HelloFresh Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de HelloFresh klantenservice?

Bel nu Bel nu

HelloFresh Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Prismalaan West 3, 2665 PC Bleiswijk
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-23:00
Dinsdag
08:00-23:00
Woensdag
08:00-23:00
Donderdag
08:00-22:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-22:00
Zondag
09:00-22:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij HelloFresh. 

Waarom HelloFresh bellen?

U wilt uw HelloFresh box pauzeren

Bel het HelloFresh telefoonnummer wanneer u uw reguliere HelloFresh box even pauzeren. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan welke box u normaal ontvangt en eventueel voor u pauzeren en/of uitleggen hoe u de box zelf kunt pauzeren of weer kunt activeren.

U wilt meer weten over de HelloFresh cadeaubon

Wilt u een HelloFresh cadeaubon geven of heeft u er één ontvangen? Neem contact op met HelloFresh klantenservice en zij kunnen u alles vertellen over de HelloFresh cadeaubon, de voorwaarden en de opties, hoe u de cadeaubon kunt verzilveren en alle andere vragen die in u opkomen.

U wilt gegevens wijzigen

Bent u verhuisd of gaat u verhuizen? Wilt u uw HelloFresh lidmaatschap wijzigen of uw e-mail? Bel het HelloFresh nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over het wijzigen van al uw gegevens. Hoe u dit kunt regelen en waar.

U vraagt zich af hoe duurzaam HelloFresh is

Neem contact op via het HelloFresh telefoonnummer als u vragen heeft over de duurzaamheid van HelloFresh. Welke verpakkingsmaterialen gebruikt HelloFresh? Wat doet HelloFresh aan afvalvermindering? Waar komen de ingrediënten van HelloFresh vandaan? Ver weg? Dichtbij? Stel u vragen en de klantenservice zal uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

U wilt weten hoe HelloFresh werkt

U heeft al zo veel van HelloFresh gezien en erover gehoord, dat u nu wel eens wil weten hoe HelloFresh in elkaar steekt? Wat u kunt verwachten? Bel het HelloFresh nummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over HelloFresh, de boxen, het lidmaatschap en de bezorging. Alle andere vragen die heeft zullen zij graag beantwoorden.

U heeft inspiratie nodig. Nieuwe recepten?

Bel naar het HelloFresh telefoonnummer en de HelloFresh medewerker zal al uw vragen beantwoorden en uitleggen waar u heerlijke recepten vindt van vegetarisch tot supersnelle en eenvoudige recepten, of koken met restjes.

Chatten met HelloFresh

Chat met Chatbot

U kunt direct op zoek gaan naar antwoorden door te chatten met Foody, de virtuele HelloFresh-assistent (chatbot). Foody is 24 uur per dag bereikbaar en zal automatisch op zoek gaan naar antwoorden op uw vragen. Dit kunt u doen door op de opties te klikken of door zelf uw vraag te stellen. Mocht Foody niet als vanzelf verschijnen dan ziet u onder aan de pagina op ‘Stel een vraag’ of het groene chat-icoon. Hiermee verschijnt Foody.

Chatten met HelloFresh

HelloFresh op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

HelloFresh heeft een Facebook-pagina waar zij vooral foto’s delen met ingrediënten, voeding, groente, fruit, prachtige maaltijden en HelloFresh recepten (link). U kunt een bericht naar HelloFresh versturen via Facebook Messenger. Het is echter niet zeker of er op uw bericht gereageerd zal worden. U kunt ook rechtstreeks reageren op de berichten op Facebook.

HelloFresh op Facebook

Contact met HelloFresh via Twitter

Bekijk HelloFresh op Twitter

HelloFresh heeft een Twitter-pagina waar u met name berichten van klanten ziet met daarop het antwoord van HelloFresh klantenservice. U vindt hier ook enkele berichten met een link naar HelloFresh recepten. Het is niet duidelijk of een rechtstreeks bericht naar HelloFresh klantenservice kunt versturen via Twitter.

