Holland & Barrett Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Holland & Barrett?

Bel nu Bel nu

Holland & Barrett Contact

Telefoonnummer
Adres
Piet Heinkade 171, 1019 GM Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Holland & Barrett. 

Waarom Holland & Barrett bellen?

U wilt informatie over de Holland & Barrett voordeelkaart

Wilt u meer weten over de Holland & Barrett voordeelkaart? Hoe werkt de klantenkaart? Wat zijn de voordelen van de Holland & Barrett voordeelkaart? Neem contact op via het Holland & Barrett telefoonnummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven over de Holland & Barrett voordeelkaart en de voordelen.

Hoe kan ik online bestellen bij Holland & Barrett?

Bel het Holland & Barrett telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Holland & Barrett. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Holland & Barrett.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Holland & Barrett nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. Holland & Barrett klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retourneren.

U zoekt een Holland & Barrett winkel bij u in de buurt

Bel het Holland & Barrett telefoonnummer wanneer u op zoek bent naar een winkel van Holland & Barrett. Wilt u niet online bestellen, maar gewoon naar een winkel? Weet u niet of er een Holland & Barrett bij u in de buurt is? Holland & Barrett klantenservice voor u uitzoeken waar één van hun winkels bij u in de buurt ligt.

U wilt meer informatie over de Holland & Barrett cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Holland & Barrett ontvangen? Wilt u uw Holland & Barrett cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met Holland & Barrett klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van Holland & Barrett cadeaukaarten of andere giftcards/cadeaubonnen.

Is uw bestelling incompleet?

Bel het Holland & Barrett telefoonnummer wanneer uw bestelling niet compleet is. Ontbreekt er een kledingstuk? De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de bezorgstatus van uw bestelling is en uitzoeken wanneer de andere kledingstukken geleverd zullen worden.

Chatten met Holland & Barrett

Chat met Holland & Barrett

Neem rechtstreeks contact op met Holland & Barrett klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Holland & Barrett klantenservice medewerker. Klik op het chat icoon linksonder en start uw chatgesprek met Holland & Barrett. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur en gedurende het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur.

Contact met Holland & Barrett via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Holland & Barrett klantenservice sturen via het contactformulier door naar beneden te scrollen op de pagina. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Holland & Barrett klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Holland & Barrett

Neem contact op via Facebook

Holland & Barrett heeft een Facebook-pagina met leuke berichten met uitdagingen, workshops en informatie over producten. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Holland & Barrett klantenservice. Men zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Via Twitter in contact met Holland & Barrett

Contact opnemen via Twitter

Holland & Barrett heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over producten en adviezen van Holland & Barrett. De laatste Tweet is van 2019. Het is daarom niet duidelijk of Holland & Barrett klantenservice zal reageren op DM-berichten via Twitter.

Instagram-pagina Holland & Barrett

Bekijk Instagram-pagina

Holland & Barrett heeft ook een Instagram-pagina waar zij informatie en adviezen delen via posts, guides, reels en video’s. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Zomertips’, ‘Winterkruiden’, ‘Wintertips’ en ‘Podcasts.

Holland & Barrett op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Holland & Barrett is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Holland & Barrett vindt u diverse nieuwsberichten van Holland & Barrett en informatie over werken bij Holland & Barrett en actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Holland & Barrett

Bekijk Holland & Barrett op Youtube

Holland & Barrett heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie en adviezen over diverse producten van Holland & Barrett. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists (Engelstalig) zoals bijvoorbeeld over Sleep, Skincare, Recepten en nog veel meer. U vindt hier veel informatie over gezondheid en welness. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Holland & Barrett klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Holland & Barrett

Holland & Barrett is een Britse drogisterij keten met 1.300 winkels in 16 landen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België, de Volksrepubliek China (inclusief Hongkong), India, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Holland & Barrett is in 1870 opgericht door Alfred Slapps Barrett en William Holland. Deze mannen kochten een groentewinkel in Bishop's Stortford (Engeland) waar zijn groente en kleding verkochten. In 1900 opende zij ook een winkel in Epsom. In 1920 werd de winkelketen aan Alfred Buton & Sons verkocht, maar de naam Holland & Barrett werd aangehouden. Door de jaren heen is de winkelketen diverse keren van eigenaren veranderd. Tussen 1970 en 1992 was Holland & Barret onderdeel van de Booker Group en tussen 1992 en 1997 van LloydsPharmacy en het Amerikaanse NBTY. NBTY is uiteindelijk overgenomen door de investeringsmaatschappij The Carlyle Group. In mei 2015 zijn alle winkels van De Tuinen ondergebracht bij Holland & Barrett. Op 21 juni 2017 maakte NBTY en The Caryle Group bekend dat zij de volledige keten wilden verkopen. De group is uiteindelijk verkocht aan L1 Retail, een fonds waarvan het grootste deel in handen is van de Russische miljardair Mikhail Fridman. In Nederland heeft Holland & Barret 200 winkels en het assortiment wordt ook online verkocht. Holland & Barret biedt onder andere een assortiment aan voedingssupplementen en sportproducten en de producten worden ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.