HEMA Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van de HEMA?

Bel nu Bel nu

HEMA Contact

Telefoonnummer
Adres
NDSM-straat 10, 1033 SB Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
10:00-18:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij HEMA. 

Waarom HEMA bellen?

U wilt meer informatie over de HEMA klantenpas

Bel het HEMA telefoonnummer wanneer meer informatie en uitleg wilt over de HEMA klantenpas. Of? Bent u uw HEMA klantenpas kwijt? HEMA klantenservice kan u uitleggen wat de voordelen van de klantenpas zijn en hoe zij uw omgaan met een verloren klantenpas.

Wanneer ontvangt u uw bestelling?

Heeft u online artikelen besteld en wilt u weten wanneer deze worden bezorgd? HEMA klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan of wat de levertijd is en wanneer uw bestelling bezorgd zal worden. Of als u gekozen heeft voor ophalen in een HEMA winkel, dan kan de klantenservice nagaan wanneer u uw bestelling kunt ophalen.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw HEMA account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Bel dan het HEMA telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt informatie online gebak bestellen

Neem contact op via het HEMA telefoonnummer als u er over denkt om online gebak bij de HEMA te bestellen? Hoe doet u dit? Hoe lang van tevoren moet u bestellen? HEMA klantenservice kan u alles vertellen over het bestellen van HEMA gebak.

Kan ik artikelen retourneren bij de HEMA?

U kunt het HEMA nummer bellen wanneer u vragen heeft over het retourneren van artikelen. Wat is de procedure en wat zijn de voorwaarden? HEMA klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van artikelen en de retourvoorwaarden en -procedure.

U heeft vragen over uw HEMA verzekering

Heeft u een algemene vraag over uw verzekering bij de HEMA? Of heeft u schade en wilt u weten hoe u deze moet melden? Bel het HEMA telefoonnummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe en waar u schade moet melden.

Chatten met de HEMA

Chat met de HEMA

Neem rechtstreeks contact op met HEMA klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met HEMA klantenservice door rechtsonder op het chat-icoon te klikken.

Contact met HEMA via Facebook

Facebook-pagina bekijken

De HEMA heeft een Facebook-pagina waar zij diverse berichten met u delen. U vindt hier tips, acties en aanbiedingen van de HEMA. De klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met HEMA via Twitter

Bekijk de HEMA op Twitter

HEMA op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

HEMA heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over diverse onderwerpen. De berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘HEMAandag’, ‘Hacks’, ‘diy’ en ‘recepten. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met HEMA klantenservice.

Linkedin-pagina HEMA

Bekijk HEMA op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van HEMA delen zij diverse posts over de HEMA en ontwikkelingen bij de HEMA. Verder delen zij ook de actuele openstaande vacatures bij de HEMA. De klantenservice van HEMA is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

HEMA op Youtube

HEMA op Youtube bekijken

Op het Youtube-kanaal van HEMA delen zij verschillende informatieve video’s via diverse playlists zoals ‘HEMA helpt’, ‘HEMA recepten’ en ‘HEMA DIY’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met HEMA klantenservice via Youtube.

Pinterest-pagina HEMA

HEMA op Pinterest bekijken

HEMA is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s ter inspiratie rondom thema’s ouderschap, beauty en mode, DIY en (feest)decoratie. HEMA klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

HEMA op TikTok

Bekijk HEMA op TikTok

Op de TikTok-pagina van HEMA vindt u diverse grappige en leuke TikTok video’s van klanten en van de HEMA. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht naar HEMA klantenservice te sturen via TikTok.

Meer informatie over HEMA

HEMA is een van oorsprong Nederlandse keten van warenhuizen. De letters staan van oorsprong voor het acroniem Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Leo Meyer en Arthur Isaac, directeuren-generaal van N.V. Magazijn De Bijenkorf hebben de HEMA opgericht en op 4 november 1926 is de eerste H.E.M.A. geopend aan de Kalverstraat 170 in Amsterdam. De puntjes tussen de letters zijn na de 2de wereldoorlog verdwenen. De HEMA was in Nederland het eerste warenhuis voor ‘de gewone man’. De HEMA volgde het principe van Woolworths in de VS en artikelen werden aangeboden tegen eenheidsprijzen van 10, 25 of 50 cent. Later is het aanbod uitgebreid met 75 cent en 1 gulden artikelen. Een ander verschil was dat er keuze was uit één artikel, de beste kwaliteit voor de laagste prijs. H.E.M.A. was niet populair en mensen wilden er niet gezien worden. Dat is na de oorlog veranderd, de eenheidsprijzen werden afgeschaft, het franchise-principe is geïntroduceerd en in 1969 werd er voor het eerst een product boven de 100 gulden aangeboden. In de jaren 90 opent de HEMA ook winkels in het buitenland. De eerste buitenlandse HEMA-winkel is in België. Inmiddels heeft de HEMA winkels over de wereld, onder andere in Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Mexico en de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2007 is HEMA door verschillende investeerders overgenomen en weer verkocht. In 2020 heeft de familie Van Eerd (Mississippi Ventures), bekend van de Jumbo, 50% van de aandelen van de HEMA in handen. De HEMA rookworsten en tompoezen zijn een algemeen begrip in Nederland, net als de slogan ‘'Lekker HEMA'.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.