Groningen Oostwold Airport Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Groningen Oostwold Airport?

Bel nu Bel nu

Groningen Oostwold Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Polderweg 28, 9682 XS Oostwolde
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Groningen Oostwold Airport. 

Waarom Groningen Oostwold Airport bellen?

Wat voor een soort vliegcursussen zijn er?

Bel het Groningen Oostwold Airport telefoonnummer wanneer wilt weten welke soort vliegcursussen worden aangeboden op Groningen Oostwold Airport zijn. De klantenservice kan u meer uitleg geven en aangeven welke cursussen worden aangeboden en wat de tarieven voor de verschillende cursussen zijn.

Hoe kan ik een rondvlucht boeken?

Wilt u zelf een keer een rondvlucht maken? Of wilt u iemand verrassen met een rondvlucht? Neem contact op met Groningen Oostwold Airport klantenservice en zij kunnen u uitleggen hoe u een proefvlucht voor uzelf of een ander kunt boeken en wat de kosten zijn.

Wat zijn de havengelden en brandstofprijzen?

Wilt u meer weten over de havengelden voor het gebruik van luchtvaartuigen op Groningen Oostwold Airport? Of de brandstofprijzen? Neem dan contact op via het Groningen Oostwold Airport klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg geven over de havengelden en de brandstofprijzen op het vliegveld.

U wilt de Heritage Hangar bezoeken

Wilt u graag een keer de Heritage Hangar op Oostwold Airport bezoeken? Bel het Groningen Oostwold nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de openingstijden en toegangsprijzen.

Wat zijn de openingstijden Groningen Oostwold Airport?

Wilt u weten wat de openingstijden van Groningen Oostwold Airport zijn? Neem telefonisch contact op via het Groningen Oostwold Airport nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer het vliegveld open is.

Wilt u een keer met een historisch vliegtuig vliegen?

Bel het Groningen Oostwold Airport telefoonnummer wanneer u gehoord heeft van de historische vliegtuigen op Oostwold Airport en dat u een vlucht hierin kunt boeken. Hoe kunt u dit regelen? Hoeveel kost dit? Groningen Oostwold Airport kan u meer informatie en uitleg geven.

Hoe wilt u contact opnemen met Groningen Oostwold Airport?

Facebook-pagina Groningen Oostwold Airport

Neem contact op via Facebook

Groningen Oostwold Airport heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Groningen Oostwold Airport, met prachtige foto’s. U kunt op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Groningen Oostwold Airport klantenservice.

Youtube-kanaal Groningen Oostwold Airport

Bekijk Oostwold Airport op Youtube

Groningen Oostwold Airport heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal video’s met video’s van de Airshows die op Groningen Oostwold Airport hebben plaatsgevonden. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Groningen Oostwold Airport klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Groningen Oostwold Airport

Groningen Oostwold Airport (ook wel Vliegveld Oostwold) is een vliegveld gelegen in de gemeente Oldambt in de provincie Groningen, net ten noorden van Winschoten bij Oostwold. De ICAO-luchthavenidentificatiecode is EHOW. Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt voor zakelijke vluchten, vlieglesvluchten, parachutespringen en traumahelikopter- of politievluchten. Er mag op Groningen Oostwold Airport uitsluitend gedurende de uniforme daglichtperiode (UDP) gevlogen worden, op enkele uitzonderingen na zoals bijvoorbeeld in noodgevallen. Groningen Oostwold Airport is sinds 1960 in gebruik en in die tijd was dat op grond van jaarlijkse ontheffingen voor de landbouwluchtvaart. Later is daar ook de zogenaamde kleine luchtvaart bijgekomen, zoals lesvluchten, rondvluchten en parachutevluchten. Het vliegveld heeft officieel geen aanwijzing op grond van de Luchtvaartwet. Maar sinds 2008 heeft Groningen Oostwold Airport een ontheffing ontvangen voor een jaarlijks maximaal 4.800 vliegbewegingen. In 2012 is dit aantal verhoogd tot 8.000. In 1992 is Groningen Oostwold Airport officieel een permanente luchthaven geworden. De start-/landingsbaan is van gras en 800 meter lang en 30 meter breed. Ieder oneven jaar op 2de Pinksterdag vindt de Internationale Oostwold Airshow op het vliegveld plaats en sinds 2015 vindt dit evenement op beide Pinksterdagen plaats.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.