Gemeente Zaanstad Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Zaanstad?

Bel nu Bel nu

Gemeente Zaanstad Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Stadhuisplein 100, 1506 MZ Zaandam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Zaanstad. 

Waarom Gemeente Zaanstad bellen?

U wilt een paspoort aanvragen

Voor een verre reis heeft u een paspoort nodig. Wilt u een paspoort aanvragen? Bel dan gerust Gemeente Zaanstad om een afspraak te maken.

U wilt informatie over uitkeringen

Geen werk? Wilt u weten of u recht hebt op een uitkering of zoekt u andere hulp? Gemeente Zaanstad helpt u graag. Bel het Gemeente Zaanstad telefoonnummer en de klantenservice kan u verder op weg helpen en meer informatie geven.

U wilt informatie over belastingen

U kunt het Gemeente Zaanstad nummer bellen wanneer u meer informatie en uitleg wilt over belastingen binnen Gemeente Zaanstad. De helpdesk van de gemeente helpt u graag verder met u vraag.

U wilt informatie over het ophalen van grofvuil

Wilt u grofvuil, zoals meubels, grote elektrische apparaten of laminaat op laten halen? Als het nog bruikbaar is kunt u het naar de kringloopwinkel brengen of vragen of zij het op kunnen halen. Is het niet meer bruikbaar, dan kunt u het op afspraak laten opgehaald. Bel hiervoor de klantenservice van Gemeente Zaanstad op 14075.

U gaat verhuizen

Heeft u een leuk nieuw huis gevonden? Bel de gemeente Zaanstad met uw vraag m.b.t. verhuizen. De helpdesk van gemeente Zaanstad denken graag met u mee.

U wilt de geboorte van uw kind aangeven

Hebt u recent een kindje gekregen? De Gemeente Zaanstad klantenservice informeert u graag hoe u uw kind kunt aangeven bij de gemeente.

Contactformulier Gemeente Zaanstad

Contactformulier invullen

Gemeente Zaanstad een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Zaanstad klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Zaanstad zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Zaanstad

Gemeente Zaanstad via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Zaanstad vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Zaanstad. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Zaanstad via Facebook

Contact Gemeente Zaanstad via Twitter

Gemeente Zaanstad op Twitter

U kunt de Gemeente Zaanstad ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Zaanstad. U kunt een DM naar Gemeente Zaanstad klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Zaanstad via Twitter

Gemeente Zaanstad op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Zaanstad heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Zaanstad, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Zaanstad. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Zaanstad klantenservice via Instagram.

Gemeente Zaanstad op Instagram

Gemeente Zaanstad op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Zaanstad met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Zaanstad, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Zaanstad. De klantenservice van de Gemeente Zaanstad is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Zaanstad op Linkedin

Gemeente Zaanstad via Whatsapp

Contact gemeente Zaanstad via Whatsapp

Gemeente Zaanstad heeft ook een Whatsapp nummer 06-10434693 om algemene vragen te stellen. Als het om een persoonlijke vraag gaat kun je deze niet via Whatsapp stellen. Dit kun je beter telefonisch doen.

Brief schrijven naar Gemeente Zaanstad

Het postadres is:

Postbus 2000 1500 GA Zaandam

Wilt u graag iets melden of toelichten aan Gemeente Zaanstad per brief. Dat kan, u kunt uw brief sturen naar de postbus van de Gemeente Zaanstad. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Zaanstad

Gemeente Zaanstad ligt in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente is de grootste in de Zaanstreek. In maart 2018 passeerde Zaanstad het aantal van 155.000 inwoners. De gemeente is ontstaan door het samengaan van de gemeenten Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Amsterdam en valt onder de veiligheidsregio Zaanstreek - Waterland. Er zijn diverse benamingen voor inwoners van de gemeente Zaanstad, zoals Zaanstedeling en Zaanstatter. Deze worden echter weinig gebruikt, de inwoners zelf zeggen vaak Zaankanters.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.