Gemeente Utrecht Telefoonnummer

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Utrecht? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Gemeente Utrecht Contact

Telefoonnummer
Adres
Stadskantoor - Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-17:30
Dinsdag
08:30-17:30
Woensdag
08:30-17:30
Donderdag
08:30-17:30
Vrijdag
08:30-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Utrecht. 

Waarom Gemeente Utrecht bellen?

U wilt een paspoort aanvragen

Vragen over het regelen van uw paspoort. Neem gerust contact op met de klantenservice van Gemeente Utrecht. Bel 14030.

U wilt een akte aanvragen

Als u een akte wilt aanvragen kunt u contact opnemen met de gemeente Utrecht, zij kunnen u uitleggen hoe u dit kunt aanvragen.

U wilt informatie over werken bij Gemeente Utrecht

Contact Gemeente Utrecht gerust als u meer informatie wilt over werken bij Gemeente Utrecht. Zij kunnen u uitleggen waar u vacatures kunt vinden en hoe u het beste kunt solliciteren.

U wilt weten welke wegwerkzaamheden er zijn

Wegwerkzaamheden horen er helaas regelmatig bij in de stad. Wilt u graag weten wanneer en waar er werkzaamheden zijn gepland? Bel Gemeente Utrecht waar u dit het beste kunt opzoeken.

U wilt meer weten over afval scheiden

Wilt u graag een bijdrage leveren door uw afval op de juiste manier te scheiden? U kunt gemeente Utrecht bellen hoe de afvalscheiding binnen uw gemeente is geregeld.

U wilt meer weten over mantelzorg

Bent u mantelzorger of krijgt u (in de toekomst) mantelzorg? Dan wilt u wellicht meer informatie over wat dit voor u inhoud. Hoe kan de gemeente u daarbij ondersteunen? Waar heeft u recht op? Bel Gemeente Utrecht voor meer informatie.

Contactformulier Gemeente Utrecht

Contactformulier invullen

Heeft u een klacht, melding of vraag? U kunt via het contactformulier direct een bericht sturen naar de klantenservice van Gemeente Utrecht. De klantenservice Gemeente Utrecht zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Utrecht

Gemeente Utrecht op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Utrecht vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Utrecht. U kunt 24 uur per dag berichten sturen via Facebook Messenger naar de klantenservice. Wanneer u exact antwoord krijgt is niet duidelijk, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Utrecht op Facebook

Contact Gemeente Utrecht via Twitter

Gemeente Utrecht op Twitter

Twitter is een van de mediakanalen van de klantenservice van Gemeente Utrecht. Op Twitter delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Utrecht. Als u een DM stuurt naar de klantenservice Gemeente Utrecht, is er geen duidelijkheid over het moment waarop zij zullen antwoorden.

Contact Gemeente Utrecht via Twitter

Gemeente Utrecht op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Op Instagram vind je ook een pagina van Gemeente Utrecht. Via dit kanaal delen zij foto’s bijzondere plekken in Utrecht, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Utrecht. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Utrecht klantenservice via Instagram.

Gemeente Utrecht op Instagram

Gemeente Utrecht op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Gemeente Utrecht heeft ook een LinkedIn-pagina, waar zij hoofdzakelijk berichten delen over actuele vacatures bij de Gemeente Utrecht en berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Utrecht. De klantenservice van de Gemeente Utrecht is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Utrecht op Linkedin

Gemeente Utrecht op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Gemeente Utrecht vindt u ook op Youtube met verschillende playlists met informatie en mooie beelden van de stad Utrecht. Onder andere berichten van de Burgemeester van de Gemeente Utrecht, de geschiedenis van Utrecht, en video’s over evenementen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact met Gemeente Utrecht op te nemen via Youtube.

Gemeente Utrecht op Youtube

Brief schrijven naar Gemeente Utrecht

Het postadres is:

Postbus 16200, 3500 CE Utrecht

Schrijf de Gemeente Utrecht een brief. U kunt u brief sturen naar de postbus van Gemeente Utrecht.

Gemeente Utrecht via Whatsapp

Contact Gemeente Utrecht via Whatsapp

Gemeente Utrecht is ook bereikbaar via Whatsapp. Je kunt gemeente Utrecht op werkdagen van 9.00-17.00 uur een appje sturen met jouw vraag.

Gemeente Utrecht via Whatsapp

Meer informatie over Gemeente Utrecht

Utrecht, de Stad-Utrecht, is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Utrecht heeft op 1 juli 2021 maarliefst 358.974 inwoners en is hiermee de vierde gemeente van Nederland. Deze inwoners zijn verdeeld over vier woonplaatsen, te weten Utrecht met 308.965, Haarzuilens met 555, Vleuten met 27.810 en De Meern met 21.815 inwoners. De gemeente Utrecht onderscheidt tien wijken. Elke wijk kent een wijkbureau of een wijkservicecentrum. De wijk Vleuten-De Meern bezit ook een dependance van de afdeling Burgerzaken van de gemeente Utrecht. Utrecht is de hoofdzetel van de Katholieke Kerk in Nederland en van het Aartsbisdom Utrecht. De Domtoren is met 112.5 meter de hoogste kerktoren van Nederland en het symbool van de stad. Utrecht heeft tevens een rijke kunsttraditie, waarvan de bekendste aan Utrecht gelieerde kunstenaars Gerrit Rietveld, Piet Mondriaan, Theo van Doesburg, Jan van Scorel en de illustrator Dick Bruna zijn.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.