Hertz Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de algemene klantenservice van Hertz?

Bel nu Bel nu

Hertz Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Siriusdreef 62, 2132 WT Hoofddorp
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
09:00-18:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hertz. 

Waarom Hertz bellen?

U wilt weten hoe u verzekerd bent via Hertz

Bel het Hertz telefoonnummer wanneer meer wilt weten over de verzekering via Hertz. Hoe bent u verzekerd? Is er een eigen risico? De Hertz klantenservice medewerker kan u meer uitleg geven over de verzekering bij de autohuur en wat er al dan niet gedekt is via de verzekering.

Hoe kunt u betalen bij Hertz?

Wilt u weten hoe u de autohuur bij Hertz kunt betalen, neem dan contact op met Hertz klantenservice De klantenservice kan u meer informatie geven over hoe u kunt betalen en eventuele vragen beantwoorden.

Wie betaalt tolwegen? Of verkeersboetes? Of schade?

U kunt het Hertz nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over dit soort extra kosten? Wilt u goed voorbereid op pad met uw huurauto dan kunt u Hertz klantenservice bellen en zij kunnen u uitleggen hoe dit soort zaken geregeld worden.

U zoekt een Hertz autoverhuur locatie bij u in de buurt

Zoekt u een autoverhuurder van Hertze bij u in de buurt? Neem contact op met Hertz klantenservice kan u het adres van de dichtstbijzijnde Hertz autoverhuurlocatie bij u in de buurt geven.

U wilt uw reservering wijzigen of annuleren

Moet u de reservering van uw huurauto wijzigen of annuleren? Neem gerust contact op via het Hertz telefoonnummer. De klantenservice medewerker kan u uitleggen hoe u dit kunt regelen en wat de voorwaarden ten aanzien van wijzigen en/of annuleren van een autoreservering zijn.

U wilt met twee personen kunnen rijden

Wilt u een extra bestuurder toevoegen? Dat kan. Bel het Hertz nummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over het toevoegen van een extra bestuurder, wat de voorwaarden zijn en hoe u dit kunt regelen.

Chatten met Hertz

Chat met Hertz

U kunt rechtstreeks contact met Hertz opnemen via de chat. Vul uw persoonlijke gegevens en e-mail in en klik op de ‘Praat’-knop. U kunt nu rechtstreeks communiceren met Hertz klantenservice.

Chatten met Hertz

Hertz op Facebook

Facebook-pagina Hertz bekijken

Hertz heeft een Engelstalige Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van Hertz. U kunt u hier rechtstreeks reageren op gepubliceerde berichten. U kunt Hertz klantenservice ook privé een bericht sturen via Facebook Messenger. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Hertz op Facebook

Contact met Hertz via Twitter

Bekijk Hertz op Twitter

De klantenservice van Hertz is ook actief op Twitter waar zij algemene informatie en aanbiedingen van Hertz wereldwijd tweeten. U kunt hier ook een DM naar Hertz klantenservice sturen. De klantenservice van Hertz zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Hertz via Twitter

Hertz op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Hertz heeft ook een Instagram-pagina. Hertz klantenservice deelt hier via foto’s en video’s berichten met meer informatie, tips en aanbiedingen over het huren van auto’s via Hertz wereldwijd. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met Hertz klantenservice via Instagram.

Hertz op Instagram

Hertz op Linkedin

Bekijk Hertz op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Hertz staan voornamelijk nieuwsberichten van Hertz Noord Amerika. Verder vindt u hier ook verschillende vacatures wereldwijd. De klantenservice van Hertz Nederland is niet bereikbaar via Linkedin.

Hertz op Linkedin

Youtube-kanaal Hertz

Hertz op Youtube checken

Op het Youtube-kanaal van Hertz deelt Hertz Klantenservice video’s van Hertz. Er zijn een aantal playlists met informatieve video’s onder andere voor Hertz Europe, maar ook voor andere werelddelen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Hertz klantenservice.

Youtube-kanaal Hertz

Meer informatie over Hertz

Hertz Corporation is een internationaal opererend Amerikaans autoverhuurbedrijf. Het bedrijf is in 1918 opgericht in Chicago door Walter L. Jacobs. Hij is het bedrijf gestart met een twaalftal T-Fords, die hij zelf repareerde en overspoot. Jacobs breidde zijn bedrijf in vijf jaar uit tot een onderneming met een jaarlijkse omzet van 1 miljoen Amerikaanse dollar een voor die tijd gigantisch bedrag. In 1923 heet Jacobs zijn bedrijf aan John T. Hertz verkocht, de president-directeur van Yellow Cab en Yellow Truck en Coach Manufacturing Company. Het bedrijf kreeg de naam Hertz Drive-Ur-Self en is vervolgens in 1926 weer overgenomen, dit keer 1926 door General Motors Cooperation. In 1932 heeft Hertz Rent-A-Car de eerste verhuurvestiging op een vliegveld, Midway Chicago, geopend. Inmiddels is Hertz uitgegroeid tot de grootste autoverhuurorganisatie ter wereld. Het heeft en heeft vestigingen in meer dan 150 landen en op meer dan 12.000 vestigingen (in eigendom of franchise). Het grootste deel van de verhuurlocaties van Hertz bevinden zich op vliegvelden en in stadscentra. Naast het merk Hertz is de groep ook eigenaar van de autohuurbedrijven Thrifty Car Rental en Dollar Rent A Car.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.