Helpdesk Univé

Bent u op zoek naar de Univé klantenservice?

Bel nu Bel nu

Univé Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Jan Bommerstraat 4, 9402 NR Assen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Univé. 

Waarom Univé bellen?

U wilt een factuur declareren

Neem contact op met Univé klantenservice wanneer u vragen heeft over het declareren van een zorgfactuur. De klantenservice kan u meer informatie verstrekken en uitleggen of en hoe de zorgfactuur kunt declareren.

U wilt informatie over Rechtshulp on Demand

Als u meer informatie over Rechtshulp on Demand wilt dan kunt u contact opnemen via het Univé nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en uitleg geven over Rechtshulp on Demand van Univé.

U wilt schade melden

U kunt het Univé telefoonnummer bellen als u meer informatie wilt over het melden van opgelopen schade. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe en waar u de schade kunt melden.

U wilt een offerte aanvragen

Neem contact op via het Univé nummer wanneer u een offerte van Univé zou willen ontvangen. De klantenservice kan u meer informatie over de Univé verzekeringen verstrekken en uitleggen hoe u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.

U wilt meer weten over Private Lease van Univé

Bel het Univé telefoonnummer voor vragen en informatie over private lease van Univé. De klantenservice kan u uitleg geven over private lease, de voorwaarden hoe u dit kunt regelen.

U wilt weten wat u kunt declareren

U kunt voor uw vraag over Univé zorg contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen bekijken hoe u verzekerd bent en wat er binnen uw polis valt.

Chatten met Unive

Chat met Univé

U kunt met Univé chatten met Vera, de chatbot van Univé. U kunt uitsluitend vragen over de zorgverzekering aan Vera stellen, en zij zal automatisch antwoord geven. Wanneer Vera het antwoord niet weet verbindt zij u door met een medewerker tijdens de openingstijden van de klantenservice.

Chatten met Unive

Contact met Univé via WhatsApp

WhatsApp Univé

U kunt rechtstreeks berichten naar Univé klantenservice sturen via WhatsApp. Zij zijn op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur bereikbaar via WhatsApp en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het WhatsApp nummer van Univé is 0612778504.

Contact met Univé via WhatsApp

Via Facebook contact met Univé opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Univé heeft een Facebook-pagina waar u berichten vindt over de verschillende producten en diensten die Univé aanbiedt. U kunt een privé bericht via Messenger versturen. Het is echter niet zeker of Univé klantenservice op uw bericht zal reageren.

Via Facebook contact met Univé opnemen

Contact met Univé opnemen via Twitter

Bekijk Univé op Twitter

Univé heeft een Twitter-pagina waar u de klantenservice op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur kunt bereiken en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur. Op de Twitter-pagina vindt u verder nieuwsberichten van Univé en reacties op vragen en opmerkingen van klanten.

Contact met Univé opnemen via Twitter

Univé contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Univé heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk berichten met informatie over de diensten en producten van Univé. De klantenservice van Univé is niet rechtstreeks bereikbaar via Instagram.

Univé contacteren via Instagram

Univé op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Univé staan video’s en berichten met informatie en/of adviezen over de verschillende producten en diensten die Univé biedt. U kunt Univé klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Univé op Linkedin

Univé op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Univé staan video’s met informatie en adviezen over diensten die Univé aanbiedt zoals auto, brandveilig wonen, de verschillende verzekeringen, maar ook adviezen over hoe je fit blijft en video’s over werken bij Univé en de commercials. Univé klantenservice is niet rechtsreeks bereikbaar via Youtube.

Univé op Youtube

Een brief schrijven aan Univé

Het postadres is:

Postbus 15
9400 AA Assen

U kunt er ook voor kiezen om contact met Univé op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Univé

Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk en de klanten zijn over het algemeen ook lid van de coöperatie. Het oudste regionale Univé-kantoor is in 1794 opgericht Geert Reinders (1737-1815) in Winsum (Onderlinge Waarborgmaatschappij Univé Noord Groningen B.A).Het huidige Univé bestaat sinds 1991/1992 en is voortgekomen uit vele fusies. In 1991 was dat de fusie tussen de voormalige coöperaties DLG (Assen) en NOVO (Zwolle) gefuseerd, en in 1992 kwam daar de ziektekostenverzekeraar Noord-Holland-Noord (Alkmaar) bij. In mei 2007 is Univé gefuseerd met VGZ, IZA Zorgverzekeraar en Trias tot Uvit. Per 31 december 2011 is UVIT opgesplitst in een zorgbedrijf met de naam Coöperatie VGZ UA en een schadebedrijf onder de naam Coöperatie Univé UA. Univé is ook een fervent sponsor waaronder SC Heerenveen (Businesspartner), de Amstel Gold Race, het NK Knikkeren, het Fonds Gehandicaptensport, NOS Studio Sport en PSV.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de Univé Helpdesk te bereiken?

U hebt een vraag aan de Univé helpdesk en die wilt u natuurlijk graag beantwoord hebben. Dit kan als u het juiste nummer weet te vinden. Maar wat nu als u dat niet kunt vinden? Dan is bellen via KlantenserviceDirect een hele goede optie. Wij verbinden u door.

Hoe komt het dat de Univé Helpdesk zo lastig te bereiken is?

Het wil niet meteen zeggen dat ze lastig te bereiken zijn maar het kan gewoon altijd makkelijker. Wij van KlantenserviceDirect zorgen ervoor dat het makkelijker gaat en zorgen ervoor dat u direct contact hebt met de Univé helpdesk zonder dat er verder gedoe hoeft te zijn voor direct contact.

Via welke kanalen kan ik Univé Helpdesk bereiken?

Wil u met Univé chatten dat kan op hun site via chatbot Vera. Als Vera u niet kan helpen gaat zij op zoek naar een medewerker. U kunt ook via WhatsApp contact opnemen. Op Twitter zit de klantenservice van 8.30 tot 21.00 op werkdagen klaar en tot 17.00 op zaterdag.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.