ICS Cards Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van ICS Cards?

Bel nu Bel nu

ICS Cards Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Wisselwerking 58, 1112 XS Diemen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:00-00:00
Dinsdag
07:00-00:00
Woensdag
07:00-00:00
Donderdag
07:00-00:00
Vrijdag
08:00-00:00
Zaterdag
08:00-00:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ICS Cards. 

Waarom ICS Cards bellen?

U wilt een ICS Creditcard aanvragen

Wilt u een aanvraag indienen voor een ICS Card? Of wilt u een extra ICS-card aanvragen? Bel het ICS Cards telefoonnummer de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het aanvragen van een (extra) ICS-creditcard of andere zaken rondom uw aanvraag.

U wilt meer weten over de ICS App

Neem contact op met ICS Cards klantenservice de ICS wilt downloaden en/of wilt activeren. Heeft u vragen? ICS Cards klantenservice kan u vragen over de ICS Cards App en hoe u deze kunt gaan gebruiken op uw smartphone.

Bent u verzekert via ICS Cards?

U kunt het ICS Cards nummer bellen wanneer u meer wilt weten over aankoop- en/of reisverzekeringen bij ICS Cards. De klantenservice van ICS Cards kan u meer informatie verstrekken en uitleg geven over de verschillende verzekeringen.

U bent uw pincode en/of wachtwoord vergeten

Neem contact op via het ICS Cards telefoonnummer als u uw pincode van uw ICS-card vergeten bent en niet meer weet hoe u kunt inloggen op de website of de ICS App. ICS Cards klantenservice kan samen met u uitzoeken hoe dit probleem kan worden opgelost.

Wat is de ICS Go Card?

Heeft u gelezen of gehoord van de ICS Go Card en wilt u meer weten over deze creditcard van ICS Cards? Neem contact op via het ICS Cards nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de ICS Go Card.

Hoe werkt het online identificeren?

Heeft u een aanvraag ingediend voor een ICS-creditcard en heeft een verzoek gekregen om uzelf online te identificeren, maar wilt u liever eerst nog meer uitleg hierover? Bel dan het ICS Cards telefoonnummer en de klantenservice legt u meer uit over het online identificeren bij ICS Cards.

Contact met ICS Cards via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar ICS Cards klantenservice sturen via het contactformulier. Om het contactformulier in te kunnen vullen zult u eerst moeten inloggen op de ICS Cards website of de website van de leverancier van uw ICS Card. Zodra u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u uw vraag stellen en ICS Cards klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met ICS Cards via Facebook

Bekijk ICS Cards op Facebook

ICS Cards heeft een Facebook-pagina met berichten en tips over de diensten, producten en acties van ICS Cards. ICS Cards klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 20:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur via Facebook Messenger. Zij zullen zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met ICS Cards via Facebook

ICS Cards op Youtube

Bekijk ICS Cards Youtube-kanaal

ICS Cards heeft ook een eigen YouTube kanaal met een aantal playlists met informatieve video’s zoals ‘Zakelijk’, ‘Acties’, ‘Veiligheid’ en ‘Producten & diensten’. ICS Cards klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

ICS Cards op Youtube

Schrijf een brief aan ICS Cards

Het postadres is:

Postbus 23225
1100 DS Diemen

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan ICS Cards klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van ICS Cards.

Meer informatie over ICS Cards

International Card Services B.V. (ICS) is een Nederlandse creditcard uitgever. ICS Cards is in Nederland de grootste uitgever Visa creditcards. Naast Visa creditcards geeft ICS Cards ook MasterCard uit. ICS Cards verstrekt creditcards rechtstreeks aan consumenten in samenwerking met derden (partijen) zoals bijvoorbeeld de ANWB Visa card en de Bijenkorf MasterCard. ICS is ontstaan uit de Nederlandse activiteiten van de Bank of America. Bank of America was de eerste bank ter wereld die een creditcard uitgaf. Op een bepaald moment heeft de Bank of America haar activiteiten in Nederland gestopt en is de creditcard divisie in Nederland verkocht aan de VSB Bank. Deze is in 1990 met AMEV en AG Group samengevoegd tot Fortis. Vervolgens is Fortis Bank Nederland weer opgegaan in ABN AMRO Bank (Nederland). ICS is tegenwoordig een zelfstandige dochtermaatschappij van ABN AMRO Bank (Nederland). Hierdoor is ICS Cards indirect in handen van de Nederlandse overheid. ICS verzorgt de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en Mastercard. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om ICS Cards te bellen?

Elke keer maar moeten zoeken naar het goede nummer daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Dat hoeft ook helemaal niet wanneer u via Klantenservicedirect belt. Wij zorgen ervoor dat u meteen in contact komt met de ICS Card klantenservice zodat u uw vraag kunt stellen aan de juiste persoon. 

Hoe komt het dat het zo lastig is om ICS Cards te bellen?

Als u net even het juiste nummer niet kunt vinden of als u net even op een moment belt dat ze het wat drukker hebben dan is het lastig om een medewerker aan de telefoon te krijgen. Wij proberen de zo korts mogelijk route en zijn er zeker van dat het ons wel lukt. 

Op de website van ICS Cards staat een contactformulier wat het voor u mogelijk maakt om contact op te nemen met ze. De klantenservice zit op Facebook Messenger op werkdagen van 9.00 tot 20.00 voor u klaar en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt ook een brief sturen naar het postadres van ICS Cards.

Op de website van ICS Cards staat een contactformulier wat het voor u mogelijk maakt om contact op te nemen met ze. De klantenservice zit op Facebook Messenger op werkdagen van 9.00 tot 20.00 voor u klaar en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt ook een brief sturen naar het postadres van ICS Cards. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.