Het Parool Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Het Parool?

Bel nu Bel nu

Het Parool Contact

Telefoonnummer
Adres
Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-21:00
Dinsdag
08:30-21:00
Woensdag
08:30-21:00
Donderdag
08:30-21:00
Vrijdag
08:30-21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Het Parool. 

Waarom Het Parool bellen?

U heeft uw Parool niet ontvangen

Bel Het Parool telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw krant direct doorgeven aan de bezorger.

Wilt u uw abonnement wijzigen of opzeggen?

Bel Het Parool telefoonnummer wanneer u uw abonnement op Het Parool wilt wijzigen of opzeggen. Hoe kunt u uw Parool abonnement wijzigen of opzeggen? Kan dat per direct? De klantenservice kan u meer uitleg geven over het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Het Parool.

U wilt zich aanmelden voor het Parool lezerspanel

U kunt Het Parool nummer bellen wanneer u vragen heeft over het lezerspanel. Wilt u zich graag aanmelden? Wat wordt er van u verwacht als u lid wordt van Het Parool lezerspanel. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Het Parool lezerspanel.

Hoe werkt bestellen via de Parool webwinkel?

Wilt u iets kopen in de Parool webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via Het Parool telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de Parool webwinkel beantwoorden.

U zoekt werk of een stageplaats

U kunt Het Parool nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Het Parool. Zoekt u baan? Of een stageplek voor uw opleiding? Het Parool klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Het Parool.

Wilt u adverteren in de Het Parool?

Overweegt u om te gaan adverteren in Het Parool? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren in Het Parool kost? Bel Het Parool nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in Het Parool.

Chatten met Het Parool

Chat met Het Parool

Neem rechtstreeks contact op met Het Parool klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u vanaf ongeveer 12:00 uur het best contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met Het Parool klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met Het Parool via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Het Parool klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van Het Parool zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina Het Parool

Neem contact op via Facebook

Het Parool heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Amsterdam en omgeving en van over de hele wereld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Het Parool klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Het Parool

Contact opnemen via Twitter

Het Parool heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over nieuws uit Amsterdam en omgeving. Er zijn ook nog een 2-tal andere Twitter-accounts van Het Parool actief: @pshetparool, het weekendmagazine PS van Het Parool. De klantenservice is via het Webcare-team van Het Parool bereikbaar via @Webcare_Parool. U kunt een DM naar Het Parool klantenservice sturen.

Instagram-pagina Het Parool

Contact opnemen via Instagram

Het Parool heeft ook een Instagram-pagina. Hier via posts en reels achtergrondverhalen en nieuws uit Amsterdam en omgeving. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 4-tal categorieën: Uittips, Wereldstad, Proefwerk en Columns. U kunt via Instagram ook rechtstreeks contact opnemen met Het Parool klantenservice sturen.

Het Parool op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Het Parool is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Het Parool vindt u diverse nieuwsberichten uit Amsterdam, de omgeving van Amsterdam, maar ook Nederlands en wereldnieuws.

Meer informatie over Het Parool

Het Parool is een Nederlands dagblad dat vooral op stad (en gemeente) Amsterdam is gericht. Het Parool is gestart in de Tweede Wereldoorlog als sociaaldemocratisch getinte verzetskrant onder de naam De nieuwsbrief van Pieter ’t Hoen. Het was in feite een gestencild illegaal krantje met politiek nieuws. De eerste uitgave van Het Parool is op 10 februari 1941 verschenen. Het uitgeven van Het Parool tijdens de oorlog was gevaarlijk en uit onderzoek blijkt dat in totaal bijna 80 medewerkers van Het Parool de oorlog niet hebben overleefd. Ook vele drukkers en verspreiders van Het Parool werden gearresteerd en ter dood veroordeeld. Na de oorlog werd Het Parool een succesvol dagblad. De krant was populair, mede dankzij haar oorlogsverleden. In 1968 zijn Het Parool en de concurrent de Volkskrant samengegaan in Het Parool de Perscombinatie. De krant wordt vanwege het sociaaldemocratische verleden vaak getypeerd als een politiek linkse krant. Het Parool ontwikkelde na de oorlog echter een eigen stijl en toon en tijdens de Vietnamoorlog koos Het Parool de zijde van de Verenigde Staten. Vanaf 1975 verloor Het Parool steeds meer lezers en in 1997 is Het Parool zich daarom volledig op Amsterdam en omgeving gaan richten. Sinds 31 maart 2004 verschijnt Het Parool op tabloidformaat. Het Parool is sinds 1 januari 2010 onderdeel van De Persgroep Nederland, het voormalige PCM.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.