Gemeente 's-Hertogenbosch Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente 's-Hertogenbosch?

Bel nu Bel nu

Gemeente 's-Hertogenbosch Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH 's-Hertogenbosch
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch. 

Waarom Gemeente 's-Hertogenbosch bellen?

U wilt een huis bouwen in gemeente 's-Hertogenbosch

Wilt u meer informatie over wat er geregeld moet worden om een huis te kunnen bouwen in gemeente Den Bosch? Bel gerust met de klantenservice van gemeente 's-Hertogenbosch waar u meer informatie kunt vinden over dit proces.

U wilt informatie over uitkeringen

Zit u zonder werk? Wilt u weten of u recht hebt op een uitkering? Gemeente 's-Hertogenbosch helpt u graag. Bel het Gemeente 's-Hertogenboschtelefoonnummer en de klantenservice kan u verder op weg helpen en meer informatie geven.

U wilt informatie over belastingen

U kunt het Gemeente Den Bosch nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over belastingen binnen Gemeente 's-Hertogenbosch. De helpdesk van de gemeente helpt u graag verder met u vraag.

U wilt informatie over onderscheidingen

Wilt u weten hoe u binnen de gemeente 's-Hertogenbosch iemand kan voordragen voor een lintje? Bel gemeente Den Bosch met u vraag en de klantenservice legt u uit hoe u deze bijzondere Bosschenaar kunt eren!

U gaat verhuizen

Bent u van plan binnenkort te verhuizen. Bel de gemeente 's-Hertogenbosch met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente 's-Hertogenbosch denken graag met u mee.

U wilt de geboorte van uw kind aangeven

Bent u net vader of moeder geworden? De Gemeente 's-Hertogenbosch klantenservice informeert u graag hoe u uw kind kunt aangeven bij de gemeente.

Contactformulier Gemeente 's-Hertogenbosch

Contactformulier invullen

Gemeente 's-Hertogenbosch een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente 's-Hertogenbosch klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Den Bosch zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente 's-Hertogenbosch vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Den Bosch. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente 's-Hertogenbosch via Facebook

Contact Gemeente 's-Hertogenbosch via Twitter

Gemeente 's-Hertogenbosch op Twitter

U kunt de Gemeente 's-Hertogenbosch ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Den Bosch. U kunt een DM naar Gemeente 's-Hertogenbosch klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente 's-Hertogenbosch via Twitter

Gemeente 's-Hertogenbosch op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Den Bosch heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in 's-Hertogenbosch, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Den Bosch . Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente 's-Hertogenbosch klantenservice via Instagram.

Gemeente 's-Hertogenbosch op Instagram

Gemeente 's-Hertogenbosch op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente 's-Hertogenbosch met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Den Bosch, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente 's-Hertogenbosch. De klantenservice van de Gemeente 's-Hertogenbosch is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente 's-Hertogenbosch op Linkedin

Gemeente 's-Hertogenbosch op Whatsapp

Whatsapp Gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch is ook bereikbaar via Whatsapp. Net als bij andere gemeenten is het bij gemeente Den Bosch niet mogelijk om persoonlijke vragen te stellen via Whatsapp. Dit dien je telefonisch of via mail of conactformulier te doen.

Gemeente 's-Hertogenbosch op Whatsapp

Brief schrijven naar Gemeente 's-Hertogenbosch

Het postadres is:

Postbus 12345 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch

Wilt u graag iets melden of toelichten aan Gemeente 's-Hertogenbosch per brief. Dat kan, u kunt uw brief sturen naar de postbus van de Gemeente 's-Hertogenbosch. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch ligt in Brabant. 's-Hertogenbosch is de hoofdplaats van de gemeente. De gemeente telt 155.899 inwoners (1 juli 2021, bron: CBS) en maakt deel uit van het stedelijk netwerk BrabantStad. De stad draagt de bijnaam Moerasdraak, dit komt uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog. De vestingstad lag destijds tussen diverse moerasgebieden, waaronder De Moerputten. Door deze omliggende moerassen werd de stad als onneembaar beschouwd. Gemeente 's-Hertogenbosch bestaat buiten de hoofdplaats uit nog 3 woonplaatsen: Rosmalen, Nuland en Vinkel.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.