Gemeente Breda Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Breda? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel nu

Gemeente Breda Contact

Telefoonnummer
Adres
Stadskantoor - Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Breda. 

Waarom Gemeente Breda bellen?

U gaat verbouwen

Bij verbouwen komen veel regels kijken en wellicht een vergunning. Bel Gemeente Breda als u gaat verbouwen, zij kunnen u informeren over wat in u situatie nodig is om de verbouwing te regelen.

U wilt weten waar een buurthuis in uw buurt is

Contact Gemeente Breda voor meer informatie over de buurthuizen in Breda. De klantenservice helpt u graag verder met uw vragen.

U wilt informatie over inloggen op Breda.nl

Om diverse zaken te regelen op de website van Gemeente Breda kunt u inloggen, dit doet u met DigiD. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met de Gemeente Breda klantenservice.

U wilt informatie over een parkeervergunning

Heeft u vragen over een parkeervergunning, neem gerust contact op met de helpdesk van Gemeente Breda. Zij kunnen u meer informatie geven over parkeren in Gemeente Breda.

U gaat verhuizen

Gaat u verhuizen? Wilt u meer weten over verhuizen binnen of naar Breda. Bel de gemeente Breda voor meer informatie.

U wilt meer weten over subsidies

Zoals u wellicht weet zijn er diverse subsidies. Denkt u dat u in aanmerking komt voor een subsidie, maar wilt u daar meer informatie over? U kunt dan het Gemeente Breda telefoonnummer 14076 voor meer informatie.

Contactformulier Gemeente Breda

Contactformulier invullen

De Gemeente Breda klantenservice is ook bereikbaar via het contactformulier. Hier geeft u uw melding, vraag, klacht of overlast snel en gemakkelijk door. De klantenservice Gemeente Breda zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Breda

Gemeente Breda op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Breda vind u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Breda. Via Facebook Messenger is de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt hen altijd een bericht sturen. Het is echter niet geheel duidelijk of en wanneer zij op uw bericht zullen reageren.

Gemeente Breda op Facebook

Contact Gemeente Breda via Twitter

Gemeente Breda op Twitter

Gemeente Breda kunt u ook volgen op Twitter. Via dit kanaal delen zij nieuws en informatie over de stad en ook wat algemene informatie over de gemeente Breda. U kunt een DM naar Gemeente Breda klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact Gemeente Breda via Twitter

Gemeente Breda op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

De Instagram-pagina van Gemeente Breda geeft mooie foto's van de oude stad Breda weer, ook uit de oude doos, daarnaast deelt de gemeente Breda hier nieuws uit de stad Breda. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Breda klantenservice via Instagram.

Gemeente Breda op Instagram

Gemeente Breda op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Gemeente Breda berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Breda, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Breda. De klantenservice van de Gemeente Breda is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Breda op Linkedin

Brief schrijven aan Gemeente Breda

Het postadres is:

postbus 90156, 4800 RH Breda

Wil jij een brief sturen naar Gemeente Breda met jouw verhaal, feedback of klacht? Dat kan, Gemeente Breda heeft een postbus om brieven en andere post te ontvangen.

Meer informatie over Gemeente Breda

De gemeente Breda bestond oorspronkelijk alleen uit de stad Breda binnen de vestinggordel. De oppervlakte hiervan besloeg slechts 30 ha. Pas in 1927 werd een deel van de gemeente Teteringen onteigent om daar woningen op te bouwen, op dat moment werd ook een deel van Princenhage op dat moment ingelijfd. In 1942 werd de gemeente uitgebreid met een gedeelte van het grondgebied van de gemeenten Ginneken en Bavel (kern Ginneken) en het overige deel van Princenhage. Pas in 1997 werden de de gemeenten Nieuw-Ginneken, Prinsenbeek en de gemeente Teteringen bij Breda gevoegd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.