HORNBACH Klantenservice

Bent u op zoek naar de HORNBACH klantenservice?

Bel nu Bel nu

HORNBACH Contact

Telefoonnummer
Adres
Grootslag 1, 3991 RA Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:00-20:00
Dinsdag
07:00-20:00
Woensdag
07:00-20:00
Donderdag
07:00-20:00
Vrijdag
07:00-20:00
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij HORNBACH. 

Waarom HORNBACH bellen?

U heeft vragen over retourneren

Wanneer u niet helemaal tevreden bent over een product of u heeft te veel besteld dan kunt u dit retourneren. Weet u niet precies hoe dit in zijn werk gaat dan kunt u contact opnemen met HORNBACH klantenservice. Zij kunnen u verder helpen en uitleggen hoe u producten kunt retourneren en wat de voorwaarden van retournering zijn.

U wilt informatie over de openingstijden van HORNBACH

Weet u niet zeker meer of/en wanneer de HORNBACH bij u in de buurt open is, bel dan gerust de HORNBACH klantenservice. Zij weten de exacte openingstijden en locatie van iedere HORNBACH, dus ook van die bij u in de omgeving.

U wil meer informatie over uw bestelling

Wilt u de bezorgdatum van uw bestelling weten of wijzigen? Of heeft u een bestelling bij HORNBACH geplaatst, maar geen bevestiging ontvangen? Neem contact op met HORNBACH klantenservice en zij kunnen aan de hand van u gegevens nagaan wat de stand van zaken rondom uw bestelling is.

U heeft de HORNBACH e-bon ontvangen

Wilt u meer weten over de HORNBACH e-bon? Wat u de e-bon is? Wat de voordelen en voorwaarden van de HORNBACH e-bon zijn? Neem dan gewoon contact op met HORNBACH klantenservice. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe u een e-bon kunt gebruiken bij HORNBACH.

U wilt een afspraak maken voor een online adviesgesprek

Bent u een klus aan het plannen of met een project begonnen en kunt u wel wat expert hulp gebruiken? Bel dan het HORNBACH telefoonnummer en maak een afspraak voor online-projectadvies. Tijdens de online afspraak bekijkt en bespreekt u met een klusadviseur de stand van zaken. De klusexpert zal u adviezen geven en kan zelfs direct extra benodigd materiaal voor u bestellen.

U wilt recyclen

Heeft u bijvoorbeeld oude batterijen, lampen, tl-buizen of kleine elektrische apparaten die u inleveren? Bel het HORNBACH telefoonnummer en de klantenservice kan u meer vertellen over het recycle beleid van HORNBACH en hoe u uw oude producten kunt inleveren bij HORNBACH.

Contact met HORNBACH via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar HORNBACH klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gegevens in en stel uw vraag en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met HORNBACH via contactformulier

Contact met HORNBACH via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

HORNBACH heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten, informatie en acties van HORNBACH. De klantenservice van HORNBACH is op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 8:00 - 18:00 uur (uitgezonderd feestdagen).

Contact met HORNBACH via Facebook

Contact met HORNBACH via Twitter

Bekijk HORNBACH op Twitter

De klantenservice van HORNBACH is ook actief op Twitter. Zij delen hier informatie en adviezen over HORNBACH. U kunt een DM naar HORNBACH klantenservice sturen. De klantenservice van HORNBACH is op werkdagen van 7:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 8:00 - 18:00 uur (uitgezonderd feestdagen).

Contact met HORNBACH via Twitter

HORNBACH op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

HORNBACH heeft een Instagram-pagina met nieuws, aanbiedingen, klustips, adviezen en met de nieuwste woon- en interieurtrends voor in en om het huis. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met HORNBACH klantenservice.

HORNBACH op Instagram

HORNBACH op Linkedin

Bekijk HORNBACH op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van HORNBACH delen zijn nieuws, adviezen, inspiratie en informatie over HORNBACH, maar ook woon- en tuinideeën en woontrends. Er staan geen vacatures op de Linkedin-pagina van HORNBACH en u kunt ook geen rechtstreeks bericht naar HORNBACH klantenservice versturen via Linkedin.

HORNBACH op Linkedin

HORNBACH op Youtube

Bekijk HORNBACH op Youtube

Op het Youtube-kanaal van HORNBACH staan diverse handige video’s met tips, adviezen en informatie op het gebied van klussen, doe-het-zelf, en woon- en tuinideeën en woontrends. Er zijn verschillende playlists zoals ‘HORNBACH Mancave’, ‘Fabian’s klustips’, ‘Over HORNBACH’ en ‘Oude HORNBACH reclames.

HORNBACH op Youtube

Een brief schrijven aan HORNBACH

Het postadres is:

Postbus 1099
3430 BB Nieuwegein

U kunt er ook voor kiezen om contact met HORNBACH op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over HORNBACH

HORNBACH is van oorsprong een Duitse bouwmarktketen. HORNBACH heeft meer dan 150 vestigingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Roemenië, Slowakije, Zweden en Tsjechië. De geschiedenis van HORNBACH gaat terug naar 1877. Meester-leidekker Michael Hornbach richt, in dat jaar, in Landau (Rheinland Pfalz, Duitsland) een dakdekkersbedrijf op. De Hornbach familie ontwikkelt door de jaren heen nieuwe concepten voor hun familiebedrijf. In 1968 pioniert HORNBACH met de oprichting van de eerste gecombineerde bouwmarkt mét tuincentrum in Bornheim (Duitsland). Tot op dat moment bestond deze formule nog niet in Europa. In 1987 gaat HORNBACH voor het eerste de beurs op. In 1996 breidt HORNBACH breidt uit naar het buitenland naar Oostenrijk, en op 2 april 1997 met de eerste Nederlandse in Zaandam. Inmiddels heeft HORNBACH 15 vestigingen in Nederland (2020). De vestigingen bestaan over het algemeen uit een bouwmarkt met doe-het-zelfartikelen, een tuincentrum en een dierenafdeling. Sommige vestigingen bieden zelfs een drive-in voor bouwmaterialen. Klanten kunnen hier direct hun bouwmaterialen en andere producten in hun aanhangwagen of bestelbus.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.