Groningen Airport Eelde Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Groningen Airport Eelde?

Bel nu Bel nu

Groningen Airport Eelde Contact

Telefoonnummer
Adres
Machlaan 14a, 9761 TK Eelde
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-17:30
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Groningen Airport Eelde. 

Waarom Groningen Airport Eelde bellen?

Hoe laat moeten we inchecken?

Bel het Groningen Airport Eelde telefoonnummer wanneer u vanaf Groningen Airport Eelde vliegt en wilt weten hoe laat u moet inchecken voor uw vlucht. Groningen Airport Eelde kan al uw vragen over het inchecken op het vliegveld beantwoorden.

Kan ik parkeren bij Groningen Airport Eelde?

U kunt het Groningen Airport Eelde nummer bellen wanneer u vragen over parkeren bij Groningen Airport Eelde. De klantenservice kan u meer uitleg geven over parkeren en het parkeerbeleid van Groningen Airport Eelde.

Bent u iets verloren op Groningen Airport Eelde?

Denkt u dat u iets kwijt bent geraakt of per ongeluk heeft achtergelaten op Groningen Airport Eelde? Bel dan naar het Groningen Airport Eelde nummer en leg hen uw probleem voor. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven verloren voorwerpen op het vliegveld.

U wilt meer informatie over het boeken van vluchten

Bel het Groningen Airport Eelde telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over het boeken van vluchten vanaf Groningen Airport Eelde. Hoe werkt het? Hoe kunt u betalen? Groningen Airport Eelde kan u meer uitleg en informatie geven over het online boeken van vluchten van dit vliegveld.

Is het vliegveld bereikbaar met het OV?

Neem contact op via het Groningen Airport Eelde nummer wanneer u vragen heeft over de bereikbaarheid van het vliegveld met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. De klantenservice kan u uitleggen hoe u Groningen Airport Eelde kunt bereiken met het OV of auto.

Heeft u vragen over het zonnepark?

Bent u benieuwd naar het zonnepark op Groningen Airport Eelde? Is het veilig? Wat levert het zonnepark op? Wat doet men met de opgewekte energie? Neem contact op met Groningen Airport Eelde klantenservice en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Contact met Groningen Airport Eelde via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Groningen Airport Eelde klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Groningen Airport Eelde klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Groningen Airport Eelde

Neem contact op via Facebook

Groningen Airport Eelde heeft een Facebook-pagina met nieuws berichten over Groningen Airport Eelde. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Groningen Airport Eelde klantenservice.

Via Twitter in contact met Groningen Airport Eelde

Contact opnemen via Twitter

Groningen Airport Eelde heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Groningen Airport Eelde. U kunt een DM naar Groningen Airport Eelde klantenservice sturen. Gedurende de openingstijden zal de klantenservice op uw DM reageren.

Instagram-pagina Groningen Airport Eelde

Bekijk Instagram-pagina

Groningen Airport Eelde heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten, acties, aanbiedingen en activiteiten van Groningen Airport Eelde via posts, guides en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in diverse categorieën waaronder ‘Passagiers’, ‘Fun’, ‘Bestemmingen’ en ‘Quiz’.

Groningen Airport Eelde op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Groningen Airport Eelde is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Groningen Airport Eelde vindt u diverse nieuwsberichten over Groningen Airport Eelde. De klantenservice van Groningen Airport Eelde is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Schrijf een brief aan Groningen Airport Eelde

Het postadres is:

Postbus 50
9765 ZH Paterswolde

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Groningen Airport Eelde klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Groningen Airport Eelde.

Meer informatie over Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde (IATA: GRQ, ICAO: EHGG) is een luchthaven voor de burgerluchtvaart in Noord-Nederland, in de buurt van Eelde in de gemeente Tynaarlo in de provincie Drenthe. Het vliegveld ligt ongeveer tien kilometer ten zuiden van de stad Groningen. Groningen Airport Eelde is de op vier na grootste luchthaven van Nederland. De luchthaven ligt vijf meter boven zeeniveau en heeft één startbaan. Groningen Airport Eelde wordt ook vliegveld Eelde of luchthaven Eelde genoemd. Op 23 mei 1931 wordt vliegveld Eelde officieel geopend met een vliegshow en op 15 augustus 1931 vindt de eerste passagiersvlucht plaats: Eelde-Schiphol vice versa. In 1932 vindt de eerste buitenlandse vlucht plaats naar Borkum (Duitsland). In november 1932 wordt de Noord-Nederlandse Aeroclub opgericht en 1934 de Nationale Luchtvaartschool. Op 24 april 2013 is de baanverlenging gereed en in 2016 is Groningen Airport Eelde een hub-verbinding aangegaan met Kopenhagen Airport. In 2018 landt de eerste Boeing 747 van Atlas Air op Groningen Airport Eelde. In februari 2020 is het zonnepark op Groningen Airport Eelde, gerealiseerd door GroenLeven. Het zonnepark ligt tussen de start- en taxibaan en het platform, en bestaat uit 63.196 zonnepanelen die genoeg groene stroom opwekken voor zo’n 6.200 woningen. In 2020 is er een elektrische laadpaal voor vliegtuigen geïnstalleerd. Groningen Airport Eelde is hiermee de eerste luchthaven in Nederland die deze voorziening biedt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.