H&M Klantenservice

Bent u op zoek naar de H&M klantenservice?

Bel nu Bel nu

H&M Contact

Telefoonnummer
Adres
Keizersgracht 271, 1016 ED Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij H&M. 

Waarom H&M bellen?

U wilt weten of de H&M bij u in de buurt open is

Bel H&M klantenservice wanneer u wilt weten of de H&M bij u in de buurt open is en wat de openingstijden zijn. De klantenservice kan dit samen met u uitzoeken.

U wilt weten hoe u online kunt betalen

U wilt online een bestellen en wilt weten hoe u de bestelling kunt betalen. Neem contact op met H&M klantenservice en zij leggen u precies uit hoe kunt bestellen, betalen.

U wilt de status van uw bestelling weten

U heeft een bestelling geplaatst maar weet niet zeker wanneer deze bestelling geleverd wordt. U kunt het H&M nummer bellen en de klantenservice zal samen met u nagaan wat de bestelstatus en bezorgdatum van uw bestelling is.

U heeft een H&M Giftcard ontvangen

U kunt het H&M telefoonnummer bellen en al uw vragen over uw Giftcard aan de klantenservice stellen. Zij leggen u uit hoe u de H&M Giftcard kunt gebruiken online en in de winkel.

U heeft een klacht

Mocht u een klacht hebben over een bestelling of iets anders met betrekking tot H&M, neem dan contact op H&M klantenservice. Samen met u gaat de klantenservice kijken naar een oplossing.

U wilt spullen retourneren

Neem contact op met H&M klantenservice wanneer u spullen wilt retourneren. De medewerker zul u meer informatie geven over retourbeleid van H&M, de voorwaarden en hoe u spullen kunt retourneren.

Chatten met H&M

Chat met H&M

U kunt rechtstreeks contact opnemen met H&M door met ze te chatten via de chatbox rechtsonder op de klantenservice pagina. De virtuele assistent is 24/7 bereikbaar en zal al uw vragen beantwoorden en eventueel extra informatie geven. U kunt op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 17:00 uur ook worden doorverbonden met een medewerker.

Chatten met H&M

Via Facebook contact met H&M opnemen

Bekijk Facebook-pagina

H&M heeft een Facebook-pagina waar u voornamelijk advertenties, acties en informatie over H&M zult vinden. U kunt via Messenger een bericht sturen maar het is onduidelijk of de H&M klantenservice op uw bericht zal reageren.

Via Facebook contact met H&M opnemen

Contact met H&M opnemen via Twitter

Bekijk H&M op Twitter

H&M heeft Twitter pagina waar zij berichten delen met seizoen acties en H&M mode producten en reclames. U kunt H&M klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Twitter.

Contact met H&M opnemen via Twitter

H&M contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

H&M heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk modefoto’s en video’s met H&M mode voor iedereen. Het is niet mogelijk om H&M klantenservice een bericht via Instagram te sturen.

H&M contacteren via Instagram

H&M op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van H&M is een internationale (Engelstalige) pagina gericht op werken bij H&M over de hele wereld en u vindt hier vacatures bij H&M. H&M klantenservice is niet bereikbaar via Linkedin.

H&M op Linkedin

H&M op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van H&M vindt u verschillende playlists met video’s met tips, duurzaamheid, modetips, conversations, reclamecampagnes en nog meer. Alle video’s zijn in het Engels. U kunt H&M klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

H&M op Youtube

H&M op Pinterest

Bekijk H&M op Pinterest

H&M is zeer actief op Pinterest. Op hun internationale Pinterest-pagina vindt u vele foto’s met kleding in diverse kleding categorieën zoals H&M men, H&M kids, H&M Sport, H&M Spring and Summer, H&M Magazine, H&M Divided girls en nog veel meer. Helaas kunt u H&M klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Pinterest.

H&M op Pinterest

Een brief schrijven aan H&M

Het postadres is:

Postbus 10506
1001 EM Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met H&M op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over H&M

H&M staat voor Hennes & Mauritz en is een Zweedse modeketen met bijna 5100 filialen in 74 verschillende landen (2019). In 1947 opende oprichter Erling Persson zijn eerste dameskledingzaak in Västerås en hij noemde de winkel 'Hennes', Zweeds voor 'van haar'. Dit is in feite de allereerste vestiging van wat later H&M wordt. Het ‘Hennes’ concept het op grote schaal aanbieden van vrouwenkleding tegen voordelige prijzen. In 1964 opent Hennes de eerste buitenlandse vestiging in Noorwegen. In 1968 gaat Hennes samenwerken met Mauritz Widforss, een Stockholmse distributeur en eigenaar van een winkel met jachtspullen en vishengels. Vanaf dit moment heet het bedrijf 'Hennes & Mauritz' (H&M). In de jaren 80 komt H&M naar Nederland. Inmiddels is H&M een begrip over de hele wereld. H&M biedt verschillende collecties aan en werkt geregeld samen met diverse modeontwerpers zoals Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Elio Fiorucci, Roberto Cavalli en Comme des Garçons. Er is ook kritiek op H&M omdat zij het zogenaamde fast fashion concept gebruiken. Dit businessmodel is vooral gericht op het zo snel mogelijk signaleren van(online) trends en deze in zeer korte tijd op de markt te brengen. Er worden lage prijzen gerekend en de kwaliteit van de kleding is niet hoog en consumenten worden aangemoedigd om zo veel mogelijk kleding te kopen en deze weer snel weg te doen. Dit businessconcept gaat vaak samen met een enorme impact op het milieu en slechte arbeidsomstandigheden. H&M is een begrip, maar met de verschuiving naar online zoekt men steeds vaker naar de HM contactgegevens of HM klantenservice. Leestekens worden online immers minder gebruikt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.