Hellendoorn Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Avonturenpark Hellendoorn?

Bel nu Bel nu

Avonturenpark Hellendoorn Contact

Telefoonnummer
Adres
Luttenbergerweg 22, 7447 PB Hellendoorn
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hellendoorn. 

Waarom Avonturenpark Hellendoorn bellen?

U wilt tickets kopen

Bel het Hellendoorn telefoonnummer wanneer graag naar de Hellendoorn wilt en benieuwd bent naar het soort tickets dat zij bieden. Hoe kunt u tickets kopen? Kan dat online? Hellendoorn klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van tickets.

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor Hellendoorn te kopen en wilt u weten wat de kosten zijn? Wat zijn de voordelen van een abonnement? Wilt u uw abonnement verlengen? Hellendoorn klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Wanneer is het Aquaventura Slidepark geopend?

Wilt u het Aquaventura Slidepark bezoeken, maar weet u niet of het überhaupt geopend is? Neem contact op met Hellendoorn klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden en -dagen van Aquaventura Slidepark.

Is Hellendoorn toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Hellendoorn? U kunt het Avonturenpark Hellendoorn nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van Hellendoorn voor minder validen.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Hellendoorn nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Hellendoorn. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Hellendoorn klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Avonturenpark Hellendoorn.

Bent u een schoolreisje of personeelsuitje aan het organiseren?

Neem contact op via het Hellendoorn telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een schoolreisje, personeels- of groepsuitje, of kinderfeestje op Avonturenpark Hellendoorn. De klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Hellendoorn.

Facebook-pagina Hellendoorn

Neem contact op via Facebook

Avonturenpark Hellendoorn heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Hellendoorn. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Hellendoorn klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Hellendoorn

Contact opnemen via Twitter

Hellendoorn heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Avonturenpark Hellendoorn. U kunt een DM naar Hellendoorn klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden. De laatste Tweet is van december 2021.

Instagram-pagina Hellendoorn

Bekijk Instagram-pagina

Hellendoorn heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Avonturenpark Hellendoorn via posts. Er is één thema weergegeven: Deutschland. Hellendoorn klantenservice in niet bereikbaar via Instagram.

Hellendoorn op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Hellendoorn is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Avonturenpark Hellendoorn vindt u diverse nieuwsberichten over Hellendoorn, werken bij Hellendoorn en actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Hellendoorn

Bekijk Hellendoorn op Youtube

Avonturenpark Hellendoorn heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Hellendoorn en de vele verschillende attracties op Avonturenpark Hellendoorn. U vindt hier video’s met de commercials, diverse attracties en video’s met Kareltje.

Meer informatie over Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark in Hellendoorn. In 1936 opende Jan Van den Berg op de Hellendoornse berg een theehuis met terras. Hij voegde enkele speeltoestellen aan het theehuis toe en in 1938 is de naam veranderd in Ontspanningsoord De Elf Provinciën. In de loop der jaren werden er nog meer speeltoestellen toegevoegd en is het theehuis een restaurant geworden. Tussen 1947 en 1950 is het Doolhof gebouwd en in 1956 startte men met de aanleg van een Sprookjestuin. In de jaren 70 breidde het park verder uit met grotere attracties zoals de monorail, Casa Magnetica, de Zeeleeuwenshow, de Westernhal en Jungle Vaart. In 1978 is de naam van het park veranderd naar Avonturenpark Hellendoorn. In datzelfde jaar werd de eerste achtbaan op Hellendoorn geopend. In de jaren 80 en daarna, is Avonturenpark Hellendoorn een echt attractiepark geworden met diverse nieuwe attracties als een wildwaterbaan, een schommelschip en de eerste interactieve dark-ride van Nederland. In 1998 wordt Avonturenpark Hellendoorn verkocht en sinds 2019 is het park eigendom van een investeringsmaatschappij, die eigendom is van de koninklijke familie van Abu Dhabi. Avonturenpark Hellendoorn is voor alle leeftijden. Voor jonge kinderen zijn er attracties zoals speeltuinen, een watercarrousel en oldtimerbaan. Voor de oudere doelgroepen en volwassenen zijn er ook een aantal thrill-rides.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.