Gemeente Den Haag Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Den Haag?

Bel nu Bel nu

Gemeente Den Haag Bellen

Telefoonnummer
Adres
Stadhuis Spui - Spui 70, 2511 BT Den Haag
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Den Haag. 

Waarom Gemeente Den Haag bellen?

U wilt een afspraak maken

Bel het Gemeente Den Haag telefoonnummer wanneer u een afspraak wilt maken. De klantenservice van de Gemeente Den Haag zal u meer informatie en uitleg geven over maken van een afspraak voor uw bezoek aan de Stadswinkel bij u in de buurt.

U wilt weten over hulp- of zorgondersteuning vanuit de gemeente?

Contact Gemeente Den Haag voor meer informatie over hulp- en zorgondersteuning. U kunt de klantenservice bellen met u vraag, zij helpen u graag verder.

U wilt informatie over het MijnDenHaag account

U kunt het Gemeente Den Haag nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over het openen van een uw account via MijnDenHaag. De klantenservice kan u meer vertellen over MijnDenHaag en uitleggen hoe u uw eigen account kunt openen.

U wilt informatie over een parkeervergunning

Heeft u vragen over parkeren of een parkeervergunning bel gerust naar de helpdesk van Gemeente Den Haag. Zij helpen u graag verder en informeren u over wat er in uw situatie de beste oplossing is.

U gaat verhuizen

Staat u op het punt te verhuizen? Bel de gemeente Den Haag met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente Den Haag denken graag met u mee.

U wilt de geboorte van uw kind aangeven

Wilt u hoe u de geboorte van uw kind aangeeft bij de gemeente Den Haag? De Gemeente Den Haag klantenservice informeert u graag over al uw vragen.

Contactformulier Gemeente Den Haag

Contactformulier invullen

Wilt u melding maken, iets vragen of heeft u een klacht? U kunt rechtstreeks berichten naar Gemeente Den Haag klantenservice sturen via het contactformulier. De klantenservice Gemeente Den Haag zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Gemeente Den Haag heeft een Facebook-pagina met berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Den Haag. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Den Haag op Facebook

Contact Gemeente Den Haag via Twitter

Gemeente Den Haag op Twitter

Op Twitter is de klantenservice van Gemeente Den Haag is ook actief. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Den Haag. U kunt een DM (Direct Message) naar Gemeente Den Haag klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Den Haag via Twitter

Gemeente Den Haag op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Den Haag heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Den Haag, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Den Haag. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Den Haag klantenservice via Instagram.

Gemeente Den Haag op Instagram

Gemeente Den Haag op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Gemeente Den Haag berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Den Haag, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Den Haag. De klantenservice van de Gemeente Den Haag is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Den Haag op Linkedin

Gemeente Den Haag op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Gemeente Den Haag vindt u verschillende playlists met informatie en mooie beelden van de stad Den Haag. Onder andere timelapse video’s, berichten van de Burgemeester van de Gemeente Den Haag, de geschiedenis van Den Haag, politiek en video’s over evenementen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact met Gemeente Den Haag op te nemen via Youtube.

Gemeente Den Haag op Youtube

Brief schrijven naar Gemeente Den Haag

Het postadres is:

Gemeente Den Haag - Postbus 12 600 - 2500 DJ Den Haag

Schrijf de Gemeente Den Haag een brief. Je kunt binnen 4 tot 6 weken een reactie op jouw brief verwachten. Voor het ontvangen van brieven heeft Gemeente Den Haag een postbus.

Meer informatie over Gemeente Den Haag

Den Haag heeft als officiële naam 's-Gravenhage, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met, op 1 juli 2021, 549.350 inwoners. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het is wel de residentie (regeringszetel) en fungeert in veel opzichten als hoofdstad. De stad Den Haag ontstond in de middeleeuwen rond de Hofvijver en het Binnenhof, tegenwoordig het centrum van de Nederlandse politiek. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis. Ook staan de meeste ambassades, alle ministeries en de Hoge Raad in Den Haag. Daarnaast is de stad standplaats van verschillende nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof in het Vredespaleis en het Internationaal Strafhof. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag en haar 2 badplaatsen, Scheveningen en Kijkduin, een internationaal toeristenoord. Ook een invloedrijke kunststroom is afkomstig uit Den Haag, genaamd: de Haagse School. Sinds 1 januari 2015 vormt Den Haag samen met 22 andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Dit samenwerkingsverband maakt weer deel uit van de Randstad.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.