Gemeente Zoetermeer Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Zoetermeer?

Bel nu Bel nu

Gemeente Zoetermeer Contact

Telefoonnummer
Adres
Engelandlaan 502, 2711 EB Zoetermeer
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Zoetermeer. 

Waarom Gemeente Zoetermeer bellen?

U wilt een afspraak maken

Bel Gemeente Zoetermeer gerust wanneer u een afspraak wilt maken. De klantenservice zal u meer informatie en uitleg geven over maken van een afspraak voor uw bezoek aan het stadskantoor.

U wilt weten waar een buurthuis in uw buurt is

Contact Gemeente Zoetermeer voor meer informatie over de buurthuizen in Zoetermeer. De klantenservice helpt u graag verder met uw vragen.

U wilt weten over de Noodopvang

Diverse vragen en antwoorden vindt u op de website van Gemeente Zoetermeer. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op met de Gemeente Zoetermeer klantenservice.

U wilt informatie over een parkeervergunning

Heeft u vragen over een parkeervergunning, neem gerust contact op met de helpdesk van Gemeente Zoetermeer. Zij kunnen u meer informatie geven over parkeren in Gemeente Zoetermeer.

U zoekt werk

Wilt u werken bij Gemeente Zoetermeer? Dan kunt u online de vacatures vinden. Wilt u meer informatie over werken bij Gemeente Zoetermeer? U kunt de klantenservice bellen voor meer informatie.

U wilt meer weten over subsidies

Zoals u wellicht weet zijn er diverse subsidies. Denkt u dat u in aanmerking komt voor een subsidie, maar wilt u daar meer informatie over? U kunt dan het Gemeente Zoetermeer telefoonnummer 14079 voor meer informatie.

Contactformulier Gemeente Zoetermeer

Contactformulier invullen

De Gemeente Zoetermeer klantenservice is ook bereikbaar via het contactformulier. Hier geeft u uw melding, vraag, klacht of overlast snel en gemakkelijk door. De klantenservice Gemeente Zoetermeer zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Zoetermeer vind u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Zoetermeer. Via Facebook Messenger is de klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt hen altijd een bericht sturen. Het is echter niet geheel duidelijk of en wanneer zij op uw bericht zullen reageren.

Gemeente Zoetermeer op Facebook

Contact Gemeente Zoetermeer via Twitter

Gemeente Zoetermeer op Twitter

Gemeente Zoetermeer kunt u ook volgen op Twitter. Via dit kanaal delen zij nieuws en informatie over de stad en ook wat algemene informatie over de gemeente Zoetermeer. U kunt een DM naar Gemeente Zoetermeer klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Contact Gemeente Zoetermeer via Twitter

Gemeente Zoetermeer op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

De Instagram-pagina van Gemeente Zoetermeer geeft mooie foto's van de oude stad Zoetermeer weer, ook uit de oude doos, daarnaast deelt de gemeente Zoetermeer hier nieuws uit de stad Zoetermeer. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Zoetermeer klantenservice via Instagram.

Gemeente Zoetermeer op Instagram

Gemeente Zoetermeer op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Gemeente Zoetermeer berichten over de stad, algemene informatie, nieuws en activiteiten van de Gemeente Zoetermeer, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Zoetermeer. De klantenservice van de Gemeente Zoetermeer is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Zoetermeer op Linkedin

Gemeente Zoetermeer op Whatsapp

Whatsapp gemeente Zoetermeer

Voor een algemene vraag kun je gemeente Zoetermeer ook een appje sturen via Whatsapp. Voor persoonlijke vragen is de gemeente telefonisch bereikbaar

Brief schrijven aan Gemeente Zoetermeer

Het postadres is:

Postbus 15 2700 AA Zoetermeer

Wil jij een brief sturen naar Gemeente Zoetermeer met jouw verhaal, feedback of klacht? Dat kan, Gemeente Zoetermeer heeft een postbus om brieven en andere post te ontvangen.

Meer informatie over Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer is een gemeente en stad van ruim 37 km2 in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt meer dan 125.000 inwoners en maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De huidige gemeente Zoetermeer is ontstaan uit de samenvoeging van de gemeenten Zegwaart en Zoetermeer op 1 mei 1935. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.