Contact met HelloFresh via Twitter

HelloFresh op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

HelloFresh heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij mooie foto’s van alles wat met HelloFresh te maken heeft groente, fruit, eten, kruiden, brood, sappen en maaltijden. U kunt uw eigen HelloFresh moment via #hellofreshnl met hen delen. Het is niet mogelijk om contact met HelloFresh klantenservice op te nemen via Instagram.

HelloFresh op Instagram

HelloFresh op Linkedin

Bekijk HelloFresh op Linkedin

Op de internationale Linkedin-pagina van HelloFresh delen zij berichten vanuit de verschillende landen waar HelloFresh actief is. Het zijn vooral berichten over HelloFresh als bedrijf. Verder vindt u hier ook de actuele vacatures in de verschillende landen. U kunt geen rechtstreeks bericht naar HelloFresh versturen via Linkedin.

HelloFresh op Linkedin

HelloFresh op Youtube

Bekijk HelloFresh op Youtube

Op het Youtube-kanaal van HelloFresh Nederland staan onder andere video’s zoals ‘Koken met….’, ‘snelle recepten’, ‘Comfort Food’, ‘Als een Chef’ en video’s van de leveranciers van HelloFresh. HelloFresh heeft ook Youtube in andere landen zoals Canada, Australië, België en Duitsland. Misschien vindt u hier ook nog verrassend lekkere recepten? Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met HelloFresh via Youtube.

HelloFresh op Youtube

Meer informatie over HelloFresh

HelloFresh is een bedrijf dat maaltijdboxen aan huis bezorgt. HelloFresh bezorgt maaltijdboxen in Duitsland, de Benelux, Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittannië. Ruim de helft van de omzet wordt behaald in de Verenigde Staten. HelloFresh is 2011 in Berlijn opgericht door Dominik Richter, Thomas Griesel en Ussica Nilsson. In 2012 is HelloFresh ook in Nederland gestart onder leiding van Maartje Frederiks en sindsdien zijn het woord maaltijdbox en HelloFresh onlosmakelijk aan elkaar verbonden. HelloFresh levert maaltijdboxen met daarin verse ingrediënten en bijbehorende recepten. Wereldwijd leveren zij meer dan 7,2 miljoen maaltijden per maand aan meer dan 500.000 klanten. HelloFresh biedt niet-vegetarische en een vegetarische maaltijdboxen aan. HelloFresh Benelux biedt ook boxen aan voor gezinnen en boxen met fruit of ontbijtboxen. De HelloFresh boxen worden wekelijks thuisbezorgd op basis van een flexibel lidmaatschap. Volgens Crunchbase heeft HelloFresh in 5 investeringsrondes $255 miljoen dollar opgehaald. Sinds begin 2016 is HelloFresh een langdurige samenwerking aangegaan met Jamie Oliver. Iedere week zit er een recept van Jamie Oliver in de box en voor iedere verkochte box, doneert HelloFresh een % aan de Jamie Oliver Food Foundation.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van HelloFresh te bereiken?

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van KlantenserviceDirect hoeft u verder zelf helemaal niet meer moeilijk te doen. U hoeft geen nummer meer te onthouden en wat misschien nog wel belangrijker is, u hoeft geen uren meer te wachten voor u doorverbonden gaat worden. Snel contact wordt verzorgd.

Hoe komt het dat het telefoonnummer van HelloFresh zo lastig te bereiken is?

Het kan wel eens wat moeilijker zijn om een bedrijf te bereiken omdat u niet precies weet welk nummer u nu moet hebben. Soms hebben ze verschillende nummers en dan schiet het gewoonweg niet op. Bij KlantenserviceDirect is dat niet aan de orde. Wij weten welk nummer u moet hebben.

Via welke kanalen kan ik HelloFresh bereiken?

U kunt ook via de site met Foody de chatbot chatten als u niet direct wilt bellen. Ook heeft HelloFresh een aantal mediakanalen waarop ze te vinden zijn. Het is ons echter alleen niet duidelijk of dat daar ook een helpdesk of een klantenservice achter zit. Voor zekerheid toch bellen!

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.