Gemeente Leeuwarden Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Leeuwarden?

Bel nu Bel nu

Gemeente Leeuwarden Bellen

Telefoonnummer
Adres
Gemeentehuis - Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Leeuwarden. 

Waarom Gemeente Leeuwarden bellen?

U wilt een huis bouwen in gemeente Leeuwarden

Wilt u meer informatie over wat er geregeld moet worden om een huis te kunnen bouwen in gemeente Leeuwarden? Bel gerust met de klantenservice van gemeente Leeuwarden waar u meer informatie kunt vinden over dit proces.

U wilt informatie over uitkeringen

Zit u zonder werk? Wilt u weten of u recht hebt op een uitkering? Gemeente Leeuwarden helpt u graag. Bel het Gemeente Leeuwarden telefoonnummer en de klantenservice kan u verder op weg helpen en meer informatie geven.

U wilt informatie over belastingen

U kunt het Gemeente Leeuwarden nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over belastingen binnen Gemeente Leeuwarden. De helpdesk van de gemeente helpt u graag verder met u vraag.

U wilt informatie over pleziervaart in Leeuwarden

Wilt u genieten op het water in de Gemeente Leeuwarden? Dat begrijpen wij natuurlijk, als u vragen hebt kunt u contact opnemen met de Gemeente Leeuwarden klantenservice. Zij staan u graag te woord.

U gaat verhuizen

Staat u op het punt te verhuizen? Bel de gemeente Leeuwarden met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente Leeuwarden denken graag met u mee.

U wilt de geboorte van uw kind aangeven

Hebt u recent een kindje gekregen? De Gemeente Leeuwarden klantenservice informeert u graag hoe u uw kind kunt aangeven bij de gemeente.

Contactformulier Gemeente Leeuwarden

Contactformulier invullen

Gemeente Leeuwarden een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Leeuwarden klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Leeuwarden zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Leeuwarden vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Leeuwarden. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Leeuwarden via Facebook

Contact Gemeente Leeuwarden via Twitter

Gemeente Leeuwarden op Twitter

U kunt de Gemeente Leeuwarden ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Leeuwarden. U kunt een DM naar Gemeente Leeuwarden klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Leeuwarden via Twitter

Gemeente Leeuwarden op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Leeuwarden heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Leeuwarden, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Leeuwarden . Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Leeuwarden klantenservice via Instagram.

Gemeente Leeuwarden op Instagram

Gemeente Leeuwarden op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Leeuwarden met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Leeuwarden, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Leeuwarden. De klantenservice van de Gemeente Leeuwarden is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Leeuwarden op Linkedin

Gemeente Leeuwarden op Whatsapp

Neem contact op via Whatsapp

Gemeente Leeuwarden is bereikbaar via het nummer 06-43365223 op Whatsapp voor algemene vragen. Wilt u een persoonlijke vraag stellen, dan kunt u beter bellen met de klantenservice.

Brief schrijven naar Gemeente Leeuwarden

Het postadres is:

Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden

Wilt u graag iets melden of toelichten aan Gemeente Leeuwarden per brief. Dat kan, u kunt uw brief sturen naar de postbus van de Gemeente Leeuwarden. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. De provincie heeft een eigen taal, fries, in die taal heet de stad LjouwertDe gemeente Leeuwarden bestrijkt een oppervlakte van ruim 167 km2, waarvan ruim 15 km2 water is. De gemeente heeft meer dan 124.500 inwoners. De gemeente Leeuwarden bestaat uit maar liefst 36 officiële kernen, waarvan de stad Leeuwarden verreweg de grootste is.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.