Hostnet Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Hostnet?

Bel nu Bel nu

Hostnet Contact

Telefoonnummer
Adres
De Ruijterkade 6, 1013 AA Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hostnet. 

Waarom Hostnet bellen?

U heeft een vraag over uw account

Bel het Hostnet telefoonnummer wanneer gegevens wilt wijzigen. Of bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Hostnet klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U heeft vragen over Performance Hosting

U kunt het Hostnet nummer bellen wanneer u vragen heeft over Performance Hosting. Ben u benieuwd naar de functionaliteiten die Hostnet biedt en hoe u uw server beheert. De klantenservice kan u meer informatie geven over Performance Hosting.

Heeft u vragen over Marketing & SEO?

Wilt u informatie over het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Neem contact op via het Hostnet telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over Marketgoo en het aantrekken van websitebezoekers met SEO.

Hoe werkt de website builder van Hostnet?

U kunt het Hostnet nummer bellen wanneer meer wilt weten over de websitemaker van Hostnet. Hoe werkt het? Welke onderdelen zitten in het pakket? Hostnet klantenservice kan u meer uitleg geven over de websitemaker van Hostnet.

Welk webhosting pakket past bij mijn bedrijf?

U kunt het Hostnet nummer bellen wanneer meer wilt weten over de webhosting pakket(en) die Hostnet aanbiedt. Overweegt u Hostnet en heeft u vragen? De klantenservice van Hostnet kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de webhosting pakket(en) van Hostnet.

Hoe ontvang ik de factuur?

Weet u niet wanneer u de Hostnet factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Hostnet telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

Chatten met Hostnet

Chat met Hostnet

Neem rechtstreeks contact op met Hostnet klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Hostnet klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Hostnet. De klantenservice is bereikbaar maandag tot en met donderdag tussen 8:00 en 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Gedurende de overige uren kunt u een bericht versturen via de chat.

Contact met Hostnet via WhatsApp

WhatsApp met Hostnet

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Hostnet is +31207500800. Voeg Hostnet toe aan uw contacten en stel uw vragen via WhatsApp aan Hostnet klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 en 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur.

Contact met Hostnet via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Hostnet klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Hostnet klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, maar over het algemeen binnen 24 uur.

Contact met Hostnet via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Hostnet heeft een Facebook-pagina waar zij diverse berichten delen met informatie en uitleg over verschillende producten en diensten van Hostnet. U kunt een bericht naar Hostnet klantenservice sturen via Facebook Messenger. Hostnet klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Hostnet via Twitter

Contact opnemen via Twitter

De klantenservice van Hostnet is ook actief op Twitter. U vindt hier Tweets over domeinnamen, hosting, websites en ondernemen. Hostnet klantenservice is 7 dagen per week via @Hostnet_Webcare.

Instagram-pagina Hostnet

Bekijk Instagram-pagina

Hostnet heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten de diensten en activiteiten van Hostnet. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Academylive’, ‘Ons Uitzicht’ en ‘Bedankt’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreek contact op te nemen met Hostnet klantenservice.

Hostnet op Linkedin

Hostnet op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Hostnet delen zij voornamelijk de actuele openstaande vacatures bij Hostnet. De klantenservice van Hostnet is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Hostnet

Bekijk Hostnet op Youtube

Hostnet heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Hostnet en de vele verschillende diensten die zij aanbieden. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Over Hostnet’ met instructievideo's over WordPress, ‘Het succes van….’ met verhalen van Hostnet-klanten, ‘Videocursus: WooCommerce’, ‘Presentaties Academy Live’ en ‘Instructievideo's: E-mail instellen’. Op deze manier kunt u snel zelf op zoek gaan naar de juiste informatie. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Hostnet klantenservice via het Youtube-kanaal.

Hostnet op Pinterest

Bekijk Hostnet op Pinterest

Hostnet heeft een Pinterest-pagina met foto’s en berichten. U kunt Hostnet klantenservice echter niet rechtstreeks bereiken via Pinterest.

Informatie aanbod via Hostnet Academy

Zoek informatie via Hostnet Academy

Op Hostnet Academy vindt u een divers aanbod van artikelen met tips en tricks over het creëren van websites en hoe u klantverkeer kunt maximaliseren. Hostnetklantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Hostnet Academy.

Meer informatie over Hostnet

Hostnet is een Nederlands webhosting Hostnet. Hostnet is in 1999 opgericht en is één van de grootste hostingproviders van Nederland. Sinds 2020 is Hostnet onderdeel en zelfstandig merk van de group.ONE. In Nederland zijn naast Hostnet ook Antagonist en one.com onderdeel van group.ONE. Het hoofdkantoor van Hostnet staat in Amsterdam. Hostnet biedt domeinregistratie, shared webhosting, e-mailhosting, Virtual Private Servers, WordPress hosting en Microsoft 365 aan. Hostnet biedt onder andere een Website Builder aan, waar klanten zonder technische kennis hun eigen (professionele) website kunnen ontwerpen, bouwen en lanceren. De webhostingpakketten van Hostnet zijn onderverdeeld in Start, Pro en Plus en de verschillen zitten onder andere in de hoeveelheid mailboxen, schrijfruimte, dataverkeer en databases. Verder biedt diverse Microsoft 365 abonnementen, Partnerprogramma’s en Managed Services (ondersteuning op IT gebied).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.