Greenwheels Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Greenwheels?

Bel nu Bel nu

Greenwheels Bellen

Telefoonnummer
Adres
Westersingel 73 3015 LB Rotterdam
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Greenwheels. 

Waarom Greenwheels bellen?

U wilt zich inschrijven bij Greenwheels

Neem contact op via het Greenwheels telefoonnummer meer wilt weten of het autodelen via Greenwheels en/of nadenkt over inschrijving bij Greenwheels. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het autodelen bij Greenwheels en hoe u uzelf kunt inschrijven.

U wilt een boeking maken of wijzigen

Neem contact op via het Greenwheels telefoonnummer als uw reservering wilt maken maar niet weet hoe dat moet? Of wilt u een boeking wijzigen. Greenwheels klantenservice kan u meer vertellen over het reserveren van een auto of het wijzigen van een boeking.

Waar kunt u de auto ophalen of achterlaten?

Weet u niet precies waar u de auto kunt ophalen en/of achterlaten? Of hoe u de auto opent en start? Bel het Greenwheels nummer bellen en de klantenservice kan u hierbij precies uitleggen hoe u de deelauto van Greenwheels kunt ophalen, openen en achterlaten.

Wat u schade aan de auto heeft veroorzaakt? Is er een een verzekering?

Heeft u schade veroorzaakt aan de deelauto van Greenwheels? Neem direct contact op met Greenwheels klantenservice en zij kunnen u meer uitleg geven wat u ter plekke moet doen en hoe de schade zal worden afgehandeld.

U wilt meer informatie over de tarieven van Greenwheels

Wilt u meer informatie over de tarieven van Greenwheels? Of over de te betalen borg of betaalmethoden? Bel dan het Greenwheels telefoonnummer. De klantenservice kan u meer informatie en toelichting geven over alles met betrekking tot tariven, borg en betalen.

Hoe betaalt u bij Greenwheels?

Wilt u meer weten over de betaalmethoden van Greenwheels, bel dan naar de Greenwheels klantenservice. Zij kunnen u meer vertellen over de betaalmethoden en andere zaken rondom het huren of verhuren van een deelauto via Greenwheels.

Contact met Greenwheels via contactformulier

Contactformulier invullen

Neem rechtstreeks contact op met Greenwheels klantenservice via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u het contactformulier invullen. Greenwheels klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Greenwheels via contactformulier

Contact met Greenwheels via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Greenwheels Nederland klantenservice is op Facebook bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. Op de Greenwheels Facebook-pagina delen zij nieuwtjes, tips en verrassingen van Greenwheels Nederland.

Contact met Greenwheels via Facebook

Contact met Greenwheels via Twitter

Bekijk Greenwheels op Twitter

Op Twitter is Greenwheels Nederland klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. U kunt Greenwheels op Twitter volgen. Zij delen hier leuke tweets met verrassingen en tips van Greenwheels.

Contact met Greenwheels via Twitter

Greenwheels op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Greenwheels heeft ook een Instagram-pagina. Greenwheels klantenservice deelt hier via foto’s en video’s berichten met tips en verrassingen van Greenwheels. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Greenwheels klantenservice via Instagram.

Greenwheels op Instagram

Greenwheels op Linkedin

Bekijk Greenwheels op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Greenwheels delen zij nieuwsberichten met informatie, tips en aanbiedingen van Greenwheels. Greenwheels publiceert hier ook de actuele, openstaande vacatures bij Greenwheels. U kunt via Linkedin geen persoonlijk bericht naar Greenwheels klantenservice sturen.

Greenwheels op Linkedin

Greenwheels op Youtube

Bekijk Greenwheels op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Greenwheels staan vele verschillende video’s met informatie, tips en instructies over Greenwheels en hoe het autodelen in zijn werk gaat. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Greenwheels klantenservice.

Greenwheels op Youtube

Schrijf een brief aan Greenwheels

Het postadres is:

Postbus 4031
3006 AA Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Greenwheels klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Greenwheels.

Meer informatie over Greenwheels

Greenwheels iseen merk van Collect Car BV en is in 1995 opgericht door Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis. De twee mannen zijn toen met drie deelauto's in Rotterdam gestart. Dankzij een investering van Eckart Wintzen in 1997 kon het bedrijf doorgroeien en zijn er uitgiftepunten in verschillende Nederlandse steden bijgekomen. Klanten konden kiezen uit verschillende auto’s. In 1999 heeft Greenwheels een contract afgesloten met de NS en sindsdien staan er ook Greenwheels deelauto’s bij treinstations. In 2004 heeft Greenwheels het Duitse bedrijf Stattauto overgenomen en zijn zij ook beschikbaar in Duitsland. De groei van Greenwheels wordt vooral gerealiseerd doordat het wordt overgenomen door branchegenoten, zoals Pon Automobiel die in 2012 een aandeel in Greenwheels kreeg en in april 2013 60% van de aandelen overdeed aan de financiële tak van Volkswagen. Vanaf dat moment rijden er alleen nog Volkswagens in de Greenwheels vloot. Voor het gebruik van een deelauto is een abonnement nodig. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. De beschikbare deelauto's staan verspreid over onbemande uitgiftepunten op vaste gereserveerde parkeerplaatsen. Een gebruiker reserveert via de app of website de auto op een bepaald uitgiftepunt voor een bepaald tijdvak. Daar wordt de auto door de gebruiker zelf opgehaald en na gebruik weer teruggezet. Brandstofkosten zijn in de kilometerprijs meegenomen en worden niet apart berekend. Greenwheels-rijders mogen ook naar het buitenland met de deelauto.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.