Gemeente Rotterdam Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Rotterdam?

Bel nu Bel nu

Gemeente Rotterdam Contact

Telefoonnummer
Adres
Stadswinkel Centrum Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Rotterdam. 

Waarom Gemeente Rotterdam bellen?

U wilt een afspraak maken

Bel het Gemeente Rotterdam telefoonnummer wanneer u een afspraak wilt maken. De klantenservice van de Gemeente Rotterdam zal u meer informatie en uitleg geven over maken van een afspraak voor uw bezoek aan de Stadswinkel bij u in de buurt.

U wilt weten waar een buurthuis in uw buurt is

Contact Gemeente Rotterdam voor meer informatie over de buurthuizen in Rotterdam. De klantenservice helpt u graag verder met uw vragen.

U wilt informatie over het Mijn Loket account

U kunt het Gemeente Rotterdam nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over het openen van een uw account via Mijn Loket. De klantenservice kan u meer vertellen over Mijn Loket en uitleggen hoe u uw eigen account kunt openen.

U wilt informatie over een parkeervergunning

Heeft u vragen over parkeren of een parkeervergunning bel gerust naar de helpdesk van Gemeente Rotterdam. Zij helpen u graag verder en informeren u over wat er in uw situatie de beste oplossing is.

U gaat verhuizen

Gaat u verhuizen? Wilt u meer weten over verhuizen binnen of naar Rotterdam. Bel de gemeente Rotterdam voor meer informatie.

U wilt weten wanneer uw afval wordt opgehaald

Wilt u weten wanneer de gemeente Rotterdam uw afval komt ophalen? Neem gerust contact op met de klantenservice zij informeren u graag.

Contactformulier Gemeente Rotterdam

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Gemeente Rotterdam klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een melding, wilt u een vraag stellen, een klacht indienen of overlast en rommel op straat melden dan kunt u dit melden of vragen via het contactformulier van de Gemeente Rotterdam. De klantenservice Gemeente Rotterdam zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Gemeente Rotterdam heeft een Facebook-pagina met berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Rotterdam. De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen. Het is echter niet geheel duidelijk of en wanneer zij op uw bericht zullen reageren

Gemeente Rotterdam op Facebook

Contact Gemeente Rotterdam via Twitter

Gemeente Rotterdam op Twitter

De klantenservice van Gemeente Rotterdam is ook actief op Twitter. Hier delen zijn nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Rotterdam. U kunt een DM naar Gemeente Rotterdam klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact Gemeente Rotterdam via Twitter

Gemeente Rotterdam op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Rotterdam heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Rotterdam, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Rotterdam. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Rotterdam klantenservice via Instagram.

Gemeente Rotterdam op Instagram

Gemeente Rotterdam op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Gemeente Rotterdam berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Rotterdam, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Rotterdam. De klantenservice van de Gemeente Rotterdam is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Rotterdam op Linkedin

Gemeente Rotterdam op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Gemeente Rotterdam vindt u verschillende playlists met informatie en mooie beelden van de stad Rotterdam. Onder andere timelapse video’s, berichten van de Burgemeester van de Gemeente Rotterdam, de geschiedenis van Rotterdam, Feyenoord en video’s over evenementen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact met Gemeente Rotterdam op te nemen via Youtube.

Gemeente Rotterdam op Youtube

Meer informatie over Gemeente Rotterdam

Omstreeks 1270 ontstond Rotterdam, toen bewoners van het gebied rond de Maas en de Rotte begonnen met het aanleggen van een dam in de Rotte. Hoewel de Rotterdammers in eerste instantie leefden van de visserij, werd de stad al snel een handelsplaats en ontstonden de eerste havens. In 1340 kreeg Rotterdam stadsrechten, daarop volgde de bouw van stadsmuren en grachten. Rotterdam groeide uit tot een belangrijke handelsplaats voor landbouwproducten en wol. Tot 1825 beperkte de groei van Rotterdam zich tot stadsdriehoek binnen de stadsmuren. Na 1872 groeide de stad Rotterdam snel na de aanleg van de Nieuwe Waterweg in 1872. Als ‘poort van Europa’ profiteerde Rotterdam van de explosief groeiende Duitse economie, het industriële hart van Europa. Tijdens de Tweede Wereldoorlog en het bombardement in mei 1940 werd Rotterdam verwoest. Hoewel dit voor de stad een enorme klap was, begon men direct met de herbouw. Met succes. Rotterdam werd de grootste haven ter wereld. Uitgestrekte nieuwbouwwijken en een moderne metro waren symbolisch voor het Rotterdamse elan. Vanaf de jaren zeventig maakten nieuwe stromen immigranten van over de hele wereld Rotterdam tot een multiculturele stad, hetgeen de nodige spanningen veroorzaakte. In 2001 maakte Fortuyns ‘Leefbaar Rotterdam’ een eind aan tientallen jaren sociaaldemocratische dominantie in de stad. Een Rotterdammer die wereldwijd bekendheid geniet, is de geleerde Desiderius Erasmus. Rotterdam is een grootstedelijke gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en telde op 1 juli 2021, 651.284 inwoners op een oppervlakte van 319,35 km² (waarvan meer dan een derde water). Qua inwoners is de gemeente hiermee de op een na grootste gemeente van Nederland. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Rotterdam is de gemeente met het hoogste percentage inwoners met een niet-westerse migratieachtergrond, op 1 januari 2020 had 38,9% van de inwoners een niet-westerse migratieachtergrond. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Gemeente Rotterdam te bereiken?

Door via Klantenservicedirect te bellen naar de Gemeente Rotterdam hoeft u er niet aan te twijfelen of het nummer wat u heeft gevonden wel het juist is. Wij garanderen namelijk dat wij u meteen door kunnen verbinden met de Gemeente Rotterdam. Dat is superhandig want u kunt dan meteen uw vragen gaan stellen. 

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Gemeente Rotterdam zo lastig te bereiken is?

Het soms wat lastiger als u een bepaalde afdeling moet hebben. U kent vast het bekende van het kastje naar de muur verhaal wel. Wanneer wij van Klantenservicedirect u doorverbinden weet u in ieder geval zeker dat u het juiste telefoonnummer heeft en u meteen over kunt gaan tot het stelen van uw vragen. 

Via welke kanalen kan ik Gemeente Rotterdam bereiken?

De Gemeente Rotterdam kunt u middels het contactformulier op de website bereiken. Verder heeft de Gemeente Rotterdam ook een Facebookpagina en zijn zij op Twitter te vinden. Het is niet geheel duidelijk of zij daar ook een klantenservice hebben. Daarom is het beter om met hen in contact te treden via de telefoon om uw vragen te stellen. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.