GoldRepublic Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van GoldRepublic?

Bel nu Bel nu

GoldRepublic Contact

Telefoonnummer
Adres
Herengracht 450, 1017 CA Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij GoldRepublic. 

Waarom GoldRepublic bellen?

Kan ik alleen goud kopen bij GoldRepublic?

Bel het GoldRepublic telefoonnummer wanneer meer wilt weten over GoldRepublic en of GoldRepublic ook andere edelmetalen verkoopt. GoldRepublic klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de edelmetalen die zij verkopen.

Hoe regel ik een kluis bij GoldRepublic?

Wilt u een kluis huren bij GoldRepublic? Neem dan contact op met GoldRepublic klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het huren van een kluis bij GoldRepublic.

U wil meer informatie over de tarieven van GoldRepublic

U kunt het GoldRepublic nummer bellen wanneer u vragen heeft over de tarieven die GoldRepublic rekent. De klantenservice kan u meer informatie geven over de tarieven van GoldRepublic.

Heeft u een klacht of probleem?

Bel het GoldRepublic telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice zal uw klacht serieus nemen en samen met u op zoek gaan naar een oplossing. Mocht dat niet lukken dan kan de klantenservice u uitleggen hoe u officieel een klacht kunt indienen bij GoldRepublic.

U wilt informatie over beleggen

Neem contact op via het GoldRepublic telefoonnummer als u er over denkt om te gaan beleggen in edelmetaal. De klantenservice kan u meer informatie geven over de risico’s en het beleggen via edelmetaal.

Is uw goud verzekerd?

U kunt het GoldRepublic nummer bellen wanneer u meer wilt weten over verzekeringen en de veiligheid van uw opgeslagen goud (of zilver/platina). GoldRepublic klantenservice kan u meer informatie geven over uw baar(en), het transport en de opslag in combinatie met verzekeren.

Contact met GoldRepublic via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar GoldRepublic klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verzend het contactformulier. GoldRepublic klantenservice zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact met GoldRepublic via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

GoldRepublic heeft een Facebook-pagina met berichten over acties en activiteiten van GoldRepublic. GoldRepublic klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met GoldRepublic via Twitter

GoldRepublic op Twitter bekijken

GoldRepublic heeft een Twitter-pagina waar zij diverse Tweets van GoldRepublic delen. Onder andere de ‘Goudkoorts’-video’s. U kunt een DM naar GoldRepublic klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina GoldRepublic

Bekijk Instagram-pagina

GoldRepublic heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over GoldRepublic. De Instagram-berichten zijn verdeeld over een aantal categorieën, waaronder ‘Events’, ‘’New App’ en ‘Team’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact met GoldRepublic klantenservice op te nemen via Instagram.

GoldRepublic op Linkedin

GoldRepublic op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van GoldRepublic delen zij diverse berichten van GoldRepublic. Er staan geen vacatures op de GoldRepublic Linkedin-pagina en de klantenservice van GoldRepublic is ook niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin.

GoldRepublic op Youtube

Bekijk GoldRepublic op Youtube

GoldRepublic heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie video’s van GoldRepublic. Er staan vele verschillende informatieve video’s op het kanaal en deze onderverdeeld in diverse playlists, zoals bijvoorbeeld ‘Goudkoorts’, ‘Goudkoorts gasten’, ‘GoldRepublic Podcast’ en ‘GoldRepublic Live’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met GoldRepublic klantenservice via Youtube.

Schrijf een brief aan GoldRepublic

Het postadres is:

Antwoordnummer 47350
1070 WC Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan GoldRepublic klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van GoldRepublic.

Meer informatie over GoldRepublic

GoldRepublic is een Nederlands bedrijf dat klanten ondersteunt bij de verkoop van, het beleggen in en de fysieke opslag van edelmetaal (goud). In 2008, tijdens de bankencrisis, werd zichtbaar dat 'veilige beleggingen' toch niet veilig bleken te zijn, en hieruit is uiteindelijk het bedrijf GoldRepublic ontstaan, waar men als alternatief kon gaan beleggen in goud en andere edelmetalen. Goud is (edelmetalen zijn) een betrouwbaar beleggingsproduct, maar werd vaak omgeven door louche praktijken, opdringerige verkopers en ondoorzichtige prijzen. GoldRepublic heeft daar verandering in gebracht en heeft in 2010 daarom als eerste edelmetaalverkoper ooit een AFM-vergunning (Autoriteit Financiële Markten) ontvangen. GoldRepublic is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende aanbieder van fysiek edelmetaal in Nederland. GoldRepublic ondersteunt ook beleggers over de hele wereld bedient. Via het GoldRepublic online platform kopen klanten fysiek edelmetaal (goud, zilver of platina). GoldRepublic geeft de order door aan de smelterij, die een nieuwe baar smelt. De nieuwe baar wordt met een zwaarbeveiligd transport naar een kluis gebracht. De kluis kan in zich in een professionele opslag bij onafhankelijke kluisbewaarders bevinden in Nederland, Duitsland of Zwitserland. Of de klant kan de nieuwe baar kan bij de klant thuis bezorgd worden.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.