Gemeente Haarlem Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Haarlem?

Bel nu Bel nu

Gemeente Haarlem Bellen

Telefoonnummer
Adres
Publiekshal: Zijlvest 39, 2011 VB Haarlem
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-16:30
Dinsdag
08:30-16:30
Woensdag
08:30-16:30
Donderdag
08:30-16:30
Vrijdag
08:30-16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Haarlem. 

Waarom Gemeente Haarlem bellen?

U wilt een overlijden melden

Wilt u een overlijden melden? Maar weet u niet hoe dit werkt binnen gemeente Haarlem? Neem dan gerust contact op met telefoonnummer 14023, zodat de klantenservice van gemeente Haarlem u hier meer informatie over kan geven.

U wilt een akte aanvragen

Een akte kunt u aanvragen bij gemeente Haarlem. Wilt u meer informatie over hoe u dit doet? Neem contact op met de gemeente Haarlem klantenservice, zij kunnen u uitleggen hoe u dit kunt aanvragen.

U wilt informatie over werken bij Gemeente Haarlem

Contact Gemeente Haarlem gerust als u meer informatie wilt over werken bij Gemeente Haarlem. Zij kunnen u uitleggen waar u vacatures kunt vinden en hoe u het beste kunt solliciteren.

U wilt weten welke wegwerkzaamheden er zijn

Wegwerkzaamheden horen er helaas regelmatig bij in de stad. Wilt u graag weten wanneer en waar er werkzaamheden zijn gepland? Bel Gemeente Haarlem waar u dit het beste kunt opzoeken.

U wilt meer weten over vergunningen

Waar moet u precies een vergunning voor aanvragen? Welke formulieren moet u dan invullen? Komt u hier niet uit? U kunt de Gemeente Haarlem klantenservice bellen, zij kunnen u toelichten wat u precies nodig hebt in uw situatie.

U wilt meer weten over mantelzorg

Bent u mantelzorger of krijgt u (in de toekomst) mantelzorg? Dan wilt u wellicht meer informatie over wat dit voor u inhoud. Hoe kan de gemeente u daarbij ondersteunen? Waar heeft u recht op? Bel Gemeente Haarlem voor meer informatie.

Contactformulier Gemeente Haarlem

Contactformulier invullen

Heeft u een klacht, melding of vraag? U kunt via het contactformulier direct een bericht sturen naar de klantenservice van Gemeente Haarlem. De klantenservice Gemeente Haarlem zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Haarlem

Gemeente Haarlem op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Haarlem vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Haarlem. U kunt 24 uur per dag berichten sturen via Facebook Messenger naar de klantenservice. Wanneer u exact antwoord krijgt is niet duidelijk, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Haarlem op Facebook

Contact Gemeente Haarlem via Twitter

Gemeente Haarlem op Twitter

Twitter is een van de mediakanalen van de klantenservice van Gemeente Haarlem. Op Twitter delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Haarlem. Als u een DM stuurt naar de klantenservice Gemeente Haarlem, is er geen duidelijkheid over het moment waarop zij zullen antwoorden.

Contact Gemeente Haarlem via Twitter

Gemeente Haarlem op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Op Instagram vind je ook een pagina van Gemeente Haarlem. Via dit kanaal delen zij foto’s bijzondere plekken in Haarlem, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Haarlem. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Haarlem klantenservice via Instagram.

Gemeente Haarlem op Instagram

Gemeente Haarlem op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Gemeente Haarlem heeft ook een LinkedIn-pagina, waar zij hoofdzakelijk berichten delen over actuele vacatures bij de Gemeente Haarlem en berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Haarlem. De klantenservice van de Gemeente Haarlem is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Haarlem op Linkedin

Gemeente Haarlem op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Gemeente Haarlem vindt u ook op Youtube met verschillende playlists met informatie en mooie beelden van de stad Haarlem. Onder andere berichten van de Burgemeester van de Gemeente Haarlem, de rijke geschiedenis van Haarlem, en video’s over evenementen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact met Gemeente Haarlem op te nemen via Youtube.

Gemeente Haarlem op Youtube

Brief schrijven naar Gemeente Haarlem

Het postadres is:

Postbus 511 2003 PB Haarlem

Schrijf de Gemeente Haarlem een brief. U kunt u brief sturen naar de postbus van Gemeente Haarlem.

Meer informatie over Gemeente Haarlem

Haarlem is een gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De gemeente vind je aan de rivier het Spaarne en in de regio Zuid-Kennemerland. Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. Haarlem telt 162.177 inwoners en is daarmee na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.