Hotels.nl Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Hotels.nl?

Bel nu Bel nu

Hotels.nl Contact

Telefoonnummer
Adres
Osloweg 53G, 9723 BH Groningen
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hotels.nl. 

Waarom Hotels.nl bellen?

Hoe kan ik een hotel boeken?

Bel het Hotels.nl telefoonnummer wanneer u meer uitleg en/of informatie nodig heeft voordat u een hotel gaat boeken. Hotels.nl kan uw vragen beantwoorden en verder uitleggen hoe u een hotel kunt boeken via Hotels.nl.

Wilt u een klacht indienen?

Bel het Hotels.nl telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de klachtenprocedure van Hotels.nl en waar u uw klacht kunt indienen.

Wilt u omboeken of annuleren?

Wilt u uw accommodatie omboeken of annuleren? Kan dat überhaupt? Neem contact op met Hotels.nl klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de voorwaarden voor omboeken of annuleren van geboekte accommodatie bij Hotels.nl en hoe u dit kunt regelen.

U wilt uw hotel betalen. Hoe doet u dat?

Bel het Hotels.nl nummer wanneer u meer wilt weten over betalingen en betaalmethoden bij Hotels.nl. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het betalen van uw accommodatie.

U wilt uw hond meenemen

Bel het Hotels.nl telefoonnummer wanneer u graag uw hond mee wilt nemen en wilt weten of dat kan. Hotels.nl klantenservice kan u meer informatie geven over het meenemen van huisdieren en hoe u kunt nagaan of dit mogelijk is bij de hotels.

U wilt een extra bed op uw kamer voor uw kind(eren)

Wilt u een extra bed of een baby-bedje op uw kamer? Of u ontbijt in de ochtend? Of een fiets erbij huren? Dan kunt u het Hotels.nl nummer bellen de klantenservice kan u meer uitleg geven over het bijboeken van extra voorzieningen bij uw accommodatie.

Contact met Hotels.nl via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Hotels.nl heeft een Facebook-pagina waar zij de Hotels.nl superdeals met u delen. De klantenservice van Hotels.nl klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. Schrijf u Messenger-bericht en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina Hotels.nl

Bekijk Hotels.nl op Instagram

Hotels.nl deelt op haar Instagram-pagina verschillende berichten en deze zijn onderverdeeld in een categorieën zoals ‘Winacties’, ‘Luxe Suites’, ‘Op pad met’, ‘Award 2020’, en ‘Bubbelbad deals’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreek contact op te nemen met Hotels.nl klantenservice.

Hotels.nl op Linkedin

Hotels.nl op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Hotels.nl staan slechts enkele berichten. De klantenservice van Hotels.nl is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over Hotels.nl

Hotels.nl is in 2001 opgericht en is één van de grootste websites voor hotelboekingen in Nederland. Via Hotels.nl kunnen klanten bij meer dan 2000 hotels in Nederland en België boeken. Klanten kunnen op de Hotels.nl website aanbiedingen zoeken. Men kan op een thema zoeken zoals ‘Alle aanbiedingen’, ‘Seizoen Sale’, ‘Top Deals’, Van der Valk Deals’ en zelfs ‘Bubbelbad Deals’. Hotels.nl stelt zelf de volgende waarden als de kernwaarden voor hun organisatie: ontspannen, eigenwijs, pionieren, inspireren en vooruitstrevend. Ontspannen staat voor het gevoel van rust en ruimte als gast. Het liefst zonder regels en een eigen richting kiezen is de eigenwijsheid van Hotels.nl. Zij proberen ook nieuwe dingen uit als echte pioniers. Inspireren is het zoeken naar nieuwe unieke hotels en producten die Hotels.nl kan aanbieden aan haar gasten. En als vooruitstrevende organisatie staat Hotels.nl open voor veranderingen en richten zij zich altijd op de toekomst. Hoteliers kunnen zich aanmelden bij Hotels.nl, waar hun hotel dan aangeboden zal worden aan potentiële gasten.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Hotels.nl te bereiken?

Wilt u zeker zijn dat u het goede nummer hebt? Wilt u ook zeker zijn dat u ook echt contact krijgt met Hotels.nl? Dan is het echt aan te raden om te bellen via KlantenserviceDirect. Wij zorgen dat u snel en moeiteloos in contact komt met de klantenservice van Hotels.nl.

Hoe komt het dat de klantenservice van Hotels.nl zo lastig te bereiken is?

Zeker in de vakantietijd kan de klantenservice van Hotels.nl wel eens drukker zijn dan normaal. Dan kan het wat lastiger zijn om de Hotels.nl klantenservice telefonisch te bereiken. Bellen via KlantenserviceDirect bespaart u die ergernis. Wij zorgen voor direct en zo snel mogelijk contact met de klantenservice van Hotels.nl.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Hotels.nl bereiken?

U kunt de klantenservice van Hotels.nl bereiken via Facebook Messenger. Wanneer u daar uw vraag hebt gesteld, doen ze hun best om zo snel mogelijk te reageren en u een antwoord te geven. Via een andere weg is er nog geen mogelijkheid tot een contact met de klantenservice van Hotels.nl.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.