Het Financieele Dagblad Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Het Financieele Dagblad?

Bel nu Bel nu

Het Financieele Dagblad Contact

Telefoonnummer
Adres
Prins Bernhardplein 173, 1097 BL Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:30-18:00
Dinsdag
07:30-18:00
Woensdag
07:30-18:00
Donderdag
07:30-18:00
Vrijdag
07:30-18:00
Zaterdag
07:30-12:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Het Financieele Dagblad. 

Waarom Het Financieele Dagblad bellen?

U heeft uw FD niet ontvangen

Bel het FD telefoonnummer wanneer u vandaag uw Financieele Dagblad niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw FD doorgeven aan de bezorger.

Gaat u op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie of reis gaat, is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met FD klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis. Of wilt u uw FD tijdelijk op een ander adres ontvangen. Dat kan ook.

U wilt adverteren in het FD

Overweegt u om te gaan adverteren in Het Financieele Dagblad? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het FD nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in het Financieele Dagblad.

U wilt meer informatie over abonnementen op het FD

Overweegt u om een abonnement op de FD af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Bijvoorbeeld alleen een digitale krant? Of ook een papieren krant? Neem contact op via het FD nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw FD account niet? Bent u uw e-mail, wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Financieele Dagblad telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via Het Financieele Dagblad telefoonnummer wanneer u een klacht of opmerking heeft over een publicatie van het FD. De klantenservice kan samen met u overleggen hoe en waar u uw klacht/opmerking kunt voorleggen. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij FD en de vervolgprocedure.

Contact met FD via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Het Financieele Dagblad klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Kies het onderwerp of log in. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. FD klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Het Financieele Dagblad

Neem contact op via Facebook

Het Financieele Dagblad heeft een Facebook-pagina met actueel financieel-economisch nieuws uit Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook op de Facebook-berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Het Financieele Dagblad klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Het Financieele Dagblad op Twitter

Bekijk FD op Twitter

Het Financieele Dagblad heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met actueel financieel-economisch nieuws met betrekking tot politiek, economie en bedrijfsleven in Nederland en de wereld. U kunt een DM naar FD klantenservice sturen.

In contact met FD via Instagram

Contact opnemen via Instagram

Het FD heeft ook een Instagram-pagina. Het Financieele Dagblad deelt hier via posts en reels actueel financieel-economisch nieuws met betrekking tot politiek, economie en bedrijfsleven. U kunt via Instagram ook rechtstreeks contact opnemen met FD klantenservice.

Het Financieele Dagblad op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

FD is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Het Financieele Dagblad vindt u diverse nieuwsberichten op financieel en economisch gebied, maar ook actuele openstaande vacatures bij Het Financieele Dagblad.

Youtube-kanaal het Financieele Dagblad

Bekijk FD op Youtube

FD heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal video’s en shorts. Er zijn ook een aantal muzikale video’s die zijn ingedeeld in een aantal playlists. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met FD klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan het Financieele Dagblad

Het postadres is:

Postbus 216
1000 AE Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan FD klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van het Financieele Dagblad.

Meer informatie over het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad (FD) is een Nederlands dagblad gericht op economie en het bedrijfsleven. Het FD is één van de oudste dagbladen van Nederland en gaat terug tot 1796. Het Financieele Dagblad maakt deel uit van de FD Mediagroep, waartoe ook BNR Nieuwsradio behoort. Het oudste deel van Het Financieele Dagblad, het Amsterdamsch Effectenblad, is het vervolg van de Prys-Courant der Effecten. Deze courant is in 1796 gestart door de Amsterdamse drukker, uitgever en boekhandelaar Nicolaas Cotray en was de eerste regelmatig verschijnende, zelfstandig gepubliceerde, officiële effectenprijscourant. Het huidige Financieele Dagblad is tijdens de Tweede Wereldoorlog ontstaan, uit de fusie tussen het Amsterdamsch Effectenblad van S.G. Appeldoorn (1880-1968) en De Dagelijkse Beurscourant van H.A.H. Sijthoff (1915-2000). Deze fusie is onder druk van de Duitse bezetter tot stand gekomen en het eerste nummer van de fusiekrant is op 15 september 1943 verschenen. Na de oorlog is FD verdergegaan als beurskrant voor beleggers en langzaamaan verbreedde het terrein van Het Financieele Dagblad van economie naar ook algemene nieuwsonderwerpen, en is FD gestart met 'Lijnen in kunst en samenleving', een voorloper is van het huidige zaterdagkatern FD Persoonlijk. Sinds 1997 waren het beursgenoteerde HAL Investments en SWF Holding BV (de BV van nazaat Willem Sijthoff) aandeelhouders van Het Financieele Dagblad. Het FD ontwikkelde zich verder in de richting van een multimediale uitgeverij. In 2010 heeft HAL de aandelen van Sijthoff overgenomen, waardoor HAL 98,25% van de aandelen in handen heeft. FD Mediagroep profileert zich als de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland naast het FD en BNR, is de FD Mediagroep ook eigenaar van het Fondsnieuws, RedactiePartners, Company.info, Energeia, Pensioen Pro, ESB en Webservices.nl. Het FD ook het eerste Nederlandse dagblad dat op zalmroze papier is gedrukt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.