Gemeente Haarlemmermeer Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Haarlemmermeer?

Bel nu Bel nu

Gemeente Haarlemmermeer Contact

Telefoonnummer
Adres
Raadhuisplein 1, 2132 TZ Hoofddorp
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Haarlemmermeer. 

Waarom Gemeente Haarlemmermeer bellen?

U wilt een huis bouwen in gemeente Haarlemmermeer

Wilt u meer informatie over wat er geregeld moet worden om een huis te kunnen bouwen in gemeente Haarlemmermeer? Bel gerust met de klantenservice van gemeente Haarlemmermeer waar u meer informatie kunt vinden over dit proces.

U wilt informatie over uitkeringen

Zit u zonder werk? Wilt u weten of u recht hebt op een uitkering? Gemeente Haarlemmermeer helpt u graag. Bel het Gemeente Haarlemmermeer telefoonnummer en de klantenservice kan u verder op weg helpen en meer informatie geven.

U wilt contact opnemen met Gemeente Haarlemmermeer

U kunt gemeente Haarlemmermeer op diverse manieren contacteren, dat vind u op deze pagina. Een van de mogelijkheden is om de klantenservice te bellen op 0900-1852.

U wilt informatie over losloopgebieden

Wilt u weten waar u uw hond los mag laten lopen binnen gemeente Haarlemmermeer. Neem hierover gerust contact op met Gemeente Haarlemmermeer.

U wilt meer weten over Mijn Haarlemmermeer

Heeft u een vraag over Mijn Haarlemmermeer? Of lukt het niet om Mijn Haarlemmermeer te gebruiken? U kunt de klantenservice van Gemeente Haarlemmermeer bellen voor meer uitleg over Mijn Haarlemmermeer.

U wilt de geboorte van uw kind aangeven

Hebt u recent een kindje gekregen? De Gemeente Haarlemmermeer klantenservice informeert u graag hoe u uw kind kunt aangeven bij de gemeente.

Contactformulier Gemeente Haarlemmermeer

Contactformulier invullen

Gemeente Haarlemmermeer een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Haarlemmermeer klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Haarlemmermeer zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Haarlemmermeer vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Haarlemmermeer. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Haarlemmermeer via Facebook

Contact Gemeente Haarlemmermeer via Twitter

Gemeente Haarlemmermeer op Twitter

U kunt de Gemeente Haarlemmermeer ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Haarlemmermeer. U kunt een DM naar Gemeente Haarlemmermeer klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Haarlemmermeer via Twitter

Gemeente Haarlemmermeer op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Haarlemmermeer heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Haarlemmermeer, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Haarlemmermeer. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Haarlemmermeer klantenservice via Instagram.

Gemeente Haarlemmermeer op Instagram

Gemeente Haarlemmermeer op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Haarlemmermeer met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Haarlemmermeer, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Haarlemmermeer. De klantenservice van de Gemeente Haarlemmermeer is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Haarlemmermeer op Linkedin

Brief schrijven naar Gemeente Haarlemmermeer

Het postadres is:

Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Wilt u graag iets melden of toelichten aan Gemeente Haarlemmermeer per brief. Dat kan, u kunt uw brief sturen naar de postbus van de Gemeente Haarlemmermeer. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente is een Nederlandse droogmakerij. Voor de droogmaking, die afgerond werd in 1852 was het Haarlemmermeer een enorme watervlakte. De Haarlemmermeerpolder is omgeven door een ringvaart, in het noordoosten van de gemeente ligt de Luchthaven Schiphol. De gemeente telt volgens het CBS 158.411 inwoners op 1 juli 2021. De gemeente bestaat uit 25 plaatsen, waarvan Hoofddorp de grootste is, gevolgd door Nieuw-Vennep en Badhoevedorp.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.