Hans Anders Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van Hans Anders?

Bel nu Bel nu

Hans Anders Contact

Telefoonnummer
Adres
Papland 21, 4206 CK Gorinchem
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:30
Dinsdag
08:00-18:30
Woensdag
08:00-18:30
Donderdag
08:00-18:30
Vrijdag
08:00-18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hans Anders. 

Waarom Hans Anders bellen?

U wilt weten wanneer uw bril of lenzen gereed zijn

Bel het Hans Anders telefoonnummer wanneer u een nieuwe bril heeft gekocht of nieuwe lenzen heeft besteld en niet meer weet wanneer u deze kunt verwachten. Hans Anders klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wanneer ze geleverd worden.

U wilt een afspraak maken

Neem contact op met Hans Anders klantenservice wanneer u een afspraak wilt maken met Hans Anders bij u in de buurt. Samen met Hans Anders klantenservice kunt u nagaan wanneer er plek is voor een afspraak.

Wilt u uw gehoor laten testen?

Heeft u het gevoel dat u minder hoort en wilt u uw gehoor laten checken door Hans Anders? Bel het Hans Anders nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de audiciens van Hans Anders en evt. een afspraak bij Hans Anders bij u in de buurt maken.

U wilt uw gegevens wijzigen

Neem contact op via het Hans Anders telefoonnummer als er iets veranderd is in u persoonlijke omstandigheden. Nieuw adres? Nieuw telefoonnummer? Hans Anders klantenservice kan u vertellen hoe, waar en/of wanneer u uw gegevens kunt wijzigen.

Wat is het Bril Totaal Plan van Hans Anders?

Heeft u gehoord of gelezen over het Bril Totaal Plan van Hans Anders en wilt u er meer over weten? Heeft u vragen over BTP? Bel dan het Hans Anders nummer en de klantenservice kan al uw vragen over BTP en andere vragen beantwoorden.

U heeft een factuur ontvangen

Neem contact op met Hans Anders klantenservice wanneer u bijvoorbeeld een factuur heeft ontvangen maar het bestelde product nog niet heeft ontvangen. Hans Anders klantenservice kan samen met u nagaan wat het probleem is en uw vragen beantwoorden.

Afspraak plannen met Hans Anders

Plan afspraak met Hans Anders

U kunt een afspraak maken met Hans Anders bij u in de buurt. Kies het soort afspraak dat u wilt maken ‘Briloogmeting’, ‘Lenzen’, ‘Hoortoestel’ en/of ‘Gehoorbescherming’. Kies vervolgens de Hans Anders winkel waar u deze afspraak wilt maken. Kies een beschikbaar tijdstip. Vul uw gegevens in en maak uw afspraak met Hans Anders.

Afspraak plannen met Hans Anders

Contact met Hans Anders via contactformulier

Contactformulier invullen

Heeft u een algemene vraag dan kunt u rechtstreeks een bericht naar Hans Anders klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Hans Anders klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Hans Anders via contactformulier

Contact met Hans Anders via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Hans Anders heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van Hans Anders. De klantenservice van Hans Anders is bereikbaar via Facebook Messenger. Stuur een persoonlijk bericht en Hans Anders klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren. De klantenservice reageert op uw openbare reacties onder hun Facebook-berichten.

Contact met Hans Anders via Facebook

Contact met Hans Anders via Twitter

Bekijk Hans Anders op Twitter

Hans Anders heeft een Twitter-pagina waar zij diverse Tweets delen, maar ook reageren op Tweets van klanten. U kunt ook een DM naar Hans Anders klantenservice sturen, waar zij zo snel mogelijk persoonlijk op zullen reageren.

Contact met Hans Anders via Twitter

Hans Anders op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Hans Anders heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s met betrekking tot hun producten en services. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Hans Anders klantenservice via Instagram.

Hans Anders op Instagram

Linkedin-pagina Hans Anders

Bekijk Hans Anders op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Hans Anders staan verschillende nieuwsberichten over onder andere winkelopeningen en andere actuele activiteiten van Hans Anders. Verder vindt u op Linkedin de actuele openstaande van Hans Anders overal in het land. U kunt Hans Anders klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Linkedin-pagina Hans Anders

Youtube-kanaal Hans Anders

Bekijk Youtube-kanaal Hans Anders

Op het Youtube-kanaal van Hans Anders delen zij diverse leuke en informatieve video’s. Er zijn een aantal playlist waaronder ‘Loes’, ‘Reclame ruilen’, ‘Horen & Zien’, ‘Collecties’ en ‘The Best of Hans Anders’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Hans Anders klantenservice.

Youtube-kanaal Hans Anders

Hans Anders op Pinterest

Bekijk Hans Anders op Pinterest

Hans Anders is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s van de vele brilmonturen met hun klanten delen. Hans Anders klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Schrijf een brief aan Hans Anders

Het postadres is:

Postbus 838
4200 AV Gorinchem

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Hans Anders klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Hans Anders.

Meer informatie over Hans Anders

Hans Anders is een Nederlandse opticienketen. Hans Anders is in 1982 opgericht. Drie mannen van wie twee Hans heette, ontdekte een Japanse brillencollectie die in Nederland erg duur werden verkochten. Zij wilden dit ‘Anders’ doen. Zo ontstond de naam ‘Hans Anders’. De drie gingen brillen verkopen, in plaats van ‘aanmeten’, wat de norm op de Nederlands brillenmarkt was. Ieder montuur had dezelfde prijs. Dit was uniek in Nederland. Verder startte Hans Anders met uitgebreide reclamecampagnes. Inmiddels biedt Hans Anders ook lenzen en hoortoestellen aan tegen lage prijzen. Verder biedt Hans Anders het Bril Totaal Plan aan, waarmee klanten gemakkelijk een bril bij elkaar kunnen sparen. Hans Anders was ook de eerste optiekketen die online brillen is gaan verkopen. In april 2017 werd bekend dat Hans Anders is overgenomen door private-equity investeerder. De Hans Anders Group had in 2021 vestigingen in Nederland, België, Zweden, Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf telt inmiddels drie ketens: Hans Anders, het Zweedse Direkt Optik en sinds begin 2019 eyes+more.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.