Histor Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Histor?

Bel nu Bel nu

Histor Contact

Telefoonnummer
Adres
Amsterdamseweg 14, 1422 AD Uithoorn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Histor. 

Waarom Histor bellen?

Wanneer ontvang ik de factuur? Waar vind ik deze?

Weet u niet wanneer u de Histor factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Histor telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

U een klacht of probleem met de verf

Neem contact op via het Histor telefoonnummer wanneer u een klacht of probleem heeft met de bij Histor gekochte verf. De klantenservice kan samen met u overleggen hoe dit probleem opgelost kan worden.

U wilt een product retour sturen. Kan dat?

Neem contact op met Histor klantenservice wanneer u een artikel retour wilt zenden. Hoe kunt u dit het beste regelen? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het retourneren van artikelen naar Histor.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Histor account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Histor telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Kan ik kleurtesters of -stalen online bestellen?

Wilt u voor uw schilderklus eerst checken welke kleur u wilt gaan gebruiken? Wilt u kleuren testen? Of een kleurstaal gebruiken? Bel het Histor nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven het bestellen van kleurtesters en/of kleurstalen bij Histor.

U wilt meer weten over kortingen en acties bij Histor

Bel het Histor telefoonnummer wanneer u graag wilt weten over kortingen, acties, kortingscodes en aanbiedingen bij Histor. De klantenservice kan u meer informatie geven de verschillende acties en aanbiedingen bij Histor.

Contact met Histor via WhatsApp

WhatsApp met Histor

U kunt rechtstreeks berichten naar Histor klantenservice sturen of chatten via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Histor is +31643041165. Voeg Histor toe aan uw contacten en stel uw vragen via WhatsApp aan Histor klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen buiten de openingstijden en Histor klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Histor via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Histor klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Histor klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Histor via Facebook

Contact opnemen via Facebook

Op de Facebook-pagina van Histor vindt u voornamelijk berichten met acties van Histor en mooie interieurfoto’s. De klantenservice van Histor is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en men zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Histor op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Histor heeft ook een Instagram-pagina waar zij foto’s en video’s delen rondom klussen, verven en kleuren kiezen. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Histor klantenservice.

Youtube-kanaal Histor Bekijk Histor op Youtube Youtube-kanaal Histor

Bekijk Histor op Youtube

Histor heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een informatieve video’s met informatie over hoe te schilderen en andere informatie. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Histor klantenservice via het Youtube-kanaal.

Pinterest-pagina Histor

Histor op Pinterest bekijken

Histor klantenservice heeft een groot aantal mooie foto’s in verschillende ruimtes in huis met diverse verfkleuren gepubliceerd. Een mooie inspiratiebron voor schilderklussen in en om het huis. Histor klantenservice is niet bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over Histor

Histor is een Nederlands verfmerk voor professionals en doe-het-zelfers. Histor is in 1949 opgericht door Albert van Wersch. Albert Wersch was toentertijd directeur van de toenmalige Varossieau Verffabriek uit Alphen aan de Rijn. De naam Histor verwijst naar Historia Exit, oftewel 'het verleden heeft afgedaan'. In 2007 is Histor onderdeel geworden van PPG (Pittsburgh Plate Glass), een wereldspeler in verf, coatings, optische producten en andere gespecialiseerde materialen. Histor is het grootste A-verfmerk in Nederland. Histor levert niet enkel aan consumenten maar ook aan de bouw, industrie- en transportsector. Histor heeft eigen onderzoekslaboratoria waar zij hoogtechnologische muurverven en lakken en nieuwe producten en inventieve oplossingen ontwikkelen. Zo heeft Histor de pigmenten helemaal opnieuw uitontwikkeld. Histor biedt een breed assortiment aan verfproducten zoals grondverf, lakken, muurverf, voorstrijk en afdekfolie, kwasten, rollers, reinigings- en afbijtmiddelen, schuurpapier en krabbers etc. Histor biedt ook advies in de winkels, maar ook online met kleurenwaaiers en video’s.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.