Gemeente Zwolle Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Gemeente Zwolle?

Bel nu Bel nu

Gemeente Zwolle Bellen

Telefoonnummer
Adres
Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Zwolle. 

Waarom Gemeente Zwolle bellen?

U wilt een paspoort aanvragen

Verloopt uw paspoort binnenkort? Of heeft u een paspoort nodig voor een reis? Vraag dan een nieuw paspoort aan. Hoe u dat doet kunt u ook telefonisch navragen bij de gemeente Zwolle.

U wilt informatie over de gemeenteraad in Zwolle

Wilt u meer weten over de politiek of iets anders m.b.t. de gemeenteraad in Gemeente Zwolle? Neemt u gerust telefonisch contact op met Gemeente Zwolle, de klantenservice helpt u graag verder.

U wilt meer weten over parkeren voor bezoekers

Krijgt u visite? Gezellig, maar hoe werkt dat met het parkeren voor bezoekers? Neem gerust contact op met de klantenservice van Gemeente Zwolle over hoe het aan- en afmelden van bezoekers werkt.

U wilt informatie over het Mijn Loket account

Belt u gerust het Gemeente Zwolle nummer wanneer u meer informatie en uitleg wilt over het openen van een uw account via Mijn Loket. De klantenservice kan u meer vertellen over Mijn Loket en uitleggen hoe u kunt inloggen.

U gaat verhuizen

Staat u op het punt te verhuizen? Bel de gemeente Zwolle met uw vraag m.b.t. verhuizen. De medewerkers van gemeente Zwolle denken graag met u mee.

U wilt werken voor gemeente Zwolle

Op zoek naar een vacature binnen Gemeente Zwolle? Als u bij Gemeente Zwolle wilt werken kunt u de klantenservice bellen voor meer informatie waar u de juiste vacatures kunt vinden.

Contactformulier Gemeente Zwolle

Contactformulier invullen

Gemeente Zwolle een bericht sturen? U kunt rechtstreeks het contactformulier van de Gemeente Zwolle klantenservice invullen en versturen. De klantenservice Gemeente Zwolle zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gemeente Zwolle via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Op de Facebook-pagina van Gemeente Zwolle vindt u berichten over de stad, de diensten, producten, services, algemene informatie en activiteiten van en in de Gemeente Zwolle. Via Facebook Messenger kunt u de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar. Een reactie kunt u dan echter wel op een later tijdstip krijgen, ze antwoorden niet direct op Facebook Messenger berichten.

Gemeente Zwolle via Facebook

Contact Gemeente Zwolle via Twitter

Gemeente Zwolle op Twitter

U kunt de Gemeente Zwolle ook vinden op Twitter. Hier delen zij nieuws en nieuwtjes in de stad en algemene informatie over de gemeente Zwolle. U kunt een DM naar Gemeente Zwolle klantenservice sturen. Wanneer zij reageren op uw bericht is niet geheel duidelijk.

Contact Gemeente Zwolle via Twitter

Gemeente Zwolle op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Gemeente Zwolle heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s bijzondere plekken in Zwolle, oude foto’s uit het verleden en nieuws uit de stad Zwolle. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Gemeente Zwolle klantenservice via Instagram.

Gemeente Zwolle op Instagram

Gemeente Zwolle op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op Linkedin vind u ook een pagina van Gemeente Zwolle met berichten over diverse activiteiten, nieuws en de stad Zwolle, en ook de actuele vacatures bij de Gemeente Zwolle. De klantenservice van de Gemeente Zwolle is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Gemeente Zwolle op Linkedin

Gemeente Zwolle op Whatsapp

Neem contact op via Whatsapp

Ook via Whatsapp kunt u communiceren met Gemeente Zwolle. Persoonlijke vragen kunnen helaas niet beantwoord worden via Whatsapp, maar als u een algemene vraag heeft kunt u deze gemakkelijk stellen via Whatsapp. De klantenservice van Gemeente Zwolle zit voor u klaar.

Gemeente Zwolle op Whatsapp

Brief schrijven naar Gemeente Zwolle

Het postadres is:

Postbus 10007 8000 GA Zwolle

Schrijf de Gemeente Zwolle een brief. Voor het ontvangen van brieven heeft Gemeente Zwolle een postbus. Hoe lang het duurt tot u antwoord krijgt op de brief is niet duidelijk.

Meer informatie over Gemeente Zwolle

Zwolle ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Deze wateren zijn verbonden via het Zwolle-IJsselkanaal met de IJssel. De stad ligt in de regio IJsseldelta. De gemeente Zwolle telt 130.173 inwoners (1 juli 2021) en is qua inwonersaantal de negentiende gemeente van Nederland. Zwolle heeft een oppervlakte van 111,33 km² 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om contact op te nemen met Gemeente Zwolle?

Even het nummer niet bijdehand? Of even wat anders aan uw hoofd en geen zin om te zoeken? Dat hoeft ook niet wanneer u ons van Klantenservicedirect vraagt om ervoor te zorgen dat u telefonisch in contact komt met de Gemeente Zwolle. De Gemeente Zwolle staat u graag te woord en helpt u bij uw vragen.  

Hoe komt het dat contact opnemen met Gemeente Zwolle zo lastig is?

Op momenten dat het wat drukker is kan het voor u lastiger zijn om met hen in contact te komen. Wij proberen ervoor te zorgen dat u wel contact met hen krijgt. Wij weten immers exact welke wegen wij moeten bewandelen hiervoor. Via Klantenservicedirect heeft u een snel contact met de Gemeente Zwolle. 

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met Gemeente Zwolle?

De Gemeente Zwolle kunt u bereiken via het contactformulier dat op hun website staat. Via Facebook Messenger of Twitter kunt u 24 uur per dag een berichtje achterlaten. Zij zullen zo snel mogelijk reageren. De mogelijkheid is er ook om te Whatsappen of een brief te sturen.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.