Gemeente Enschede Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Enschede?

Bel nu Bel nu

Gemeente Enschede Bellen

Telefoonnummer
Adres
Het Stadskantoor: Hengelosestraat 51, 7514 AD Enschede
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Enschede. 

Waarom Gemeente Enschede bellen?

U wilt een afspraak maken

Bel Gemeente Enschede gerust wanneer u een afspraak wilt maken. De klantenservice zal u meer informatie en uitleg geven over maken van een afspraak voor uw bezoek aan het stadskantoor.

U gaat verhuizen

Wilt u uw verhuizing doorgeven bij Gemeente Enschede? Dat kan natuurlijk online, maar komt u er niet uit bel dan gerust de klantenservice om te vragen voor meer informatie.

U wilt weten hoe Mijn Loket werkt

Om diverse zaken te regelen op de website van Gemeente Enschede kunt u inloggen, dit doet u met DigiD. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met de Gemeente Enschede klantenservice.

U wilt informatie over een parkeervergunning

Heeft u vragen over een parkeervergunning, neem gerust contact op met de helpdesk van Gemeente Enschede. Zij kunnen u meer informatie geven over parkeren in Gemeente Enschede.

U zoekt werk

Wilt u werken bij Gemeente Enschede? Dan kunt u online de vacatures vinden. Wilt u meer informatie over werken bij Gemeente Enschede? U kunt de klantenservice bellen voor meer informatie.

U wilt meer weten over subsidies

Zoals u wellicht weet zijn er diverse subsidies. Denkt u dat u in aanmerking komt voor een subsidie, maar wilt u daar meer informatie over? U kunt dan het Gemeente Enschede telefoonnummer 14053 voor meer informatie.

Contactformulier Gemeente Enschede

Contactformulier invullen

De Gemeente Enschede klantenservice is ook bereikbaar via het contactformulier. Hier geeft u uw melding, vraag, klacht of overlast snel en gemakkelijk door. De klantenservice Gemeente Enschede zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Enschede

Gemeente Enschede op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Enschede vind u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Enschede. Via Facebook Messenger is de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt hen altijd een bericht sturen. Het is echter niet geheel duidelijk of en wanneer zij op uw bericht zullen reageren.

Gemeente Enschede op Facebook

Contact Gemeente Enschede via Twitter

Gemeente Enschede op Twitter

Gemeente Enschede kunt u ook volgen op Twitter. Via dit kanaal delen zij nieuws en informatie over de stad en ook wat algemene informatie over de gemeente Enschede. U kunt een DM naar Gemeente Enschede klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact Gemeente Enschede via Twitter

Gemeente Enschede op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

De Instagram-pagina van Gemeente Enschede geeft mooie foto's van de oude stad Enschede weer, ook uit de oude doos, daarnaast deelt de gemeente Enschede hier nieuws uit de stad Enschede. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Enschede klantenservice via Instagram.

Gemeente Enschede op Instagram

Gemeente Enschede op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Gemeente Enschede berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Enschede, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Enschede. De klantenservice van de Gemeente Enschede is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Enschede op Linkedin

Brief schrijven aan Gemeente Enschede

Het postadres is:

Postbus 20 7500 AA Enschede

Wil jij een brief sturen naar Gemeente Enschede met jouw verhaal, feedback of klacht? Dat kan, Gemeente Enschede heeft een postbus om brieven en andere post te ontvangen.

Meer informatie over Gemeente Enschede

Enschede is een gemeente in  de Nederlandse provincie Overijssel. Onder de gemeente Enschede vallende dorpen Lonneker, Boekelo, Usselo, Glanerbrug en de buurtschap Twekkelo. De gemeente telt 159.369 inwoners op 1 juli 2021 met circa 160 nationaliteiten. Enschede is daarmee de grootste stad van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland. De gemeente Enschede werkt samen in de Regio Twente en is deelnemer van het eerste uur aan de EUREGIO, het eerste regionale grensoverschrijdende samenwerkingsverband in Europa.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.