en helpt u dit te regelen, eventueel in uw eigen sociale netwerk. Neem gerust contact op met de Gemeente Arnhem klantenservice voor meer informatie.

Contactformulier Gemeente Arnhem

Contactformulier invullen

Gemeente Arnhem een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Arnhem klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Arnhem zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Arnhem vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Arnhem. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Arnhem via Facebook

Contact Gemeente Arnhem via Twitter

Gemeente Arnhem op Twitter

U kunt de Gemeente Arnhem ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Arnhem. U kunt een DM naar Gemeente Arnhem klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Arnhem via Twitter

Gemeente Arnhem op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Arnhem heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Arnhem, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Arnhem. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Arnhem klantenservice via Instagram.

Gemeente Arnhem op Instagram

Gemeente Arnhem op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Arnhem met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Arnhem, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Arnhem. De klantenservice van de Gemeente Arnhem is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Arnhem op Linkedin

Contact Gemeente Arnhem via Whatsapp

Gemeente Arnhem Whatsapp

Voor algemene informatie en vragen kunt u gemeente Arnhem ook WhatsAppen. Zij beantwoorden vragen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Gemeente Arnhem reageert binnen een werkdag.

Contact Gemeente Arnhem via Whatsapp

Brief schrijven naar Gemeente Arnhem

Het postadres is:

Postbus 9029 6800 EL Arnhem

Schrijf de Gemeente Arnhem een brief. Voor het ontvangen van brieven heeft Gemeente Arnhem een postbus. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Arnhem

Arnhem is een gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente telt 163.072 inwoners per 1 juli 2021 en is daarmee de twaalfde gemeente van Nederland. Tot de gemeente Arnhem behoren ook Elden en Schaarsbergen, De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn. Na de Tweede Wereldoorlog is het zuidelijke stadsdeel sterk ontwikkeld. Natuurlijk heeft de Slag om Arnhem, de stad internationale bekendheid gegeven. Tijdens de Slag om Arnhem in de Tweede Wereldoorlog speelde Arnhem een belangrijke hoofdrol vanwege de luchtlanding en veldslag van de geallieerde troepen in september 1944, als onderdeel van Operatie Market Garden. Op verschillende plekken in de stad markeren monumenten de plekken waar tijdens de oorlog hevig werd gevochten. De rechtbank Gelderland en het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden zijn in de stad gevestigd. Verder is de stad de basis van de landelijke militaire kamer en de luchtmobiele brigade.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.