Gemeente Eindhoven Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Eindhoven?

Bel nu Bel nu

Gemeente Eindhoven Bellen

Telefoonnummer
Adres
Inwonersplein - Stadhuisplein 1, 5611 EM Eindhoven
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Eindhoven. 

Waarom Gemeente Eindhoven bellen?

U wilt een identiteitskaart aanvragen

Is uw identiteitskaart bijna verlopen? Vraag dan een nieuw kaart aan. Hoe u dat doet kunt u ook telefonisch navragen bij de gemeente Eindhoven.

U wilt informatie over de schuldhulpverlening

Wilt u graag weten hoe de Gemeente Eindhoven u kan helpen met financiële ondersteuning of advies? Bel het Gemeente Eindhoven telefoonnummer en de klantenservice kan u verder op weg helpen en meer informatie geven.

U wilt informatie over een online aanvraag

U kunt het Gemeente Eindhoven nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over doen van een online aanvraag via het onlineloket. De klantenservice kan u meer vertellen over het online loket.

U wilt informatie over de opvang van zwerfdieren

Wilt u weten hoe de gemeente Eindhoven zich inzet voor de opvang van zwerfdieren? Neem gerust contact op met de klantenservice.

U gaat verhuizen

Staat u op het punt te verhuizen? Bel de gemeente Eindhoven met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente Eindhoven denken graag met u mee.

U wilt werken voor gemeente Eindhoven

Interesse om te werken voor Gemeente Eindhoven? Neem contact op met de gemeente Eindhoven over de vacatures of aanvullende informatie.

Contactformulier Gemeente Eindhoven

Contactformulier invullen

Zoekt u contact met gemeente Eindhoven? U kunt rechtstreeks berichten naar Gemeente Eindhoven klantenservice sturen via het contactformulier. De klantenservice Gemeente Eindhoven zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Eindhoven

Gemeente Eindhoven op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Eindhoven vindt u berichten over de stad, PSV, Strijp-S, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Eindhoven. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Eindhoven op Facebook

Contact Gemeente Eindhoven via Twitter

Gemeente Eindhoven op Twitter

U kunt de Gemeente Eindhoven ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Eindhoven. U kunt een DM naar Gemeente Eindhoven klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Eindhoven via Twitter

Gemeente Eindhoven op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Eindhoven heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Eindhoven, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Eindhoven. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Eindhoven klantenservice via Instagram.

Gemeente Eindhoven op Instagram

Gemeente Eindhoven op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Gemeente Eindhoven berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Eindhoven, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Eindhoven. De klantenservice van de Gemeente Eindhoven is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Eindhoven op Linkedin

Gemeente Eindhoven op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Gemeente Eindhoven vindt u verschillende playlists met informatie en mooie beelden van de stad Eindhoven. Onder andere timelapse video’s, berichten van de Gemeente Eindhoven, de geschiedenis van Eindhoven, politiek en video’s over evenementen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact met Gemeente Eindhoven op te nemen via Youtube.

Gemeente Eindhoven op Youtube

Brief schrijven naar Gemeente Eindhoven

Het postadres is:

Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Schrijf de Gemeente Eindhoven een brief. Voor het ontvangen van brieven heeft Gemeente Eindhoven een postbus. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Eindhoven

Begin 20ste eeuw maakte de gemeente Eindhoven maakte in de eerste helft en het midden van de twintigste eeuw een explosieve groei door. Om te beginnen was Eindhoven maar een klein Kempisch stadje met de vijf omliggende gemeenten samen groeide de gemeente ineens enorm zowel qua oppervlakte (van 75 tot 6300 ha) als qua inwoneraantal (van 6.500 naar 46.000) Begin 1940 had Eindhoven al 113.126 inwoners. Daarmee kwam Eindhoven hoog op de ranglijst van grootste gemeentes in Nederland. Allesbepalend voor de verdubbeling van het aantal inwoners tot 2015 was de groei van het Philips-concern, van gloeilampenfabriek tot multinational en wereldspeler op het gebied van de elektronica. De gemeente verwelkomde haar 225.000e inwoner op 24 november 2015. De gemeente is de hoofdplaats van de Metropoolregio Eindhoven (MRE) en maakt deel uit van het stedelijk netwerk BrabantStad. De agglomeratie Eindhoven (niet te verwarren met de metropoolregio), bestaande uit onder andere de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen en Geldrop-Mierlo, telt bijna 420.000 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 540 km². In de MRE wonen ongeveer 750.000 mensen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.