Hermes Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Hermes?

Bel nu Bel nu

Hermes Contact

Telefoonnummer
Adres
Professor Dr Dorgelolaan 5, 5613 AM Eindhoven
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
06:00-23:00
Dinsdag
06:00-23:00
Woensdag
06:00-23:00
Donderdag
06:00-23:00
Vrijdag
06:00-23:00
Zaterdag
07:00-23:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hermes. 

Waarom Hermes bellen?

Heeft u vragen over de reisplanner?

Gaat u binnenkort op pad met het OV en is Hermes een onderdeel van uw reis? Heeft u vragen over de reisplanner? Neem dan contact op met Hermes klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg geven over hoe u uw reis kunt plannen en waar u meer informatie kunt vinden.

Bent u vergeten uit te checken?

U kunt het Hermes nummer bellen wanneer u bent vergeten om uit te checken. Hermes klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen wat u moet doen bij niet uitchecken.

Heeft u iets in de bus of trein laten liggen?

Bel het Hermes telefoonnummer wanneer iets persoonlijks in een Hermes bus of trein heeft laten liggen. Hermes klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over verloren voorwerpen bij Hermes.

Reizen met een beperking met Hermes?

Wilt u op pad met Hermes, maar heeft u een beperking? Wilt u weten of en hoe u met Hermes kan reizen op de door u gewenst reisroute? Bel Hermes klantenservice nummer en zij kunnen u verder op weg helpen en meer informatie geven over reizen met een beperking bij Hermes.

Wilt u een abonnement kopen?

Overweegt u om een Hermes abonnement voor uzelf of uw kind aan te schaffen? Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met Hermes klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de verschillende abonnementen en hoe u deze kunt kopen.

U heeft een e-ticket gekocht

Bel het Hermes telefoonnummer wanneer u online een e-ticket heeft gekocht en er vragen over heeft. Moet u het printen? Of kan u het e-ticket op uw telefoon aan de chauffeur tonen? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het e-ticket van Hermes.

Contact met Hermes via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Hermes klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in. Stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Hermes klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Klachtenformulier Hermes

Klantenformulier invullen

Wanneer u een klacht heeft over Hermes dan kunt u een klacht indienen. Dit kan telefonisch of met het klachtenformulier. Alle klachten worden door Hermes vastgelegd en in behandeling genomen. Hoe meer details u over uw klacht doorgeeft, hoe sneller de klacht kan worden afgehandeld.

Meer informatie over Hermes

Hermes (Hermes Groep NV) is een Nederlands vervoerbedrijf. Zij verzorgen het stads- en streekvervoer verzorgt in het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) en in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. In de Stadsregio Arnhem Nijmegen rijdt Hermes onder de merknaam Breng. Naast busdiensten in de beide regio's verzorgt Hermes in de Stadsregio Arnhem Nijmegen ook een treindienst, onder de merknaam Brengdirect. Sinds december 2016 rijden alle bussen in de provincie Noord-Brabant onder de merknaam Bravo. Hermes is in 1995 ontstaan uit een fusie van Zuidooster (ZO) uit Gennep en Verenigd Streekvervoer Limburg (VSL) uit Heerlen. De naam Hermes staat voor de Griekse god Hermes, de beschermheer van de wegen, reizigers en koophandelaren. In 1998 werd Hermes een dochteronderneming van Connexxion. Sinds juni 2007 is Connexxion 100% eigenaar van Hermes. Hermes was ook het eerste vervoersbedrijf in Nederland dat experimenteerde met dynamische reisinformatie bij bushaltes, in 2005 verrezen in Sittard en omgeving de zogenaamde Infotins. Hermes verzorgt onder andere Airport Shuttle Eindhoven. De Airport Shuttle is een snelle busverbinding tussen Eindhoven Airport en Centraal Station Eindhoven.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Hermes te bereiken?

Om contact te leggen met Hermes klantenservice via KlantenserviceDirect is veel eenvoudiger dan dat u alles zelf nog op moet gaan zoeken. Dit alleen al is genoeg reden om het nummer van KlantenserviceDirect te gebruiken. U hoeft dan al de moeite niet meer te doen. Dat heeft KlantenserviceDirect al gedaan.

Hoe komt het dat de klantenservice van Hermes zo lastig te bereiken is?

Personeelstekort, veel vragen, lange antwoorden. Het kunnen allemaal redenen zijn waardoor het soms eens wat lastiger kan zijn om de klantenservice van Hermes te pakken te krijgen. Dan heeft u ook die wachttijden nog! Dit heeft u allemaal niet wanneer u contact zoekt met Hermes klantenservice via KlantenserviceDirect. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Hermes bereiken?

Liever schrijven naar Hermes? Dat kan door het contactformulier in te vullen wat u op de website vindt. Er is ook een klachtenformulier wat u kunt invullen. Dit zijn de enige twee vormen waarop u schriftelijk in contact kunt treden met de klantenservice van Hermes als u niet wilt bellen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.