FBTO Helpdesk

Bent u op zoek naar de FBTO klantenservice?

Bel nu Bel nu

FBTO Contact

Telefoonnummer
Adres
Sophialaan 50, 8911 AE Leeuwarden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
09:00-14:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij FBTO. 

Waarom FBTO bellen?

U gaat verhuizen

Bel het FBTO telefoonnummer wanneer u gaat verhuizen. Denk er bijvoorbeeld aan dat u voor uw FBTO autoverzekering contact opneemt met de klantenservice de adreswijziging kan invloed hebben op uw verzekering(en). Ook kunt u meer informatie krijgen over hoe u uw adreswijziging kunt doorgeven.

U wilt een verzekering opzeggen

Neem contact op met FBTO klantenservice wanneer u nadenkt over het opzeggen van een verzekering. De medewerker kan u meer uitleg geven over de gevolgen van het opzeggen en hoe u de verzekering(en) kunt opzeggen.

U wilt een zorgnota declareren

U kunt het FBTO nummer bellen wanneer u vragen heeft over het declareren van een factuur voor ontvangen zorg van bijvoorbeeld uw fysiotherapeut. De klantenservice kan uitleggen hoe u de factuur kunt indienen bij de FBTO.

U wilt informatie over reisverzekeringen

Wanneer u een reis plant en wilt meer weten over reisverzekeringen, dan kunt u contact opnemen met FBTO via het FBTO telefoonnummer. De klantenservice kan u uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over de reisverzekering(en) van FBTO.

U wilt betalen

Neem contact op met FBTO klantenservice wanneer u vragen heeft over het betalen van nota’s of bijvoorbeeld de zorgpremie of andere verzekeringen. De klantenservice kan u vragen beantwoorden en uitleggen hoe u kunt betalen.

U wilt informatie over de woonverzekeringen

U kunt het FBTO telefoonnummer wanneer u vragen heeft over het verzekeren van uw inboedel of uw huis. De klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende soorten woonverzekeringen en samen met u nagaan welke verzekering(en) bij uw situatie aansluiten.

Chatten met FBTO

Chat met FBTO

U kunt rechtstreeks contact opnemen met FBTO via een virtuele assistent. Deze chatbot kan uw vragen beantwoorden. Mocht u rechtstreeks contact met een medewerker willen dan zijn zij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur.

Chatten met FBTO

Contact met FBTO via WhatsApp

WhatsApp FBTO

U kunt rechtstreeks vragen aan FBTO klantenservice stellen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van FBTO is 06 82756758. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur bereikbaar voor vragen op Whatsapp.

Contact met FBTO via WhatsApp

Contact met FBTO via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar FBTO klantenservice sturen via het contactformulier. FBTO klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met FBTO via contactformulier

Via Facebook contact met FBTO

Bekijk Facebook-pagina

FBTO heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van FBTO en met tips en adviezen voor op reis en dergelijke. U kunt via Messenger een bericht naar FBTO klantenservice versturen.

Via Facebook contact met FBTO

Contact met FBTO via Twitter

Bekijk FBTO op Twitter

FBTO heeft een Twitter-pagina met vele verschillende berichten met vragen/opmerkingen van klanten met de reactie van FBTO. Ook vindt u hier berichten met informatie en adviezen over de verschillende producten en diensten van FBTO. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 16:30 uur. FBTO reageert zo snel mogelijk. U kunt ook een persoonlijk bericht via Twitter aan de klantenservice sturen.

Contact met FBTO via Twitter

FBTO contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

FBTO heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s met berichten, adviezen en informatie over de verschillende producten en diensten van FBTO. Het is niet mogelijk om een bericht naar FBTO klantenservice te versturen.

FBTO contacteren via Instagram

FBTO op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van FBTO delen zij foto’s en video’s met berichten, adviezen en informatie over de verschillende producten en diensten van FBTO. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

FBTO op Linkedin

FBTO op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van FBTO staan vele video’s die betrekking hebben op een aantal verschillende verzekeringen die FBTO aanbiedt. FBTO klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

FBTO op Youtube

Een brief schrijven aan FBTO

Het postadres is:

Postbus 318
8901 BC Leeuwarden

U kunt er ook voor kiezen om contact met FBTO op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over FBTO

FBTO is in 1956 opgericht door een aantal Friese boeren en tuinders. Het doel was samen te werken, elkaar (financieel) te steunen bij schade, en de risico's van bijvoorbeeld een brand of overstroming samen te delen. Hieruit is de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge (FBTO) voortgekomen. FBTO is inmiddels een onderdeel van Achmea, één van de grootste verzekeringsbedrijven van Nederland. FBTO biedt vele verschillende verzekeringen aan. Sinds mei 2012 is het motto 'Jij kiest. FBTO.'. Monique van der Ven is jarenlang ‘het gezicht’ van FBTO geweest. Later was onder andere de stem van Bennie Joling te horen in de commercials van FBTO en later is Richard Kemper van het cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper ‘de stem’ van FBTO geworden.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.