HolidayCars.com Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van HolidayCars.com?

Bel nu Bel nu

HolidayCars.com Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Hogehilweg 10, 1101 CB Amsterdam
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij HolidayCars.com. 

Waarom HolidayCars.com bellen?

U wilt uw reservering wijzigen

Moet u onverwacht de reservering van uw huurauto wijzigen en wilt u weten of dat kan en welke kosten en voorwaarden er verbonden zijn aan deze wijziging? Neem contact op met HolidayCars.com klantenservice en zij zullen u alle benodigde informatie verstrekken.

U wilt meer weten over de verzekering van de huurauto

U kunt het HolidayCars.com nummer bellen wanneer u meer wilt weten over de verzekering van HolidayCars.com. Heeft u vragen? Stel ze aan HolidayCars.com klantenservice en zij zullen uw vragen beantwoorden en de benodigde informatie verstrekken.

Wilt u weten of u reserveringskosten betaalt?

Bel het HolidayCars.com telefoonnummer als u meer informatie wilt over eventuele extra reserveringskosten of betalingskosten. Klantenservice HolidayCars.com kan al uw vragen over de kosten voor het huren van een auto beantwoorden.

U wilt weten of u de auto op een andere locatie kunt inleveren

U kunt HolidayCars.com bellen wanneer u de huurauto op een andere plek zou willen inleveren, maar niet zeker weet of dat mogelijk is. HolidayCars.com klantenservice kan u meer informatie verstrekken over de mogelijkheden.

U zoekt een autohuurlocatie bij u in de buurt

Neem contact op met HolidayCars.com klantenservice wanneer op zoek bent naar een autohuurlocatie bij u in de buurt. HolidayCars.com klantenservice kan u het adres van de dichtstbijzijnde autoverhuur locatie bij u in de buurt geven.

U wilt een extra bestuurder

Wilt u de mogelijkheid om met twee personen de huurauto te kunnen besturen? Bel het HolidayCars.com nummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over het toevoegen van een extra bestuurder, wat de voorwaarden zijn en hoe u dit kunt regelen.

Contact met HolidayCars.com via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar HolidayCars.com klantenservice sturen via het contactformulier. Kies één van de onderwerpen bovenaan het contactformulier. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en stel uw vraag of laat uw opmerking of reactie achter. HolidayCars.com zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met HolidayCars.com via contactformulier

HolidayCars.com op Twitter

Bekijk HolidayCars.com op Twitter

Op de HolidayCars.com Twitter-pagina vindt u tweets met vragen en antwoorden, maar ook foto’s en berichten met quotes en informatie van HolidayCars.com. U kunt een DM naar HolidayCars.com klantenservice sturen. Het is echter niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

HolidayCars.com op Twitter

HolidayCars.com op Instagram

Instagram-pagina bekijken

HolidayCars.com heefteen Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s en video’s met informatie over en aanbiedingen van HolidayCars.com. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met HolidayCars.com klantenservice via Instagram.

HolidayCars.com op Instagram

HolidayCars.com op Linkedin

Bekijk HolidayCars.com op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van HolidayCars.com staat enkel wat algemene informatie over HolidayCars.com. U kunt HolidayCars.com klantenservice ook niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

HolidayCars.com op Linkedin

Youtube-kanaal HolidayCars.com

HolidayCars.com op Youtube

Op het Youtube-kanaal van HolidayCars.com vindt u diverse commercial filmpjes van HolidayCars.com, maar ook informatieve video’s met Tom Coronel als boegbeeld van HolidayCars.com. U kunt HolidayCars.com klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

Youtube-kanaal HolidayCars.com

Meer informatie over HolidayCars.com

HolidayCars.com is in 1998 opgericht als een autoverhuurbemiddelaar voor de Nederlandse reismarkt. Ze noemen zichzelf een marktplaats waar men contracten kan afsluiten met diverse autoverhuuraanbieders en -leveranciers uit de hele wereld. Het is een plek waar men een groot aantal opties en prijzen kan vergelijken en waar men online een auto kan reserveren. HolidayCars is sinds de start in 1998 uitgegroeid tot één van de grootste autoverhuur aanbieders in Europa. Zij verhuren rechtstreeks aan consumenten via een netwerk van meer dan 10.000 gerenommeerde reisagenten en online partner websites, zoals Europcar, Hertz, Alamo, Avis, Sixt en Budget. HolidayCars.com was één van de eerste bemiddelaars die haar klanten een NoRisk Garantie verzekering aanbood. De andere trend waarmee HolidayCars.com gestart de eerste hun prijsvergelijkingsmatrix voor zowel de klanten, als de samenwerkende partners. Hiermee onstond duidelijk overzicht over de verschillende auto’s bij verschillende aanbieders op basis van prijs, merk, voorwaarden en beschikbare opties. HolidayCars.com heeft wereldwijd meer dan 30.000 ophaallocaties. In 2013 is het merk HolidayCars.com en andere activa overgenomen door BookingMonkey, een jong en innovatief bedrijf dat reisproducten verkoopt aan consumenten.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om contact op te nemen met HolidayCars.com?

Het is vele malen handiger en sneller om naar HolidayCars.com te bellen via KlantenserviceDirect. U heeft dan geen omkijken naar dingen zoals het juiste nummer vinden. U hoeft het alleen maar aan te geven bij KlantenserviceDirect dat u contact wilt met HolidayCars.com en wij zorgen voor direct contact.

Hoe komt het dat contact opnemen met HolidayCars.com zo lastig is?

Het kan wel eens wat lastiger zijn om in contact met ze te komen op de wat drukke momenten. Iets wat niet meteen te voorzien is. Van tevoren kunt u niet echt weten dat ze het druk hebben. Belt u via KlantenserviceDirect? Dan gaat het snel en wordt u direct doorverbonden.

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met HolidayCars.com?

Via het contactformulier op de website van HolidayCars.com kunt u direct een bericht achterlaten. Er is ook de mogelijkheid om dit te doen op Twitter via een DM. Dit zijn de enige mogelijkheden om schriftelijk contact te hebben met HolidayCars.com en antwoord te krijgen op de vragen die u hebt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.