Gemeente Groningen Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Groningen?

Bel nu Bel nu

Gemeente Groningen Contact

Telefoonnummer
Adres
Centrum - Kreupelstraat 1, 9712 HW Groningen
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Groningen. 

Waarom Gemeente Groningen bellen?

U wilt een paspoort aanvragen

Gaat u op reis? Of verloopt uw paspoort binnenkort? Vraag dan een nieuw paspoort aan. Hoe u dat doet kunt u ook telefonisch navragen bij de gemeente Groningen.

U wilt informatie over de toeslagenaffaire

Bent u gedupeerd door de toeslagenaffaire? Gemeente Groningen helpt u graag. Bel het Gemeente Groningen telefoonnummer en de klantenservice kan u verder op weg helpen en meer informatie geven.

U wilt informatie over belastingen

U kunt het Gemeente Groningen nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over belastingen binnen Gemeente Groningen. De helpdesk van de gemeente helpt u graag verder met u vraag.

U wilt informatie over onderscheidingen

Wilt u weten hoe u binnen de gemeente Groningen iemand kan voordragen voor een lintje? Bel gemeente Groningen met u vraag en de klantenservice legt u uit hoe u deze bijzondere Groninger kunt eren!

U gaat verhuizen

Staat u op het punt te verhuizen? Bel de gemeente Groningen met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente Groningen denken graag met u mee.

U wilt werken voor gemeente Groningen

Werken binnen Gemeente Groningen iets voor u? De klantenservice van gemeente Groningen kan u toelichten waar u de vacatures kunt vinden.

Contactformulier Gemeente Groningen

Contactformulier invullen

Gemeente Groningen een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Groningen klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Groningen zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Groningen

Gemeente Groningen via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Groningen vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Groningen Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Groningen via Facebook

Contact Gemeente Groningen via Twitter

Gemeente Groningen op Twitter

U kunt de Gemeente Groningen ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Groningen. U kunt een DM naar Gemeente Groningen klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Groningen via Twitter

Gemeente Groningen op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Groningen heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Groningen, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Groningen. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Groningen klantenservice via Instagram.

Gemeente Groningen op Instagram

Gemeente Groningen op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Groningen met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Groningen, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Groningen. De klantenservice van de Gemeente Groningen is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Groningen op Linkedin

Gemeente Groningen op Whatsapp

Bekijk Whatsapp

De Gemeente Groningen is ook bereikbaar via Whatsapp via het telefoonnummer: 06 12 82 39 73

Gemeente Groningen op Whatsapp

Brief schrijven naar Gemeente Groningen

Het postadres is:

postbus 30026 9700 RM Groningen

Schrijf de Gemeente Groningen een brief. Voor het ontvangen van brieven heeft Gemeente Groningen en postbus. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Groningen

De gemeente Groningen kent 21 kernen. De belangrijkste zijn: Groningen, Haren, Ten Boer en Glimmen. De gezamenlijke oppervlakte bedraagt 180 km². Groningen maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband Regio Groningen-Assen. Deze bestaat uit 12 gemeenten waaronder beide steden en kleinere gemeenten in Groningen en Drenthe. De gemeente Groningen was, tot de samenvoeging met Haren en Ten Boer, ingedeeld in vijf stadsdelen: Binnenstad, Oude wijken, Noordwest/Hoogkerk, Noorddijk en Zuid. Hiervan behoren Binnenstad, Oude wijken en Zuid geheel tot de Stad Groningen, de stadsdelen Noordwest/Hoogkerk en Noorddijk bevatten ook andere kernen van de gemeente. Groningen ontwikkelde zich van een gemeente met ruim 23.000 inwoners in 1795 tot ruim 200.000 inwoners in 2016. Een deel van de stijging komt voornamelijk door de trek van het platteland naar de stad en de toename van buitenlandse studenten en studenten uit andere provincies naar Groningen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.