Hunkemöller Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Hunkemöller?

Bel nu Bel nu

Hunkemöller Contact

Telefoonnummer
Adres
Liebergerweg 28, 1221 JS Hilversum
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-20:00
Dinsdag
09:00-20:00
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Hunkemöller. 

Waarom Hunkemöller bellen?

Heeft u problemen met uw account of de app?

Lukt het inloggen op uw Hunkemöller account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Werkt de Hunkemöller App niet? Neem contact op via het Hunkemöller telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Biedt Hunkemöller garantie op gekochte artikelen?

U kunt het Hunkemöller nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Hunkemöller. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid en de garantievoorwaarden van Hunkemöller.

Wat zijn de verzendkosten bij Hunkemöller?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij Hunkemöller? Neem dan contact op met Hunkemöller klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de werkwijze van Hunkemöller en kunnen uw vragen over onder andere de verzendkosten, de levertijd, de bestelstatus en dergelijke beantwoorden.

U wil meer weten over de Hunkemöller Membercard

Wat zijn de voordelen van Hunkemöller Membercard? Zijn er kosten verbonden aan Hunkemöller Membercard? Hoe kan ik Hunkemöller Membercard credits inwisselen? Bel het Hunkemöller nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over Hunkemöller Membercard en uw credits.

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het Hunkemöller telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? Wilt u de kortingscode in een Hunkemöller winkel gebruiken. Hunkemöller klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode.

Wat is de Hunkemöller Lingerie Gift Card?

Heeft u een giftcard van Hunkemöller ontvangen? Wilt u uw Hunkemöller Lingerie Gift Card inwisselen? Neem contact op met Hunkemöller klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van Hunkemöller Gift Card of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw Gift Card.

Contact met Hunkemöller via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Hunkemöller heeft een Facebook-pagina waar zij diverse berichten met mooie lingerie presenteren in alle soorten en maten. Hunkemöller klantenservice bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Hunkemöller

Bekijk Hunkemöller op Twitter

De klantenservice van Hunkemöller is ook actief op Twitter. Hier delen zij ook mooie lingerie foto’s in alle soorten en maten. U kunt een DM naar Hunkemöller klantenservice sturen. Hunkemöller klantenservice zal zo snel mogelijk op uw DM bericht reageren.

Instagram-pagina Hunkemöller

Bekijk Instagram-pagina

Hunkemöller heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s van vooral lingerie artikelen in alle maten die u bij Hunkemöller kunt kopen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Private’, ‘New in’, ‘Planet & People’ en ‘HKMX’ sportswear. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Hunkemöller klantenservice via Instagram.

Hunkemöller op Linkedin

Hunkemöller op Linkedin bekijken

De Linkedin-pagina van Hunkemöller is volledig gericht op werken bij Hunkemöller met video’s en berichten en de actuele openstaande vacatures bij Hunkemöller voornamelijk in Nederland maar ook in het buitenland. De klantenservice van Hunkemöller is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Hunkemöller

Bekijk Hunkemöller op Youtube

Hunkemöller heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Hunkemöller en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘HKM Fashion’, ‘HKM Campaign’, ‘HKM Stories’ en ‘HKM Fashion Show’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Hunkemöller klantenservice via het Youtube-kanaal.

Hunkemöller op Pinterest

Bekijk Hunkemöller op Pinterest

Hunkemöller is ook actief op Pinterest, waar zij diverse mooie foto’s delen van lingerie en andere kleding die u bij Hunkemöller kunt kopen. De klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Meer informatie over Hunkemöller

Hunkemöller is een Nederlandse lingeriewinkelketen. Hunkemöller is actief in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en het Caribisch deel van Nederland. Hunkemöller is in 1886 opgericht door de Duitse immigrant Wilhelm Hunkemöller (1858-1927) en Nederlandse vrouw Josephina Lexis uit Roermond. In de beginperiode produceerde Hunkemöller korsetten in Amsterdam en in de jaren opende de familie Hunkemöller winkels in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. In 1974 is Hunkemöller overgenomen door het Vendex-dochterbedrijf Confendex B.V. en heeft het de huidige bedrijfsnaam gekregen. Na deze overname werd het doel om het netwerk Hunkemöller winkels uit te breiden in binnen- en buitenland. Eind jaren zeventig zijn de eerste filialen in België geopend. In Nederland is Hunkemöller naast de eigen winkels overgegaan op franchisevestigingen. Hunkemöller is door de jaren heen overgenomen door verschillende investeringsgroepen en eigenaren. In december 2015 is Hunkemöller overgenomen door investeringsfonds Carlyle. In 2017 hebben zij alle vestigingen van Nederlandse franchisenemers overgenomen. In maart 2022 heeft Hunkemöller bekend gemaakt dat Hunkemöller wordt verkocht een groep Nederlandse investeerders waaronder Parcom, een Nederlandse investeringsmaatschappij, en Opportunity Partners, de investeringsmaatschappij van de Nederlandse ondernemer Robert van der Wallen. Hunkemöller verkoopt zowel modekleding als standaardproducten op het gebied van lingerie, ondergoed, nachtkleding, badkleding, figuur corrigerend elastisch ondergoed, T-shirtbeha met zachte stretch cups, functionele beha's in de grotere maten, lichte beha's met gelvulling en een beha met klittenbandvullingen en sportkleding.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.