Gemeente Nijmegen Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Nijmegen?

Bel nu Bel nu

Gemeente Nijmegen Bellen

Telefoonnummer
Adres
De Stadswinkel - Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Nijmegen. 

Waarom Gemeente Nijmegen bellen?

U wilt een paspoort aanvragen

Verloopt uw paspoort binnenkort? Of heeft u een paspoort nodig voor een reis? Vraag dan een nieuw paspoort aan. Hoe u dat doet kunt u ook telefonisch navragen bij de gemeente Nijmegen.

U wilt informatie over een busvoordeelabonnement

Gemeente Nijmegen zorgt graag dat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen en op een milieubewuste manier. Wilt u meer weten over een busvoordeelabonnement? U kunt gemeente Nijmegen contacteren voor meer informatie.

U wilt informatie over belastingen

Belt u gerust het Gemeente Nijmegen nummer wanneer u meer informatie de belastingen die van toepassing zijn in de gemeente.

U wilt informatie over het Mijn Nijmegen account

Belt u gerust het Gemeente Nijmegen nummer wanneer u meer informatie en uitleg wilt over het openen van een uw account via Mijn Nijmegen. De klantenservice kan u meer vertellen over Mijn Nijmegen en uitleggen hoe u kunt inloggen.

U gaat verhuizen

Staat u op het punt te verhuizen? Bel de gemeente Nijmegen met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente Nijmegen denken graag met u mee.

U wilt werken voor gemeente Nijmegen

Op zoek naar een vacature binnen Gemeente Nijmegen? Als u bij Gemeente Nijmegen wilt werken kunt u de klantenservice bellen voor meer informatie waar u de juiste vacatures kunt vinden.

Contactformulier Gemeente Nijmegen

Contactformulier invullen

Gemeente Nijmegen een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Nijmegen klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Nijmegen zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Nijmegen vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Nijmegen. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Nijmegen via Facebook

Contact Gemeente Nijmegen via Twitter

Gemeente Nijmegen op Twitter

U kunt de Gemeente Nijmegen ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Nijmegen. U kunt een DM naar Gemeente Nijmegen klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Nijmegen via Twitter

Gemeente Nijmegen op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Nijmegen heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Nijmegen, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Nijmegen. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Nijmegen klantenservice via Instagram.

Gemeente Nijmegen op Instagram

Gemeente Nijmegen op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Nijmegen met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Nijmegen, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Nijmegen. De klantenservice van de Gemeente Nijmegen is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Nijmegen op Linkedin

Brief schrijven naar Gemeente Nijmegen

Het postadres is:

Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen

Schrijf de Gemeente Nijmegen een brief. Voor het ontvangen van brieven heeft Gemeente Nijmegen een postbus. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Nijmegen

Nijmegen is een gemeente. In het oosten grenst Nijmegen met de gemeenten Lingewaard en Ubbergen, in het zuiden met Goesbeek en Heumen, in het westen met Wijchen en Beuningen en in het noordwesten met Overbetuwe. De stad Nijmegen ligt in de provincie Gelderland. Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De stad ligt grotendeels op de linkeroever van de Waal. Nijmegen is de op 9 na grootste stad van Nederland en ook de grootste stad van Gelderland. Het telt 177.605 inwoners (1 juli 2021). Nijmegen vormt samen met Arnhem, Wijchen en 17 andere gemeenten in de omgeving de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SRAN, eerder KAN). De gemeente is ook aangesloten bij het samenwerkingsverband Euregio Rijn-Waal. Van oudsher is Nijmegen een onderdeel van het Rijk van Nijmegen samen met enkele andeere gemeenten zoals Wijchen, Beuningen en Berg en Dal. Nijmegen heeft een rijke geschiedenis van meer dan 2000 jaar. In het jaar 100 kreeg het martkrechten, toen heette Nijmegen nog Ulpia Noviomagus Batavorum. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad (niet meer onder heerschap) en in 1402 hanzestad. Sinds 1923 is de huidige Radboud Universiteit in de stad gevestigd, destijds Katholieke Universiteit genaamd, en dit maakte Nijmegen een universiteitsstad.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.